0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ameriška mornarica bo pilotirala projekt, ki temelji na blockchainu, za izboljšanje linij...

Ameriška mornarica bo pilotirala projekt, ki temelji na blockchainu, za izboljšanje linij medicinske oskrbe

Consensus Networks uporablja IoTeX blockchain za spremljanje zdravja 762,0 mornarji in marinci ameriške mornarice v realnem času.

700

Skupni ogledi

5 Skupni deleži

US Navy to pilot blockchain-based project to improve medical supply linesUS Navy to pilot blockchain-based project to improve medical supply linesUS Navy to pilot blockchain-based project to improve medical supply linesUS Navy to pilot blockchain-based project to improve medical supply lines

Ameriška vojska še naprej raziskuje tehnologijo blockchain za izboljšanje svojih procesov. Ameriška mornarica je maja s podjetjem Consensus Networks podpisala pogodbo v vrednosti 1,5 milijona dolarjev za razvoj logističnega sistema z imenom HealthNet, ki podpira blockchain. Projekt, zgrajen na blokovnem verigi IoTeX, osredotočenem na internet stvari, je na pol dokončan, pri čemer štejemo dneve za njegov pilotni projekt, ki je načrtovan za zgodnji 2022.

V skladu z informacijami, posredovanimi s Cointelegraphom, želi Consensus Networks zagotoviti spremljanje in logistiko v realnem času za skoraj 700,000 mornarji in marinci prek platforme HealthNet. Razvijalec je izbral IoTex blockchain, da bi izpolnil zahteve po varnosti in razširljivosti mornarice.

Nathan Miller, izvršni direktor in ustanovitelj Consensus Networks, je dejal, da je projekt 50% dokončana, ameriška mornarica pa je zadovoljen z dosedanjim napredkom. Dodal je, da bo mornarica “sodelovala skupaj z drugimi partnerji, ki se zanimajo za HealthNet, ki poganja blockchain.”

Pilotni programi za izboljšanje zastarelih in neučinkovitih sistemov vključujejo medicinsko logistiko, povpraševanje po farmacevtskih izdelkih, napovedovanje povpraševanja po krvnih pripravkih in dobava protez in medicinske opreme.

Miller je napovedal, da je medicinska industrija pripravljena obnoviti svoje sisteme z rešitvami, ki temeljijo na blockchainu , dodal:

“Težko je verjeti, da imajo danes proizvajalci avtomobilov, kot je Ford, boljše omrežje za zagotavljanje zdravja svojih vozil v trgovini ali na cesti, kot mora zdravstveni sektor spremljati in varovati zdravje ljudi.”

HealthNet ni projekt izključno mornarice, je poudaril Miller. Medicinskim operaterjem bi pomagala uporabiti integrirano podatkovno okolje in vmesnik za sledenje medicinskih dobaviteljev od proizvajalca do pacienta, da bi skrajšali čas dostave in odpadke.

Povezan: