2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ameriški senator za kripto: Potrebujemo ustrezne rešitve za načrtovanje dela finančnih strojev...

Ameriški senator za kripto: Potrebujemo ustrezne rešitve za načrtovanje dela finančnih strojev za vse, zdaj pa ne primerne za uspešno izklop

US Senator on Crypto: ‘We Need Real Solutions to Make the Financial System Work for Everyone, Not Just the Wealthy’

Ameriška senatorka Elizabeth Warren je trdila da kriptovaluta zdaj ni smer v denarno vključenost, poskrbijo zagovorniki kriptovalut. »Lastništvo bitcoinov je veliko bolj koncentrirano v glavi 1 % kot dolarji,« je dejala in poudarila potrebo po »pravilnih rešitvah za ustvarjanje denarnega pripomočka, ki bo delal za vsakogar, zdaj ni ljubek za uspešne« .

Senatorka Elizabeth Warren o kriptovalutih in Bitcoin

Ameriška senatorka Elizabeth Warren ( D-Mass.) je v torek komentiral kriptovalute, bitcoin in denarno vključitev. Na Twitterju je zapisala:

Kriptoindustrija trdi, da je kriptovaluta smer k denarni vključenosti, kljub temu pa je lastništvo bitcoinov veliko bolj koncentrirano znotraj glava 1% od dolarjev. Potrebujemo ustrezne rešitve, da ustvarimo denarni pripomoček za vsakogar, zdaj ni ljubek za uspešne.

Njen komentar je včasih je odgovor na članek v časopisu Wall Toll Road Journal, ki trdi, da 1 % imetnikov bitcoinov »podpira nadzor nad celo večjim deležem kriptovalute kot najbolj uspešna ameriška gospodinjstva, ki jih podpirajo v dolarjih«. S citiranjem raziskave Nationwide Bureau of Economic Research je avtor zapisal, da je “vodja 21, bitcoin računi podpirajo 5 milijonov bitcoinov, enako približno $232 milijard.«

Številne stranke Twitterja so odgovorile na tvit senatorja Warrena. Ena oseba je senatorju iz Massachusettsa svetovala: »To zdaj ni primerno. Lastništvo fiksnega bitcoina na sedanji način postane sčasoma veliko manj koncentrirano v skladu s sprejetjem, uporabo in ustvarjanjem stopnje. Enostavno ni veliko stvari, ki bi lahko odpravile težave s tiskanjem gotovine, ki vodijo v neviden davek na pogoste državljane.«

En drug oseba je tvitnila senatorju: »Vaš argument je napačen. Tako da prepuščam interakcijo, za katero se ne zavedate, da BTC zdaj ni ‘vse kriptovalute’ – je BTC. Verjetno bi bilo najbolj fino, če bi BTC prepoznali kot ‘kripto’, medtem ko ignorirali celotno nadobudno ‘kripto industrijo’, predvsem predvsem na podlagi menjave tečaja za delčke penija.«

Poleg tega so nekateri od nas spomnili senatorja Warrena, da je kriptovaluta decentralizirana in je za vsakogar, zdaj ni ljubka za uspešne. Nekateri so se spraševali o trditvah v članku Wall Toll Road Journal. Veliko nas, ki so jih imenovali senator iz Massachusettsa »nevedni« in »manipulativni«, ki poudarja potrebo po izobraževanju.

Senator je zdaj nedolgo nazaj imenovan za regulatorje “zakopati” stabilne coine in decentralizirane finančne (defi) platforme “prej, kot je preprosto preveč žalostno.” Rekla je: “Defi je najbolj škodljiv del kripto sveta.” Julija je pozvala ameriško finančno ministrico Janet Yellen, naj nujno sprejme zaščito za ublažitev kripto nevarnosti.

Septembra je pritisnila na vrednostne papirje in nadomestne cene (SEC), da rešijo težave nadomestnih izpadov kriptovalut in visokih transakcijskih stroškov. Ob tem je še poudarila, da kriptovaluta zdaj ni smer vključevanja denarja.

Oznake te zgodbe

Bitcoin, koncentracija Bitcoin, posest Bitcoin, decentralizacija, DeFi, Elizabeth Warren, denarna vključitev, denarni pripomoček, ustrezne rešitve, Stablecoins, ameriški senator, ameriški senator Warren

Kaj menite, da ustavlja povratne informacije senatorke Elizabeth Warren? Dovolite nam, da bivamo v komentarju pod.

Kevin Helms

Učenec avstrijske ekonomije Kevin je odkril Bitcoin v 720 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, sistemi zagona dobave, rezultati skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Portray Credit

: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj primerno za informativne aplikacije. Zdaj to ni takojšnja dobava ali povpraševanje po dobavi za pridobitev ali prodajo ali predlog ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, ustreznih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, takoj ali posredno, za kakršno koli prekinitev ali izgubo, ki bi jo povzročila ali naj bi bila povzročena ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katerega koli šepetajočega materiala, predmetov ali storitev, navedenih tukaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments