15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ameriški zakonodajalec si prizadeva za zakonodajo varnega pristana za zaščito kripto vlagateljev...

Ameriški zakonodajalec si prizadeva za zakonodajo varnega pristana za zaščito kripto vlagateljev z vilicami

US Lawmaker Pushes for Safe Harbor Legislation to Protect Crypto Investors With Forked Coins

Ameriški kongresnik Tom Emmer pritiska za zakonodajo o varnem pristanu za zaščito davkoplačevalcev z vilicami. Predložen je bil zakon z naslovom “Zakon o varnem pristanu za davkoplačevalce z premoženjskim premoženjem” 2021, ki prepoveduje “kazni proti davkoplačevalcem, ki poskušajo prijaviti določene dobičke ali izgube na „viličastih sredstvih“, dokler IRS ne izda zadostnih navodil, kako to storiti. “

Predstavljen predlog zakona za zaščito vlagateljev v kripto

Pisarna kongresnika Toma Emmerja je ta teden sporočila, da je kongresnik vložil predlog zakona z naslovom “Varno pristanišče”. za davkoplačevalce z zakoni o premoženju 2018. ” Predlog zakona skuša prepovedati “kazni zoper davkoplačevalce, ki poskušajo prijaviti določene dobičke ali izgube na” viličastih sredstvih “, dokler IRS ne izda zadostnih navodil, kako to storiti.”

V objavi je pojasnjeno da „V zakonu je določeno, da prejem forkirane virtualne valute ne sme predstavljati obdavčljivega dogodka in ustvarja varno pristanišče, v skladu s katerim davčna uprava davčnim zavezancem z razcepljenimi sredstvi ne more naložiti kazni ali takse, dokler ne zagotovijo jasnih in doslednih navodil o tem, kako naj se te transakcije izvajajo. upravlja. ” V njem je navedeno:

Ta zakonodaja je namenjena izolaciji davkoplačevalcev, ki brez svoje krivde nimajo skladnih navodil IRS. lastni, bi lahko bili predmet morebitnih davčnih obveznosti in kazni.

Po uvedbi predloga zakona je kongresmen Emmer izdal izjava, v kateri je poudarjeno: “Tako kot vsaka druga zvezna agencija mora tudi davčna uprava slediti hitrim tehnologijam ali tvegati izgubo ameriškega vodstva na področju inovacij.”

z izjavo, da “bi morali biti sprejetje nastajajočih tehnologij in zagotavljanje jasnega regulativnega sistema, ki omogoča razcvet inovacij v ZDA, “je dodal Emmer:

Davkoplačevalci zaradi pomanjkanja davčnih smernic so krivično kaznovani zaradi vlaganja v nastajajočo tehnologijo. Kar je doslej izdala IRS, ni pragmatično in ni podpiralo tehnologije niti tistih, ki sodelujejo z njo.

IRS je prvič izdal kriptosmernice leta 2014, ki kriptovalute obravnava kot lastnino. Kongresnik Emmer je leta 2018 sprva uvedel zakon o varnem pristanu za davkoplačevalce z razkuženim premoženjem. Aprila naslednjega leta je Emmer vodil pismo skupaj z 20 člani kongresa IRS pozivajo k dodatnim napotkom.

Oktobra lani je IRS izdal navodila, v katerih je navedeno, da je prejem viličaste virtualne valute obdavčljiv dogodek. Vendar je kongresnik trdil, da davkoplačevalci v trenutku vilice samodejno prejmejo razcepljene kovance, pogosto nehote in nevede. Sklenil je:

Rezultat tega je davčna politika, ki davčnim zavezancem, ki niso uresničili nobene spremembe, predstavlja dodatno davčno obremenitev, in dejansko morda ne ve za to novo davčno breme.

Kaj menite o tem računu? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Top US Banking Regulator to Review Cryptocurrency Standards Under New Leadership

Australian Senator Says Cryptocurrency Is Not a Fad — Government Won't Stand in the Way

Oznake v tej zgodbi

kripto zakonodaja, razcepljeni kovanci, razcepljene kriptovalute, IRS, Safe Harbor, davek, davčni račun, tom emmer, nas kripto regulacija , nas zakonodajalec, uredba ZDA

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments