8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Ameriški senator želi, da bi kongres posredoval s smernicami za kriptovalute – SEC poziva, naj predstavi veliko dodatno berljivost predpisov

- Advertisement -

Ameriški senator Pat Toomey pravi, da kongres bi lahko zlahka vstopil in predstavil regulativni okvir za kriptovalute. Sporočil je, da ameriška komisija za vrednostne papirje in nadomestna sredstva (SEC) zdaj ne deli svojega okvira za regulacijo kriptovalut z zakonodajalci, pri čemer je opozoril, da nam predsednik Gary Gensler “dolguje močno dodatno jasnost o tem, kako in zakaj namerava uporabiti predpise SEC.”

Ameriški senator želi, da bi kongres sprejel predpise o kripto Ameriški senator Pat Toomey (R-PA), član bonitetne ocene senatnega odbora za bančništvo, je razpravljal regulacijo kriptovalut v intervjuju za Bloomberg v četrtek.

Ko je komentiral, ali zdaj ameriška komisija za vrednostne papirje in nadomestna sredstva (SEC) preprosto prepozno regulira kriptovalute, je menil: »Jaz posredovati, vztrajati je, da SEC ne deli z nami okvira, ki ga imajo.«

Senator je nadaljeval s sklicevanjem na predsednika SEC Garyja Genslerja in omenil, da skoraj vsi kriptožetoni so vrednostni papirji, ki omenjajo:

Gary Gensler, znan kot domneva, da so skoraj vsi kriptožetoni vrednostni papirji. Posredujem, da se razumni ljudje s tem ne strinjajo.

Zakonodajalec trdi, da bi Gensler »bitcoin izvzel iz tega klasifikacijo,« je dejal, da je »bleščeče močan vsak drug del … varnost.«

Senator Toomey je pojasnil, da predsednik SEC »ne razmišlja o tem, kako bi se prijavil sedanji okviri, ki jih poučujemo za upravljanje izdajanja vrednostnih papirjev in trgovanja z resnično, zelo nedavnimi in izjemno raznolikimi veščinami, postavitev te oblike stvari ne ustreza — navdušenje nad smernicami za skrbništvo, smernicami za obračun — ti predmeti nimajo nobene uporabnosti . Tega ni razjasnil.”

Toomey je izrazil mnenje:

Resnično posredujem, Kongres bi morda zlahka vskočil in predstavil nekaj smernic.

“Posredujem, da je kripto dovolj raznovrstno, tudi če si zaslužite, da imate v lasti, da lahko trdite, da so ti žetoni vrednostni papirji,” je dodal senator, poleg tega pa je nesporno, da so kriptovalute “zelo raznovrstne glede na inventar ali obveznico, in zato Kongres bi moral posredovati in predstaviti okvir.«

Posladalec je zaključil:

Zaenkrat nam predsednik Gensler dolguje močno dodatno jasnost o tem, kako in zakaj namerava uporabiti predpise SEC.

Gensler je pred kratkim objavil, da je osebje Komisije prosil, naj prijazno prilagodi skladnost s kripto. Enako učinkovito je dejal, da je “prosil delavce SEC, naj sodelujejo neposredno s podjetniki, da bi pridobili njihove žetone, registrirane in nadzorovane, nastavitev sprejemljiva, kot vrednostne papirje.” Regulator vrednostnih papirjev bo organiziral trdo sikanje dela za pregled kriptovalut.

Oznake v tem mitu Kongres, kriptovaluta, ureditev kriptovalute, ureditev kriptovalute, Pat Toomey, SEC, predsednik SEC Gary Gensler, sec kripto ureditev, ameriška kripto ureditev, ameriški senator Pat Toomey, ameriški senator Senator Pat Toomey

Kaj izvajate, specializirani ste za povratne informacije senatorja Pata Toomeyja in izvajate svoje posredovanje, bi kongres lahko zlahka posegel in predstaviti regulativni okvir za kripto? Sporočite nam s spodnjimi povratnimi informacijami.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je odkril Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Ukvarja se z varnostjo bitcoinov, metodami zagonskega vira, rezultati omrežja in presečiščem med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za sliko 63255: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je za najbolj produktivne informacijske zmogljivosti. Zdaj ni ponudba za razkritje ali nagovarjanje k predlogu za zaprtje ali promocijo načrta ali smernica ali odobritev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bo predstavljal investicijskih, davčnih, podobno mislečih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je nastala zaradi ali v povezavi z navodili ali zanašanjem na katero koli naročilo, predmete ali storitve in izdelke, omenjene v tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -