21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Ameriški senatorji, ki delajo na gigantski v osnovi popolnoma zasnovani kripto uredbi

- Advertisement -

Dva ameriška senatorja se ukvarjata z dvostranskim, v bistvu ogromnim, popolnoma regulativnim okvirom za kriptovalute. »Delo, ki ga opravljamo, je izjemno napredno in intenzivno vrednotenje množice substanc te spremembe,« je kot eden od mnogih senatorjev priznal življenje.

Ameriški senatorji za uvedbo celotnega okvira za spremembo kripto industrije Ameriški senatorki Kirsten Gillibrand (DN.Y.) in Cynthia Lummis (R-Wyo.) sodelujejo pri “ogromnem, v bistvu popolnoma zasnovanem regulativnem okviru” za to, kako bi bilo treba spremembo kriptovalut kljub temu urediti, so pojasnili v četrtek na priložnosti Politico Reside. Senator Gillibrand je opisal: Delo, ki ga opravljamo, je izjemno napredno in intenzivno vrednotenje mase snovi te spremembe. “Nekateri bo očitno urejeno pod CFTC , nekateri deli bodo navidezno urejeni pod SEC [Securities and Exchange Commission], nekatere moramo preučiti širše in nameravamo pridobiti regulativno ceno, ki bo lahko preučila te dejavnike prvega vpliva ter oblikovala presoje in usmerjanje, ” je dodala. Dva senatorja se pogovarjata z zainteresiranimi stranmi, regulatorji in strokovnjaki za spremembe “v izreku, da so vsi in vsi glasovi del tega zakonodajnega postopka ,« je poudaril Gillibrand.

Senatorja Lummisa so nekoč zahtevali, ali lahko CFTC pridobi povišan položaj pod prvotnim kriptookvirom ali ne. Odgovorila je: Odgovor je pritrdilen. Medtem ko brskate predvsem po bitcoinih in ethereumih, mi je pošteno jasno, da so to blago. Ker lahko CFTC pridobi ključni položaj pri urejanju kriptovalut, je Lummis priznal: “Tako neverjetno je delati na tem s senatorko Gillibrand na spominih, da je v odboru za Ag, ki ima pristojnost nad CFTC.” Opozorila je, da bo “SEC res pridobil ogromen položaj glede tega glasu.”

Vendar pa je pro-bitcoin senator iz Wyominga pojasnil, da ker obstajajo za čas je mimo , kriptovalute, niso več vse blago. “Torej bomo kljub temu uporabljali zastareli skool Howey Test iz 1940, ki pomaga orisati, kaj je varnost in kaj je blago.« Dodatno je pojasnila, da stabilni coini in digitalne valute centralne banke (CBDC) bi morda po naključju celo naslovili v računu “v manjši meri.” Senator Gillibrand je menil: “Veliko ciljev, ki jih sva s senatorjem Lummisom celo pridobiti so podobni. Iščemo, da bi obravnavali stvari, kot sta varnost in trdnost. Iščemo vprašanje varnosti potrošnikov. Iščemo, da bi obravnavali določene stave za trge.« Kadar gre za to, kdaj se pričakuje izdaja računa in ali obstaja verjetnost, da bo opravil to 150 in petinšestdeset dni, je senatorka Gillibrand potrdila, da bosta ona in senator Lummis nadaljevala z delom na računu “v naslednjih množicah tednov”, vključno z: Prisluhnemo zainteresiranim stranem, da preverimo, ali ne moremo več zmanjšati, kot predvideti čim več izzivov, ki bi jih ta regulativni okvir morda lahko dobro sprejel. verjetno dobro tudi pridobiti. Opomniti, da je bila tehnika “izredno plodna in principal” na tej ravni, je priznal senator iz Contemporary Yorka: “Mislim, da smo v položaju, da ga uvedemo v naslednjih množicah tednov, in mislim, da smo v položaju, da smo pripravljeni pridobiti ire glasovanje predvidoma do konca 03 in petinšestdeset dni.« »Ta račun bi bil po naključju uveden v enem delu, vendar bi bil po možnosti na možnost dobro predvidoma dobro poleg tega razbit v Pet ali šest kosov za obravnavanje ločenih vprašanj,« je poudaril senator Lummis, vključno s tem, da smernice pokrivajo obsežno nihanje vprašanj, vključno z bančnimi dejavniki, varnostjo potrošnikov, zasebnostjo, definicijami in obdavčitvijo. Zaključila je: Resnično sem optimistična … Gremo naprej uvesti del smernic. Kaj zadržujete v spominih 2 senatorja, ki sta se ukvarjala z ogromnim, v bistvu zasnovanim, popolnoma regulativnim okvirom za kriptovalute? Omogočite nam, da v komentarjih delite spodaj.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, tehnike zagona zagotavljanja, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za sliko: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne aplikacije. Ne gre več za takojšnje posredovanje ali pridobivanje predloga za krajo ali promocijo ali priporočila ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja finančnih, davčnih, poštenih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, nemudoma ali po naključju, za kakršno koli propad ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršen koli protest, predmetov ali izdelkov in podjetij, o katerih so govorila o tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -