14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Ameriški tajni ponudnik prikazuje Crypto Holdings, Blockchain Fascination in NFT Sequence v Reddit AMA

- Advertisement -

Ponudba: Adobe/Christopher Boswell Ameriški tajni ponudnik je natisnil, da so »brez dvoma imetniki kripto«, da imajo vrsto nezamenljivih žetonov (NFT) in trdil, da je kripto postalo bolj nezapleteno kot prej izslediti tokove nezakonitega denarja.

Odgovarjanje na vprašanja končne javnosti vse žrebanje prek seje AMA (zahtevaj mi nekaj drugega) na Redditu v ponedeljek , so predstavniki delovnih področij podjetja Secret Provider v jamu v San Franciscu pojasnili, da so globoko navdušeni nad kriptovalutami in možnostmi, ki jih omogoča znanje o veriženju blokov.

Tajni ponudnik, ki je za varnost ključnih političnih voditeljev kriv za preiskovanje določenih denarnih zločinov, je priznal, da njihovo delo v zadnjem času “redko vključuje sektor kriptovalut.”

Predvsem so agenti v AMA priznali, da “ogromna večina” izkušenj, ki jih ujamejo na delovnem mestu, vključuje kriptovalute v eni ali več metodologijah.

AMA je včasih vnaprej napovedal tajni ponudnik, cilj pobude pa naj bi bil poučiti oboževalce kriptovalut o sodobnih zločinih in jim predstaviti dragocene vpoglede v zmago kako preprečiti, da bi postali žrtve.

AMA sta nekoč skupaj gostila poglavje San Francisco Secret Provider in REACT, San Regionalno združenje Computer Physique delavcev s sedežem v Franciscu.

Ponudba: RedditKripto je “neverjetna priložnost” Verjetno presenetljivo je, da so agenti tajnega ponudnika tudi priznali, da preizkušajo prehod od gotovine do kriptovalut med kriminalci kot “neverjetno priložnost”, da bolje sledijo zlorabi nezakonitih sredstev.

Na zahtevo v zvezi z neskladjem med nedovoljenimi kripto in fiat transakcijami so vsi agenti znova navedli, da kripto olajša njihovo delo, ker »transakcije so nepovratne in nespremenljive.«

Drugi ljudje, ki si prizadevajo prikriti svoje sledi, se lahko naključno tiho odločijo za gotovinske transakcije kot drugi kripto, so agenti priznali predvsem na podlagi še ene poizvedbe.

Agenti so se tudi v drugih odgovorih imenovali kripto “oboževalci”.

Jasno so povedali, da z veseljem delijo tisto, kar vedo, in priznali, da si želijo poučevanja iz kripto soseske.

Nazadnje so agenti tajnega ponudnika, ki so odgovarjali na vprašanja, priznali, da želijo pokukati, da bi okrepili svojo ekipo kriptostrokovnjakov, in spodbudili tiste s hobijem v sfero, na kateri se boste pojavili.

»Ali bi zaprli reševanje, da bi svojo gorečnost za kriptovaluto ali kibernetsko varnost popolnoma izkoristili? To eno leto bomo najeli 450 posebne posrednike,« so zapisali in pozvali tiste, naj se pogovorijo s svojimi spletna priloga za dodatne informacije.

276038 Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne vsak dan e-novice

Kratek 3-minutni pregled zadnjih novic o kriptovaluti!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -