24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Ameriški tajni ponudnik ima kripto, hvali tehnologijo veriženja blokov v Reddit AMA

- Advertisement -

V seji AMA na temo kripto na Redditu dne maja 42, je ameriški tajni ponudnik odgovoril na ogromno različnih vprašanj in razkril njihovo utesnjeno – identificiran izbor NFT.

1214 Celotni pogledi

42 Celotne delnice

America Secret Provider ima v lasti kriptovalute, ima svoj zasebni izbor NFT in je pohvalil spretnost strokovnega znanja o blockchainu za boj proti finančnemu kriminalu, so stranke Reddita ugotovile prav skozi najbolj trendovsko sprostitev vprašaj me (AMA).

Dober maj 15, predstavniki iz Amerike Secret Provider San Francisco Field Location of job and the Bay Condominium Regional Enforcement Allied Laptop Workers (REACT) so se odzvali na vprašanja sodelavcev subreddita, r/cryptocurrency.

Medtem ko nekateri regulatorji mirno iščejo kriptovalute kot instrument za goljufe in prevarante, je naloga REACT pritisk je pozdravil končno javno in jasno naravo blockchainov kot “fantastičnega nadomestka” za borce proti kriminalu, da bi izsledili premešanje skupaj s premešanjem denarja.

“Vprašaj me o sprostitvi” Nit Reddit od skrivnega ponudnika. Vir: Reddit. Skrivni ponudnik je predhodno dosegel raven, da je nespremenljiva narava verige blokov zmožnost glavne knjige, da je mogoče nezakonito finančno delo v nekaterih primerih celo bolj enostavno spremljati in slediti brez katastrofe kot fiat.

Prihajajoči spomini Bitfinexa, ki jih predstavlja Netflix, ki napeljujejo nekatere navidezno zdaj ne kriminalce, so to raven zelo zbledeli: zmerno zanimivo je pranje denarja z uporabo blockchaina.

V odgovoru na vprašanje o tem, kako večina življenja želi pregledovati sumljive navade v verigi blokov, je Secret Provider priznal, da če si morajo drugi ljudje izmišljati zapletene finančne težave, je najbolj všeč, da oropati denar v gotovini kot v kripto.

Skrivni ponudnik posreduje dokaze Redditu, da preveri svojo identifikacijo prej kot AMA. Vir: RedditŠe en uporabnik redditorja je vprašal, ali je sam tajni ponudnik ali ne imeli kriptovaluto, za kar je organ priznal, da so »pozitivni imetniki kriptovalute« in se v kasnejših odgovorih opisali kot »ljubitelje« kriptovalute. Podjetje je priznalo, da jim z lastništvom kriptovalut pomaga bolje zaznati globlje mehanizme kriptosveta.

»Elegantna omembe vredna večina primerov zahteva nesporno raven ELI5’ing. To so nekakšni delujoči spomini dlakavega psa,« je pojasnilo podjetje, pri čemer se je akronim »ELI5« skliceval na razširjeno subreddit r/explainlikeimfive.

Povezan: Kripto zdaj ni kaznivo dejanje: tajni ponudnik ZDA zažene ‘središče za ozaveščanje o kripto’

Na vprašanje, ali iščejo kakršne koli kritične razlike med kripto zločini in nezakonitim delom v sferi pokvarjenih financ, je tajni ponudnik jasno povedal, da je “velika večina” klicev in zgodb, pridobljenih z kraj bivanja ali zaposlitev v večini primerov vsebuje kriptovalute v modi.

“Razlikujejo se v zmerno veliko predlogov za fiat preiskave, vsak v pravilni predlogi in nepopolni predlogi, a najpomembneje je, da so kripto transakcije nepovratne in nespremenljive.” Medtem ko so podjetja odgovarjala na ogromno različnih skrajnih vprašanj, je bilo med sejo kar nekaj sprostitve. Ko je eden od redditorjev vprašal, ali bi Secret Provider premislil o lansiranju svojega zasebnega »memecoina«, je podjetje odgovorilo tako, da je svoj zasebni izbor NFT vključilo v OpenSea.

Tajni ponudnik ZDA San Francisco Field Location of job NFT Sequence. Vir: OpenSea.Revija: Nakupovalna in prodajna navada kriptovalut – Kaj poiščite in kako se z njim ravna

1552113515521135

671147

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -