4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Ameriški predsednik Biden razglasi čar za predsednika FDIC

- Advertisement -

Martin Gruenberg je bil nekoč dejanski predsednik FDIC, medtem ko je agencija izdajala ukaze o prekinitvi in ​​opustitvi kriptopodjetjem in dejansko pomagala, da je zaračunavanje stabilnih kovancev zaslužilo dodatno pozornost.

2005 Celotni ogledi

12 Celotne delnice

Predsednik Združenih držav Joe Biden je predstavil, da bo verjetno naključno imenoval vršilca ​​dolžnosti predsednika Zvezne korporacije za zavarovanje depozitov (FDIC) Martina Gruenberga, da bi pridobil vrzel kot del petletnega mandata.

V novembru 14 je predsednik Biden omenil, da namerava nominirati Gruenberga, ki je bil pred tem predsednik FDIC 2005 do 2006, 2005 do 2012, in od februarja 2012 do danes. Gruenberg je za trenutek prevzel položaj po odstopu propadajoče predsednice Jelene McWilliams.

V skladu s predpisi FDIC bi bil predsednik upravnega odbora FDIC verjetno tudi vsak slučaj. preprosto podpreti za 5-letni mandat po imenovanju predsednika ZDA in potrditvi senata. Ker bo demokratsko slavje zagovarjalo večinsko prilagoditev senata po vmesnih volitvah, bi bil predsednik Biden verjetno na priložnost za vsako priložnost preprosto pripravljen iskati svoj čarovniški boj skozi stranski obstrukcionizem.

Gruenberg je je svoj poklic preživel v boju za pokrovitelje in je dobro pripravljen za obrambo bančnega stroja pred novimi in obstoječimi grožnjami.

Pod njegovim vodstvom sem prepričan, da bo FDIC delati, da bi izumil prepričanje, da banke spodbujajo potrebe ameriških gospodinjstev, ne pravilnih vodstvenih delavcev finančnih institucij.

— Elizabeth Warren (@SenWarren) november 14, 2022 Kmalu po prevzemu funkcije februarja je Gruenberg v v vsaki od svojih prednostnih nalog za FDIC omenil eno. bi mogoče pre na primer na priložnost na priložnost v mislih zagovarjati nevarnosti kriptovalut:

“V obsegu, v katerem bodo takšne dejavnosti tudi izvajati v ustreznem in zanesljivem sistemu, si bodo agencije zaslužile načrtovati trdne smernice za bančno industrijo o upravljanju bonitetnih tveganj in tveganj za varnost uporabnikov, ki jih povzročajo dejavnosti kriptosredstev.« Povezano: Senator sprašuje FDIC o obtožbah, da odvrača sorodnike finančnih institucij s kripto podjetji

Kot dejanski predsednik je Gruenberg predsedoval, ker je FDIC avgusta izdal pisma o prekinitvi in ​​opustitvi podjetjem zaradi domnevnega lažnega predstavljanja o zavarovanju depozitov v zvezi s kriptovalutami. Oktobra je uspešen vodja dejansko pomagal, da so stabilni kovanci, ki so nagnjeni k financiranju, zaslužili dodatno pozornost FDIC.

Gruenberg bo pričal pred senatnim odborom za bančništvo novembra 16 in odbor za stanovanjske denarne izdelke in podjetja dne nov. 14 o nadzoru nad finančnimi regulatorji v ZDA.

97202

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -