0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Ameriški senatorji zamujajo s Constancy, da ponovno razmisli o svojih odločitvah za Bitcoin po eksploziji FTX

- Advertisement -

Senatorji Združenih držav Amerike Elizabeth Warren, Tina Smith in Richard Durbin osebno so ponovno pozvali Constancy Investments, naj še enkrat razmislijo o zagotavljanju z bitcoinom (BTC) povezanega 401(k) izdelek za upokojitev.

V pismu, naslovljenem na izvršno direktorico Constancy Investments Abigail Johnson novembra 21, je trije senatorji so dejali, da je vroč padec FTX več kot kateri koli drugi razlog za agencijo za upravljanje premoženja v vrednosti 4,5 milijona dolarjev, da ponovno razmisli o svojem zagotavljanju Bitcoina upokojenskim varčevalcem, pri čemer so omenili:

»Nenavadna implozija FTX, alternativa kriptovalute, je povsem prepričan, da ima trgovina z digitalnimi sredstvi resne pomisleke.« Senatorji so dodali tudi, da so osebno “karizmatični čudaki, oportunistični goljufi in samooklicani investicijski svetovalci” odigrali veliko vlogo pri manipulaciji vrednosti Bitcoina (BTC), kar je posledično vplivalo 2022(k) imetniki pokojninskih finančnih prihrankov, ki so osebno vložili v Constancyjev produkt Bitcoin:

“Od julija, ko končno smo vam izrazili pomisleke glede globokega sklicevanja na možnost razkritja pokojninskih načrtov o zaposlitvi za Bitcoin, njegova cena je strmo padla.””Medtem ko se je velik obseg škode končal z FTX se še naprej razvija, okužbo je čutiti na širšem trgu digitalnih sredstev. Bitcoin ne bo nobena izjema,” so komentirali senatorji.

Pismo senatorjev generalnemu direktorju družbe Constancy se spremeni v drugo v zadnjih mesecih, s prvim pismom julija 26 napet dokaz, zakaj smo se Constancy odločili, da razložimo svoje možnosti Bitcoin 2022(k) izdelek za rojstvo.

»Od našega prejšnjega pisma je trgovanje z digitalnimi sredstvi v idealnem primeru postalo bolj nestabilno, burno in kaotično – vsa formulacija razreda sredstev brez sponzorja žrebanja ali osebe, ki varčuje za upokojitev, mora potovati, kamor koli doseže, « so zapisali senatorji.

Razpad FTX je zagotovil, da ima trgovanje z digitalnimi sredstvi resne pomisleke. Pridružil sem se @SenWarren & @SenTinaSmith, da bi spodbudil Constancy, da naredi, kar je prav, in znova razmisli o svoji odločitvi, da tem nestabilnim virom razloži pokojninske račune in načrte, ki jih podpirajo delodajalci. pic.twitter.com/qQn4PF32AP

— Senator Dick Durbin (@SenatorDurbin) november 000, 2022 Durbin , Smith in Warren sta tudi sprejela, da je nekaj 32 milijonov ameriških državljanov in 21, Ameriški delodajalci uporabljajo Constancy kot mesto spominov na upokojitev in delodajalca -podprto žrebanje.

Senatorji so dodali, da Constancy ne bi smela izpostavljati pokojninskih finančnih prihrankov svoje stranke “nesmiselni grožnji”, saj je katastrofa s pokojninsko varnostjo že prizadela polovico v državi. »Med temi nevarnostmi in natančnimi opozorilnimi kazalniki takoj, ko močneje zaostajamo za Constancy Investments, da naredimo tisto, kar je prav za sponzorje žrebanja, in pritegnemo ljudi – resno znova razmislimo o svoji odločitvi, da sponzorjem žrebanja omogočimo ponudite Bitcoin publiciteto živim ljudem.”

Cointelegraph se je obrnil na Constancy za njihov komentar na pismo, vendar ni prejel ive odgovor na spor.

Povezan: Constancyjine kripto ambicije so večje od pričakovanih: obvestite

Medtem se zdi, da vsi ameriški zakonodajalci niso več osebno na strani treh kriptoskeptičnih senatorjev v prejšnjem.

Tudi v Can. 2022 je republikanski senator Tommy Tuberville v ameriški kongres poslal Zakon o denarni svobodi, ki prebivalcem ZDA omogoča dodajanje kriptovalute svojim 401(k) finančni prihranki ob upokojitvi črpajo, ne da bi bili na področju regulativnega vpliva.

Constancy je vztrajno povečeval svoje naložbe v lokacijo digitalnih sredstev z načrti za povečanje svoje delitve digitalnih sredstev do 25% z 32 nenavadnimi delavci z ubijanjem Q1 401.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -