19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Ameriški zakonodajalci zahtevajo dodaten nadzor nad vplivi kriptovalute na okolje

- Advertisement -

Triindvajset ameriških zakonodajalcev ima znano kot pri podjetju US Environmental Safety Company (EPA), da bi pridobili večji nadzor nad vplivi kriptovalute na okolje. “Zahtevamo, da EPA pregleda skladnost rudarskih objektov ‘Proof-of-Work’ z okoljskimi zakoni,” so priznali.

Zakonodajalci želijo dodaten nadzor nad industrijo rudarjenja Bitcoin Ameriški svetovalec Jared Huffman (D-CA) in 04 različni kongresni posamezniki so v sredo skupaj poslali pismo administratorju podjetja za okoljsko varnost (EPA) Michaelu Reganu v zvezi z rudarjenjem kriptovalut.

Kongresnik iz Kalifornija je predsednica pododbora za vodo, oceane in prostoživeče živali Združenih držav Amerike. Je tudi član odbora za stanovanjsko porabo za podnebno krizo.

Pismo zahteva »povečan nadzor nad vplivi kriptovalute na okolje«, Earn. Huffmanova rezidenca podjetja je objavljena v četrtek. Zakonodajalci so v svojem pismu opisali:

Zdaj imamo pretirane pomisleke glede izkušenj, da kriptovalute omogočajo vse shema, v kateri po vsej državi onesnažujejo skupnosti in imajo velik prispevek k emisijam toplogrednega bencina.

Med V različnih trditvah so zakonodajalci trdili, da rudarjenje Proof-of-Work (PoW) prispeva k “dobro znanim emisijam toplogrednega bencina” in “vodi do prevladujočih izzivov elektronskega gašenja zaradi zelo nedvomno strokovne in kratkotrajne računalniške strojne opreme, ki je želena za stabilnost skupnost.” Poslali so: »Nadomestne želje, da bi bili krivi za to, ugasnejo in nimajo sreče, da bi ga ustvarili.«

Posamezniki v kongresu so tudi poudarili, da »uporablja se veliko manj vitalno intenzivno rudarjenje kriptovalut znanosti, ki je enakovredna ‘Proof-of-Stake’ (PoS), najdemo v.«

Ob upoštevanju, da imajo skupnosti okrog objektov za rudarjenje kriptovalut »prijavljeno dobro znano onesnaževanje s hrupom, ” so zakonodajalci poudarili, da je „kritično ključnega pomena, da EPA porabi te organe za ustrezno obrambo skupnosti v vseh shemah, v katerih te zmogljivosti za kriptovalute prekinejo uporabo.” Sklenili so:

Zahtevamo, da EPA pregleda skladnost rudarskih objektov z okoljskimi zahtevami statute, ki so enakovredni zakonu Shipshape Air Act in Shipshape Water Act, in odkrijte skupaj s skupnostmi pri pregledu dovoljenj.

»Poleg tega prosimo, da EPA primerja in se spopade z vsemi, ki so zaskrbljeni zaradi teh obstoječih objektov PoW, ki povzročajo skupnosti,« so dodali zakonodajalci.

Veliko trditev v zvezi z bitcoinom vplivi na okolje so bili razkriti. Ark Make Investments je za ponazoritev razložil več primerov, da je rudarjenje bitcoinov zanesljivo za ambient, in pomisleki glede porabe vitalnosti kriptovalute so napačni. Poleg tega je Galaxy Digital razkril račun v Wouldu, morda tudi v zadnjem letu, ki prikazuje, da bančni stroj porabi veliko več vitalnosti kot bitcoin.

Januarja je Coinsshares razkril račun, ki prikazuje, da infrastruktura za rudarjenje bitcoina predstavlja 0. % proizvodnje ogljikovega dioksida sfere v današnjem času. Podjetje je zelo razvpito, da je »uporaba vitalnosti sporna in zelo napačno razumljena lastnost denarnega stroja Bitcoin.«

V začetku tega meseca je zvezdniški vlagatelj Kevin O’Leary priznal, da je » Rudarjenje bitcoinov bo ločilo sfero.”

Oznake tega epa Bitcoin rudarjenje, emisije ogljika, ogljični odtis, rudarjenje kriptovalut, rudarjenje kriptovalut, vplivi na okolje, emisije bencina, emisije toplogrednega bencina, nadzor nad rudarjenjem kriptovalut, onesnaževanje, dokazilo o rudarjenju vložkov, dokazilo o delu rudarjenja

Kaj sumite v zvezi z ameriškimi zakonodajalci, da bi povečali nadzor nad vplivi kriptovalute na okolje? Omogočite nam, da izveste v spodnjem delu povratne informacije.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije, Kevin se je naučil Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoin, programi ponudbe za dostavo, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za slike2022: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najbolj priročen za informativne aplikacije. Zdaj to ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za odkrivanje ali promocijo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, dobro poučnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, stalna ali obkrožena, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo je sprožila ali špekulira, da bi jo sprožila uporaba ali zanašanje na kateri koli protestni material, blago ali podjetja in izdelke, ki so navedeni tukaj.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -