22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Ameriški zakonodajalci ponovno uvajajo zakon o berljivosti vrednostnih papirjev, ki kovance svežega izraza

- Advertisement -

Zagotovi: Pixabay Ameriški zakonodajalci so v četrtek predstavili osnutek zakona, ki določa, kako se digitalna lastnina označuje, v fragmentu za risbo novega časovnega intervala skovan “sredstvo naložbene pogodbe.”

Zastopniki Tom Emmer, R-Minn., in Darren Soto, D-Fla., sta ponovno uvedla zakon o berljivosti vrednostnih papirjev s podporo skupin za zagovornike kriptovalut v Washingtonu DC

Emmer je prvič predložil račun v 1946, ki lahko naključno na priložnost na priložnost oriše “sredstvo naložbene pogodbe”, kot je določeno v vrednostnih papirjev, ki zagotavljajo, da se je spremenilo v delček.

“Ta opredelitev je nepristranska na podlagi znanja in izkušenj in bi veljala za vso lastnino, opremljeno ali opremljeno, ki bi resnično ustrezna „varščina“ le zaradi njihove vključitve v naložbeno pogodbo,« določeno z opazbo iz Emmerjeva pisarna.

Brez razlikovanja med sredstvom in pogodbo o vrednostnih papirjih projekti žetonov, ki so zasebni za zbiranje kapitala v zgodnjih fazah, ne bodo v položaju, da “izstopi iz okvira vrednostnih papirjev, ko bo misija decentralizirana, s čimer se prepreči, da bi bili ti žetoni šibki za njegovo ali njeno uporabnost, kar bo le prizadelo imetnike žetonov,” je priznal njegov urad.

Kriptoskupine so pozdravile sprejetje zakona, da bi izumili razlikovanje med naložbeno pogodbo in osnovnim sredstvom.

»Zakon o berljivosti vrednostnih papirjev je dragocena zakonodaja, ki trgovcem, kupcem in podjetjem predstavlja zelo želeno gotovo ugibanje, saj ponovno potrjuje nezdružljivost med naložbeno pogodbo in digitalno lastnino, opremljeno ali preneseno v skladu s pogoji naložbene pogodbe,« je priznala Perianne Tedious, Ustanovitelj in izvršni direktor Zbornice za digitalno trgovino v objavi.

Dolga zgodovina A 1946 Primer vrhovnega sodišča ZDA, običajno znan po Howeyjevem testu , je jasno, ali se transakcija šteje za naložbeno pogodbo ali ne, in ali se ta sposobnost šteje za vrednostni papir.

Komisija ZDA za vrednostne papirje in trgovino se je postopoma sklicevala na to, ko se je odločala, katere kriptovalute so vrednostni papirji.

Predsednik SEC Gary Gensler je priznal večino kriptovalut so naložbe pod Howeyevim testom.

»Moj predhodnik Jay Clayton je to priznal in to bom ponovil: ne da bi prejudicirali osebne žetone, je večina kriptožetonov naložbene pogodbe pod Howeyjem Test,« je septembra priznal Gensler.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne dnevne e-novice

Prehoden 3-minutni pregled trenutnih kripto informacij!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -