0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ameriški kongres načrtuje zaslišanje odbora za "demistificiranje kripto" za 17. november

Ameriški kongres načrtuje zaslišanje odbora za “demistificiranje kripto” za 17. november

Predstavnik Don Beyer, ki je že predlagal zakonodajo za razširitev regulativnega in pravnega okvira za digitalna sredstva v ZDA, bo vodil zaslišanje.

75940
Skupaj ogledov

17

Skupaj deleži

US Congress plans 'demystifying crypto' committee hearing for Nov. 17US Congress plans 'demystifying crypto' committee hearing for Nov. 17US Congress plans 'demystifying crypto' committee hearing for Nov. 17US Congress plans 'demystifying crypto' committee hearing for Nov. 17

Skupni gospodarski odbor, ki vključuje republikanske in demokratske člane predstavniškega doma in senata ZDA, bo imel zaslišanje o vlogi vlade v zvezi s kriptovalutami.

V skladu s Razpored skupnega gospodarskega odbora ali JEC za prihodnji teden bodo člani kongresa poslušali govor strokovnjakov iz industrije na zaslišanju z naslovom »Demistificiranje kriptovalute: digitalna sredstva in vloga vlade« novembra

. . Zaslišanje bo vodil predstavnik Don Beyer, ki je že predlagal zakonodajo za razširitev regulativnega in pravnega okvira za digitalna sredstva v ZDA.

Predvidoma bodo govorili strokovnjaki iz industrije, vključno z odprtimi trgi Direktor inštituta za finančno politiko Alexis Goldstein, nekdanji predsednik Komisije za trgovanje s terminskimi pogodbami Tim Massad, direktor Blockchain in projekta digitalnih sredstev Univerze v Pennsylvaniji Kevin Werbach ter direktor raziskav Coin Center Peter Van Valkenburgh. Zakonodajalci, vključno s senatorjem Robom Portmanom in senatorjem Tedom Cruzom, ki sta se pred tem zavzela za regulacijo kriptovalut, so člani JEC.

Večina razprav o kriptoregulaciji v ZDA je potekala zunaj polnih zasedanj predstavniškega doma ali senata, namesto tega je pogosto omejena na sestanke odbora predstavniškega doma o Finančne službe ali senatni odbor za bančništvo, stanovanja in urbane zadeve. Vendar je bilo vprašanje v središču kongresa avgusta, ko je razprava o besedilu trenutnega zakona o infrastrukturi vključevala zahteve za poročanje o davku za razvijalce kriptovalut, validatorje transakcij in operaterje vozlišč.

Predlog zakona je od takrat sprejel tako predstavniški dom kot senat brez dodatnih pojasnil o posrednikih za kriptovalute in čaka na odobritev predsednika Joeja Bidna. Ameriški predsednik naj bi zakon podpisal novembra 15.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments