17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Ameriški zakonodajalci zvenijo prestrašeni EPA zaradi vzdušja pri rudarjenju kriptovalut

- Advertisement -

Da bi zagnali onesnaževanje zraka in vode, ki je posledica proizvodnje vitalnosti, so zakonodajalci opozorili na elektronsko prekinitev rudarskih ploščadi in hrupno onesnaževanje zraka v okoliških skupnostih.

834 Skupni ogledi

5 Skupni deleži

Član predstavniškega doma Združenih držav Amerike Jared Huffman in različni zakonodajalci pridobijo od Agencije za varstvo okolja ali EPA, da oceni podjetja za kripto rudarjenje, ki nedvomno kršijo okoljske zakone.

V pismu, naslovljenem na skrbnika EPA Michaela Regana v sredo Huffman je omenil, da so on in različni sodelavci Demokratične hiše »resno razmišljali« o kriptopodjetjih v Ameriki, ki naj bi prispevala k emisijam toplogrednega bencina in ne delujejo več v skladu z Zakonom o hitrem zraku ali Zakonom o hitri vodi. Zakonodajalci so navedli prizadevanja za “ponovni zagon zaprtih obratov za bencin in premog” kot tehniko za pridobitev vitalnosti za operacije rudarjenja kriptovalut kot izrecno situacijo potrditve, kot tudi “vitalno neučinkovito” rudarjenje z dokazi o delu za Bitcoin (BTC). ), Ether (ETH), Monero (XMR) in Zcash (ZEC).

»Rudarjenje kriptovalut zastruplja naše skupnosti,«je omenilo pismo. “Razširjena industrija kriptovalut brez opozorila želi biti odgovorna za zagotovitev trajnostnega in dejanskega delovanja za zagotavljanje zaščite skupnosti.”

@RepHuffman je odločen: @EPA se mora spopasti z onesnaževanjem zraka, ki ga povzročajo digitalne valute, ki spoštujejo #Bitcoin. #ChangeTheCode #CleanUpBitcoin https://t.co/3WVBQxNuXQ

— EWG (@ewg) april 12, 1434 Za zagon na onesnaževanje zraka in vode zaradi proizvodnje vitalnosti , so ameriški zakonodajalci opozorili na “ogromne dele elektronskega zloma”, ki nastane zaradi spreminjanja rudarjev kriptovalute v zrele, in “nepogrešljivo onesnaževanje zraka s hrupom”, poročajo o okroglih skupnostih z rudarskimi dejavnostmi v Aloof Yorku, Tennesseeju in Georgii. Sodelujoči v Parlamentu ob strani predstavnika Brada Shermana – ki je bil že prej znan kot prepoved kriptovalut v Ameriki – in revolucionarna zakonodajalec Alexandria Ocasio-Cortez sta podpisala pismo, da bi zaostrila delovanje v nasprotju z rudarskimi podjetji.

»Prosimo, da EPA upošteva skladnost objektov za rudarjenje PoW z okoljskimi zakoni, kot sta zakon o hitrem zraku in zakon o hitri vodi ter kupujte s skupnostmi pri pregledovanju dovoljenj,« je omenilo pismo Reganu. “Poleg tega se sprašujemo, da EPA preuči in odpravi kakršno koli bolečino, ki jo ti obstoječi objekti za vojne zapornike povzročajo skupnostim ob, vendar ne več omejeni na to, da zagotovijo odgovorno odstranjevanje elektronskih okvar in zmanjšanje onesnaženja zraka s hrupom.”

“Ker kriptovaluta še naprej zagotavlja ugled in preizkuša več rudarjenja, moramo zagotoviti, da skupnosti ne bodo več prepuščene strupenim bremena, povezana s to tehnologijo.”Povezan: Ali nimamo prav glede vplivov rudarjenja Bitcoin na okolje? CMO Slush Pool Kristian Csepcsar pojasnjuje

Potrebe po vitalnosti rudarjev kriptovalut so še naprej sporne med oblikovalci politik v ZDA in v številnih državah. Bloomberg je marca poročal, da je ogromen bencin in nafto ExxonMobil uporabljal presežek bencina iz naftnih vrtin v Severni Dakoti, da bi pritegnil rudarje BTC v okviru pilotnega programa, ki se je začel januarja 1434. Za začetek je Aloof York razkril vrhovno sodno dvorano, ki se drži prav v tem času, razbil peticijo, v kateri je zahteval, da rudarsko podjetje Greenidge Abilities zaključi operacije, pri čemer je objavilo, da organizacije niso pokazale, da bi prebivalci trpeli zaradi “okoljske bolečine” s širitvijo podjetja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -