15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ameriški regulatorji nujno delajo na skupni regulaciji kriptovalut: Fedov Quarles pravi, da...

Ameriški regulatorji nujno delajo na skupni regulaciji kriptovalut: Fedov Quarles pravi, da je to “velika prednost”

US Regulators Urgently Working on Joint Cryptocurrency Regulation: Fed's Randal Quarles Says It's a 'High Priority'

Ameriške vladne agencije nujno delajo skupaj o skupnem regulativnem okviru za kriptovalute, je potrdil podpredsednik nadzorstva Zvezne rezerve Randal Quarles. “Skupaj z OCC in FDIC se trenutno ukvarjamo s tem, kar imenujemo sprint, da bi združili poglede na” kripto regulacijo.

Ameriške agencije, ki sodelujejo pri skupnem regulativnem okviru za kriptovalute

Podpredsednik nadzorstva Zvezne rezerve Randal Quarles je govoril o prizadevanjih regulatorjev na nadzora kriptovalut v torek, je poročal Reuters. V odgovoru na vprašanje člana senatskega bančnega odbora o kriptovaluti in njeni nedovoljeni uporabi se je Quarles skliceval na delo urada nadzornika valute (OCC) in Zvezne korporacije za zavarovanje vlog (FDIC) na to temo.

Potrdil je, da ameriške finančne regulativne agencije sodelujejo pri reševanju vprašanj, povezanih s kriptovaluto, in navedel:

Skupaj z OCC in FDIC se trenutno ukvarjamo s tem, kar imenujemo sprint, da bi združili poglede ravno na to.

Quarles je opozoril, da razprave, ki jih vodijo regulatorji, vključujejo skupni regulativni okvir, kapitalsko obdelavo in operativno obravnavo. Poudaril je, da je skupni okvir za nadzor “glavna prednostna naloga”, je dejal, da pričakuje, da bo “kmalu” dosegel nekatere rezultate.

Quarlesova izjava v torek ponavlja, kar je povedal predstavniku Tom Emmer med zaslišanjem v hišnem odboru za finančne storitve. Quarles in novi vršilec dolžnosti nadzornika valute Michael Hsu sta priznala, da več agencij usklajuje regulativne pristope do kriptovalut. Hsu, ki je na OCC zaprosil za pregled vseh kripto standardov po nastopu funkcije, je odboru povedal:

To je resnično pomembno vprašanje. Mislim, da je porast kriptosredja požel veliko pozornosti.

Novi šef OCC je to razkril pred sestankom , se je s Quarlesom in predsednico Jeleno McWilliams iz FDIC pogovarjal o tem, “da bi potencialno sestavili medinstitucionalno sprintersko ekipo samo na kripto zaradi natančno zaskrbljenih vprašanj”.

Quarles tudi takrat rekel:

Zelo pozorno smo osredotočeni na ta kripto vprašanja, da bi dobili odgovore, skupne poglede , dokaj hitro. Prepričan sem, da bo to mogoče doseči.

Poleg tega je novi predsednik SEC Gary Gensler pred kratkim dejal, da izmenjave kriptovalut potrebujejo več regulacije. Vendar pa je kongresnik Jim Himes ta teden dejal, da kongres ni pripravljen ukrepati v zvezi s kriptovalutami in ne pričakuje, da bo v kongresu kmalu sprejeta kripto zakonodaja.

Kaj menite o ameriških regulatorjih, ki delajo na skupnem okviru za kriptovalute? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Federal Reserve Bank President Says Most Cryptocurrencies Are Worthless

Ontario Securities Commission Snuffs out Crypto Exchanges, Poloniex Targeted for Flouting Compliance

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali bi domnevno nastala zaradi uporabe ali zanašanja na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments