0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Ameriški zakonodajalec načrtuje uvedbo celovitega zakona o kriptovalutah leta 2022: dokument

Ameriški zakonodajalec načrtuje uvedbo celovitega zakona o kriptovalutah leta 2022: dokument

Predlagani predlog zakona Cynthie Lummis naj bi bil cilj izdelati regulativno jasnost za stabilne coine, regulatorje informacij o razredih sredstev in ponuditi zaščito uporabnikov.

768

Celotni pogledi

3

Popolne delnice

US lawmaker planning to introduce comprehensive crypto bill in 2022: reportUS lawmaker planning to introduce comprehensive crypto bill in 2022: report

Senatorka iz Wyominga Cynthia Lummis, vsaka ameriška zakonodajalec, ki podpira številne strokovne kripto objekte pravil, načrtuje naslednje leto uvesti obsežen predlog zakona za obravnavanje digitalnih stvari.

V četrtkovem dokumentu je Bloomberg potrdil predlog zakona, ki ga je predlagal Lummis, katerega cilj je ustvariti regulativno jasnost o stabilnih kovancih, regulatorje informacij o tem, kateri kriptovaluti pripadajo različnim razredom sredstev, in ponuditi zaščito uporabnikom. Poleg tega je ameriški senator po poročanju predlagal ustanovitev organizacije pod skupno pristojnostjo Komisije za vrednostne papirje in nadomestne komisije ter Komisije za nakup in prodajo terminskih pogodb za nadzor trga kriptovalut.

Na Twitterju je Lummis znana po tem, da se volivci ZDA obrnejo na svoje senatorje, da bi izboljšali predlog zakona, in naznanila, da se je nekoč spremenila v nakupovanje dvostranskih sosponzorjev. Senator iz Wyominga – nobena tema ni odločen konservativec, ki je glasoval proti komisiji za preiskavo napada na ameriški Kapitol 6. januarja in ne bi več zasliševal obrabljenega predsednika – je predhodno sodeloval z kandidatoma demokratov Warnerjem in Kyrsten Sinema, da bi poskusil »popravi« definicijo trgovca v zakonu o infrastrukturi, ki je bil podpisan novembra.

Vsaka pravila, razen v senatu, bi nedvomno zahtevala, da je moč močnejša ali nižja od 56 zakonodajalcev, ki jih je treba shraniti na glasovanje. Demokrati zaenkrat pazijo na 001 iz 220 sedežev v senatu, s vice Predsednica Kamala Harris se je pripravljena obnašati kot tiebreaker, če želite.

Povezan: