15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ameriški kongres ne bo kmalu sprejel zakonodaje o kriptovalutah, pravi zakonodajalec

Ameriški kongres ne bo kmalu sprejel zakonodaje o kriptovalutah, pravi zakonodajalec


Ameriški kongresnik Jim Himes pravi, da kongres še ni pripravljen sprejeti zakonodaje o kriptovalutah, pri čemer navaja pomanjkanje globokega razumevanja kriptovalut med zakonodajalci. “V prihodnjih letih se bo veliko razpravljalo o načinih regulacije kriptovalut,” je dejal kongresnik.

Kripto zakonodaja ne pričakuje kmalu od kongresa

Ameriški predstavnik Jim Himes je v intervjuju razkril nekaj razprav, ki jih ima Kongres o zakonodaji o kriptovalutah z Yahoo Finance Friday. Predstavnik Connecticut-a je predsednik pododbora za nacionalno varnost, mednarodni razvoj in monetarno politiko odbora za finančne storitve. Pred tem je 09 delal v investicijski banki Goldman Sachs

Njegovi kripto komentarji so prišli, ko je ameriška zakladnica objavila predlog, da se od podjetij zahteva poročanje o kripto transakcijah nad $ 10 K Upravi za davke (IRS).

Himes je dejal da Kongres še ni kmalu pripravljen ukrepati v zvezi s kripto zakonodajo. “Večina mojih kolegov globoko ne razume kriptovalut, kaj lahko naredijo, kakšne nevarnosti so,” je opisal in poudaril, da “kongres za to ni porabil veliko časa.” Zakonodajalec je pojasnil:

Torej, v dobrem ali slabem, zakonodaja ne bo minila

“Kljub temu se vedno več mojih kolegov zaveda , «Je nadaljeval. Kongres ima tudi pro-bitcoin senatorko Cynthio Lummis, ki je obljubila, da bo kolegom v Kongresu pokazala, da je bitcoin odlična vrednost. Prav tako namerava prepričati ministrico za finance Janet Yellen o tem.

Kongresnik Himes je opisal vzdušje v kongresu, ki je obkrožalo razprave o kripto, in se skliceval na nedavno mnenje nobelovca Paula Krugmana objavljeno v The New York Timesu, za katerega je dejal, da je “razmeroma dobro označen.”

Himes je opisal: “Inovativne ideje, to je zanimivo, kaj dejansko počne, kakšen problem rešuje. ” Poudarja, da so koristi za “preprodajalce drog, trgovce z ljudmi, potencialni teroristi “mu je povsem jasen, je ponovil:” Povej mi, kakšne so druge koristi. ” Kongresnik je opozoril: “To je nekakšno splošno vzdušje v kongresu, kjer ljudje govorijo:” Povej mi še enkrat, kaj je v kriptovalutah dobro, kakšen problem to rešuje. “

Kljub temu , Je poudaril Himes:

Ne razumite me narobe, to ne pomeni, da bo poskus prepovedi.

Pričakuje, da bo “v v prihodnjih letih o načinih regulacije, kako obdavčiti itd. itd. – vse to, zaradi česar se vlada križa z nečim podobnim kriptovalutam. “

” V večjem referenčnega okvira, kopičenje v kriptovalute, mehurček Gamestop, Robinhood, SPAC, lahko bi vam našteval 12 stvari, za katere se mi zdi, da v veliki meri niso funkcija poglobljenih temeljnih naložbenih raziskav, ampak v veliki meri funkcija neizmernih zneskov likvidnosti, “je dodal in poudaril:

Ne vem, da te stvari niso povezane nujno treba urediti. Tega ne rečem.

“Ampak zelo jasno mi je, da obstaja veliko ljudje tam zunaj, ki verjamejo, da drevesa rastejo do neba in bodo dobili zelo drago izobrazbo o tem, kako izgleda slaba stran volatilnosti, ko vidimo nekakšen medvedji trg ali nekakšno depresijo cen premoženja. Ko se bo to zgodilo, se bo veliko ljudi izobrazilo zelo drago, «je opozoril kongresnik.

Kaj menite o izjavah kongresnika Himesa o kriptovaluti? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Bitcoin Mining Operations Btc.top and Hashcow Cease Offering Services in China

Russian Lawmakers Move to Allow Crypto Payments Under Contracts

Oznake v tej zgodbi

kongresni bitcoin, Jim Himes, bitcoin Jim Himes, kripto valuta Jim Himes, kripto valuta Jim Himes, nas kongresnik, kripto regulacija ZDA, regulacija kriptovalut, ameriška zakonodaja, zakonodajalec ZDA, predstavnik ZDA

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments