15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Ameriški zakonodajalec je predstavil zakon, ki naj bi zaščitil "razcepljena sredstva" pred...

Ameriški zakonodajalec je predstavil zakon, ki naj bi zaščitil “razcepljena sredstva” pred davčnimi davki

Rep. Emmer je predlog zakona tretjič predstavil predstavniškemu domu, prvi pa z demokratom v predsedstvu.

5459 Skupno ogledov

21 Skupno število delnic

US lawmaker introduces bill aimed at protecting 'forked assets' from IRS

Minnesota Rep. Tom Emmer je ponovno predstavil zakon, katerega namen je preprečiti davčni upravi, da naloži kazni ali takse kripto davkoplačevalcem z vilicami.

Kongresni poslanec je v ponedeljek objavil Emmer iz Minnesote je dejal, da je v predstavniškem domu Združenih držav Amerike ponovno predstavil zakon o varnem pristanu za davkoplačevalce s premoženjskim premoženjem. Če bi bil zakon sprejet v sedanjem stanju, bi ustvaril varno pristanišče za imetnike kripto z razcepljenimi sredstvi in ​​jim omogočil, da so neobdavčljivi dogodki. Nadalje bi se ti pogoji nadaljevali, dokler Uprava za notranje davke ne bo predložila „jasnih in doslednih navodil o upravljanju teh transakcij.“

„Tako kot vsaka druga zvezna agencija tudi IRS mora biti v koraku s hitrim tehnološkim tempom ali tvegati izgubo ameriškega vodstva na področju inovacij, “je dejal Emmer. “Davkoplačevalci, ki trpijo zaradi pomanjkanja davčnih smernic, so krivično kaznovani zaradi vlaganja v nastajajočo tehnologijo. Kar je doslej izdala IRS, ni pragmatično in ni podprlo tehnologije niti tistih, ki se z njo ukvarjajo.”

Dodal je:

“Sprejeti bi morali nastajajoče tehnologije in zagotoviti jasen regulativni sistem, ki omogoča razcvet inovacij v ZDA. Varno pristanišče bo ščitilo davkoplačevalce, dokler IRS ne bo sprejela ukrepov za izboljšanje njihovih smernic. “

Rok za vložitev davkov v ZDA je bil maj 17, po podaljšanju od običajnega datuma zapadlosti v sredino aprila. Uporabnikom Crypto, ki HODL uporabljajo svoja sredstva v ZDA, pogosto ni treba plačevati davkov zanje, običajno pa mora vsakdo, ki prenese žetone, jih zamenja za fiat ali prejme digitalno valuto zaradi vilic, takšne transakcije prijaviti davčni upravi. Po Emmerjevih besedah ​​davkoplačevalci, ki prejmejo razcepljeno digitalno valuto, “morda ne poznajo te nove davčne obremenitve.”

Emmer, republikanec, je račun prvič predstavil v 2018 in naslednje leto spet v predstavniškem domu pod vodstvom demokratov, vendar z izvršno vejo pod vodstvom republikancev. Ob obeh je bil zakon predložen parlamentarnemu odboru za načine in sredstva, nadaljnji ukrepi pa niso bili sprejeti. To bi bilo prvič, da se bo njegov zakon soočil s parlamentom, senatom in predsedstvom, v katerem demokrati nadzorujejo.

Predlog zakona o varnem pristanu za davkoplačevalce s premoženjskim premoženjem podpira Zbornica za digitalno trgovino, neprofitna organizacija za kripto zagovorništvo Coin Center, združenje Blockchain in predstavnik Darren Soto, demokrat ki zastopa 9. okrožje Floride.

Prejšnji članekV najnovejši raziskavi BofA je bil “Long Bitcoin” izbran kot najbolj obljudena trgovina
Naslednji članekAltcoins dosegajo dvomestni dobiček, tudi če cena Bitcoina pade na 42.500 USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments