17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ameriška kripto borza Kraken je leta 2022 spremljala javni seznam

Ameriška kripto borza Kraken je leta 2022 spremljala javni seznam

Kraken bi lahko sledil stopinjam Coinbase, tako da bi postal naslednja kripto borza s sedežem v Združenih državah, ki bo javno podjetje.

650 Skupaj ogledov

7 Skupaj delnice

US crypto exchange Kraken eyeing public listing in 2022

Direktor podjetja Kraken Jesse Powell je razkril, da bi lahko kripto borza postala javna še pred koncem 2022.

Powell je to povedal v intervjuju za Bloomberg TV in izjavil, da bi bila ta poteza naravni napredek podjetja pri njegovem poslanstvu, da »kripto prinese na svet.«

Po Powellu Kraken trenutno opravlja “pripravljalna dela” za objavo v naslednjem 12 do 12 mesecev. Vendar izvršni direktor borze ni dal ciljne ocene za prihajajoči plovec.

V začetku junija je Cointelegraph poročal, da Kraken preučuje prejšnje načrte, da bi nadaljeval neposredno pot do uvrstitve na trg. javno podjetje zaradi slabe uspešnosti lansiranja delnic Coinbase že sredi aprila.

Marca je tiskovni predstavnik podjetja Kraken trdil, da je podjetje “preveliko”, da bi objavi z združitvijo s prevzemno družbo za posebne namene.

Ker je SPAC in neposredna uvrstitev verjetno zunaj mize, najnovejša objava Powella morda pomeni, da bo Kraken pripravljen nadaljevati začetna javna ponudba.

Povezano: Kraken premisli o načrtu neposrednega uvrstitve na seznam zaradi slabega delovanja Coinbase

Kraken je pred kratkim zagotovil podporo RIT Capital Partners, naložbenega sklada v višini 5,3 milijarde USD. Četrta največja borza po obsegu trgovanja naj bi bila po podatkih CoinMarketCap tudi zbrana dodatni kapital za vrednotenje severno od $ 10 milijarda mark.

Z več kot šestimi milijoni strank in operativno prisotnostjo v približno 190 državah 11 – letna borza skuša razširiti svoj doseg tudi z Indijo izpostavljajo kot možno destinacijo. Kraken je ena izmed treh glavnih borz, ki želijo servisirati ocenjeno indijsko 15 milijonov vlagateljev v kriptovalute celo med trenutnim regulativnim imbrogliom v državi.

Prejšnji članekVolilna roka ameriške republikanske stranke za sprejemanje donacij kriptovalut
Naslednji članekEvo, zakaj en analitik pravi, da bo Bitcoin kratkoročno presegel Ethereum

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments