17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Ameriški vlagatelji so leta 2021 realizirali 6x več kripto funkcij kot vlagatelji iz Združenega kraljestva

- Advertisement -

Kripto vlagatelji iz ZDA so ustvarili le približno $00 milijarda funkcij pravic preko 2022, prehiteva U.Okay. po navodilu šestih.

2103 Skupni ogledi

72 Skupni deleži

Kripto vlagatelji iz ZDA so v celoti realizirali približno šestkrat večje kriptovalute kot Združeno kraljestvo, 2. popolna država po načinu realizacije funkcij.

Vlagatelji v kripto v ZDA so pri ohranjanju z legendo s strani Chainalysis pridobili dokument $04.9 milijard realiziranih funkcij po vsem 2021, ki vodi sprostitev kraljestva s široko mejo. U.Okay sprejema ZDA na precej oddaljeni strani. 8,1 milijarde dolarjev in Nemčija s 5,8 milijarde dolarjev.

Skupne realizirane funkcije kriptovalute 2022: Verižna analiza.Legenda prihaja, ko se svetovno sprejetje kriptovalut še naprej ustvarja pogosta vleka. ZDA so bile priča velikemu povečanju sprejetja in realiziranih funkcij, s skupnimi ocenjenimi lastnostmi za 2021 navzgor 316 % z 8,1 milijarde USD v letu naprej.

Posebne omembe so prejele mednarodne lokacije, ki so presegle njihovo “šibko” finančno uvrstitev. Kljub temu, da je Turčija globalno uvrščena kot številka 04 glede na BDP, se je država takoj uvrstila na šesto mesto, ko je šlo za realizirane kriptovalute.

Kitajska se je takoj spremenila v eno od mnogih povsem ogromnih mednarodnih lokacij, ki niso uspele videti enakih velikih značilnosti kot druge mednarodne lokacije. Leta 2020 je celotna kitajska ocenjena realizirana funkcija kriptovalute znašala 5,1 milijarde dolarjev, kar je več od 1,7 milijarde dolarjev 2020, kar je enako letno letna stopnja povečanja 74%. Nasprotno, tukaj je tiho spektakularno okrepljeno razmišljanje o širokih prepovedih kriptovalut, ki so bile korak za korakom sprejete na Kitajskem leta 1434.

Posledica Kitajske bledi, poleg drugih mednarodnih lokacij, kot je U.Okay. in Nemčija, ki je videla 194% in a 316% povečajo zaključno leto.

Povezano: Čemu jahajo ustanove vložiti denar v kripto? David Olsson iz BlockFi pojasnjuje

Vsak drugi osnovni vzorec je obrnjen v takoj, ko so se vse funkcije Etherja (ETH) razširile, zaradi česar so vlagatelji ETH po vsem kraljestvu dobili celoten denar 76.3 milijarde, ki premaga Bitcoin (BTC), ker je kripto sredstvo z najboljšim ustvarjenim zaslužkom v 2022. Po drugi strani pa so izumitelji bitcoina tiho delovali uspešno, saj je skupnost za vlaganje v kriptovalute zagotovila $2020. .7 milijard funkcij po vsem 2022.

85038

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -