14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ameriški kongresnik izraža pomen zasebnosti kripto denarnice

Ameriški kongresnik izraža pomen zasebnosti kripto denarnice

Cynthia Lummis in Warren Davidson med intervjujem pri Bitcoinu spregovorita o pomembnosti in zasebnosti Bitcoinov v Miamiju.

5496 Skupno ogledov

14 Skupni delež

US Congressman expresses importance of crypto wallet privacy

Na živahni konferenci Bitcoin 2021 v Miamiju je kongresnik Warren Davidson skupaj z ameriško senatorko Cynthio Lummis sedel na vprašanja za terenski razgovor. Intervju se je obrnil k zasebnosti, Davidson pa se je odzval s komentarji o kripto denarnicah.

“Konec leta, če pomislite, je sekretar Mnuchin govoril o prepovedi zasebnih denarnic,” je dejal Davidson in odgovoril na vprašanje o možnosti -regulacija v kripto. “To je grozljiv pristop,” je dodal. “Če zasebnih denarnic ne zaščitimo, jih bo nekdo poskusil prepovedati.”

Kot je omenil Davidson, decembra 2020 je videl, da ameriška zakladnica predlaga strog nadzor nad samostojnimi denarnicami digitalnega premoženja z nekaterimi posebnostmi, na primer zahtevo za več informacij od uporabnikov, ki poslujejo z denarnicami, ki jih imajo stran od kripto izmenjav.

“Želim si, da bi država grozila zasebnosti tako resno kot grožnjo drugi spremembi,” je dejal. Druga sprememba ameriške ustave državljanom daje pravice lastništva orožja.

Lummisova je na svoj odgovor prišla na vrsto in poudarila pomen poučevanja ameriške vlade o bitkoinih. “Poskušamo ustvariti skupino za finančne inovacije, da jo bomo lahko uporabili za izobraževanje članov ameriškega senata in njihovega osebja o Bitcoinu, njegovih prednostih in zakaj je prav tako čudovito bogastvo, da bi se lahko dotaknili ameriškega dolarja,” rekel. “Lahko je osnovno omrežje po vsem svetu, da dolar ohranja globalno rezervno valuto, vendar ljudem vseeno omogoča, da poslujejo na zelo svobodoljuben način,” je dejala in dodala:

“Ne glede na to, ali ste v Venezueli, kjer je inflacija nezaslišana in poskušate svoje bogastvo spraviti iz države, ga lahko dobite prek Bitcoinov . In ZDA, če pridemo do točke, ko imamo takšno inflacijo, ki smo jo začeli opazovati letos, bomo morda želeli tudi to alternativo. ”

V zadnjih letih je bila v Venezueli narasla stopnja inflacije ob širokem gospodarskem upadu, ki je bil delno vezan do padca cen nafte leta 2014.

Konferenca Bitcoin 2021 v Miamiju je doslej gostila pomembne ukrepe v zvezi z govorniki in razpravami. Dogodek se bo nadaljeval drugi dan v soboto.

Prejšnji članekThere should be a crypto which you earn by collecting and disposing of trash, call it “trashcoin” or something.
Naslednji članekNa IPO ali Ne na IPO? Vprašanje je SPAC

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments