15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Ameriška veriga trgovin zdaj sprejema plačila z bitcoini

Ameriška veriga trgovin zdaj sprejema plačila z bitcoini

Srednjeatlantski trgovski velikan Sheetz naj bi sprejel plačila Bitcoin in kripto v svojih poslovalnicah.

5820 Skupno ogledov

19 Skupno število delnic

American convenience store chain now accepts Bitcoin payments

Sprejem maloprodajnih kriptoplačil v ZDA še naprej narašča, saj Sheetz napoveduje načrte za uporabo virtualnih valut v svojih prodajnih mestih po vsej Ameriki.

V četrtkovi objavi veriga trgovin z majhnimi blagovnimi znamkami je napovedala partnerstvo s ponudnikom digitalnih plačil Flexa, da strankam omogoča plačilo izdelkov in storitev s kriptovalutami.

Sheetz je v okviru objave razkril, da je možnost plačila s kripto valutami je bil namenjen tako izdelkom v trgovinah kot tudi bencinskim črpalkam na njihovih 600 prodajalnah po Pensilvaniji Ohio, Maryland, Virginia, Severna Karolina in Zahodna Virginia.

Kriptoskupine, ki jih bo sprejela veriga trgovin, vključujejo Bitcoin (BTC), Eter (E TH), Litecoin (LTC) in Dogecoin (DOGE), med drugim.

Premik podjetja za prevzem kriptoplačil je tudi razširitev njenega poslovnega odnosa s prodajnim mestom ponudnik plačil NCR.

Poleg tega, da Sheetz omogoča Bitcoin in kripto plačilo, namerava strankam omogočiti tudi povezavo svojih plačilnih aplikacij, ki jih podpira Flexa, s programom nagrajevanja zvestobe podjetja.

Dejansko je kripto zaznamovan na področju popustov in nagrad za zvestobo, digitalne valute pa so sposobne za nagrajevanje pokroviteljev.

Objava Sheetz zdaj dodaja trgovinice na vedno večji seznam podjetij, ki sprejemajo kripto plačila v ZDA. Že marca je luksuzna hotelska blagovna znamka The Kessler Collection prvič predstavila možnosti plačila za kripto in stablecoin za goste.

Kot je prej poročal Cointelegraph, je raziskava Mastercarda iz maja maja pokazala, da do 40% vprašanih po vsem svetu je izrazilo zanimanje za uporabo kripto za plačila v 2022.

Dejansko kripto plačilo na drobno sprejetje v zadnjem času narašča, saj se plačilni velikan PayPal vrača nazaj 2020. Marca je podjetje začelo ameriškim kupcem omogočati plačevanje z Bitcoinom za spletno nakupovanje.

Do aprila je PayPal napovedoval, da bo prihodek od kripto trgovine presegel $ 200 milijonov v samo nekaj mesecih uvajanja rešitev za plačevanje s kriptovalutami.

Prejšnji članekKripto bo v Nigeriji “zaživel”, pravi guverner centralne banke
Naslednji članekBitcoin se je znižal na 36 tisoč dolarjev, ko je Arkova Cathie Wood obravnavala regulativni strah pred BTC

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments