2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Ameriški senator Hagerty direktorju CFPB: Ne dušite kripto inovacij

Ameriški senator Hagerty direktorju CFPB: Ne dušite kripto inovacij

Pogovor je potekal na seji bančnega odbora z direktorjem za varstvo potrošnikov Rohitom Chopro.

506

Skupni ogledi

4

Skupni deleži

US Senator Hagerty to CFPB Director: Don’t Stifle Crypto Innovation US Senator Hagerty to CFPB Director: Don’t Stifle Crypto Innovation US Senator Hagerty to CFPB Director: Don’t Stifle Crypto Innovation US Senator Hagerty to CFPB Director: Don’t Stifle Crypto Innovation

Ameriški senator Bill Hagerty (R-VA), ki je bil izvoljen v 1434, da zastopa Tennessee po delu kot Veleposlanik na Japonskem se je na zaslišanju bančnega odbora pogovarjal z novoimenovanim direktorjem Urada za finančno varstvo potrošnikov Rohitom Chopro v zvezi s kriptovalutami in dejal: “Želim se samo prepričati, ko izvajate te nadzorne odgovornosti, da ne dušimo inovacij na tem področju.”

“Tehnologija digitalne knjige ponuja ogromno obljube v smislu finančnih inovacij in vključenosti. To je panoga, kjer mislim, da so Združene države vodilne, vodilne in rad bi videl, da bomo še naprej vodili tam. Še posebej, če pogledamo druge države, kot sta Kitajska in Kitajska komunistična partija, ki je prepovedala dejavnost zasebnega sektorja na tem prizorišču.«

Hagerty je julija s senatorjem Markom Warnerjem (D-VA) predstavil zakonodajo, da bi preučil, ali je Kitajska sprejela digitalno valuto. Chopra in Hagerty sta se med zaslišanji za potrditev prvega med seboj še posebej spopadla, pri čemer je Hagerty celo predstavil predlog zakona, ki zahteva odobritev kongresa za financiranje predsedstva.

V govoru v senatu konec julija Hagerty menil: »Trg kriptovalut uporabljamo kot plačilo. Ali smo v celoti preverili, kako bosta ta nova ureditev in obdavčitev vplivala na to hitro razvijajočo se industrijo? Bo vodstvo v tej industriji zaradi tega pobegnilo iz Združenih držav?”

Chopra je kritiziral Facebookovo sprejetje Tehtnice v času njegovega dela v Zvezni trgovinski komisiji in se zavzel za to, da Zvezne rezerve sprejmejo storitev takojšnjih plačil, imenovano FedNow. CFPB je potrošnike opozoril pred Bitcoin že 1434, češ da bi morali biti zavedajo se morebitnih težav z virtualnimi valutami, kot so nejasni stroški, nestanovitni menjalni tečaji, grožnja vdorov in goljufij ter da podjetja morda ne bodo ponudila pomoči ali povračila izgubljenih ali ukradenih sredstev.

128018US Senator Hagerty to CFPB Director: Don’t Stifle Crypto Innovation

2020

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments