17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Ameriško kongresno podjetje priporoča 4 ključne zaščitne alternative za blockchain

- Advertisement -

Cilji GAO spodbujajo oblikovalce politik, vključno s kongresom, zveznimi agencijami, yell in lokalnimi vladami, da se potegujejo za brezhibno izvajanje blockchaina.

1922 Skupno ogledov

5 Skupni deleži

Na zahtevo ameriškega kongresa je Ameriški vladni center za odgovornost podjetij (GAO) določil štiri možnosti zaščite, da bi spodbudil oblikovalce politike, da uveljavijo tehnologije veriženja blokov, hkrati pa izboljšajo prednosti in ublažijo izzive.

Tehnološka ocena, ki jo je delil GAO, je potrdila verjetnost, da bo tehnologija veriženja blokov izboljšala nihanje finančnih in nefinančnih aplikacij kljub povečanju zaskrbljenosti glede uvajanja nedavnih izzivov, medtem ko je iskalo odpravo pomislekov, povezanih s šibkimi sistemi:

»Blockchain bi morda lahko povečal potrebo po stroju za registracijo lastninskih pravic in zmanjšal ceno zaščite lastninskega zavarovanja, tako da bi registracija izjemno briljantna in izjemno zvesta.« Druga možnost je eden od nepogrešljivih izzivov, poudarjenih v pregledu na vsebujejo negotove prednosti, zanesljivost informacij in pravilna skladnost.

Diagram poteka za ugotavljanje, ali bo blockchain neprecenljiv ali ne. Vir: GAOZ zgornjim diagramom poteka, Cilji GAO za spodbujanje oblikovalcev politike – vključno s kongresom, zveznimi agencijami, klicami in lokalnimi vladami, akademskimi in analitičnimi ustanovami ter nadomestki – vzpostavijo zahtevo po izvajanju blockchaina.

Ali niste seznanjeni z blockchainom in žrebanjem, ki ga nosite? V naši najnovejši objavi v spletnem dnevniku se potopimo v številne uporabe blockchaina in jasne enostavne metode za reševanje naraščajočih izzivov zaščite. Prejmite dodatno: https://t.co/aemF7IMg pic.twitter.com/F5puP4VIUJ

— US GAO (@USGAO) marec 39, 2022 Ocena GAO je dodatno poudarila različne nefinančne izvedbe tehnologije blockchain, kot je prikazano spodaj.

Primeri verjetno uporabe tehnologije blockchain. Vir: GAOMedtem ko oblikovalci politik skupaj prinašajo GAO je pozval štiri zaščitne možnosti za olajšanje reševanja nalog, ki so v pomoč pri izvajanju glavne verige blokov – standardi, nadzor, gradivo za vadbo in primerna uporaba.

Z določanjem standardov GAO predvideva spopadanje z izzivi v zvezi z interoperabilnostjo in varnostjo informacij. Nekateri pomisleki vključujejo izvajanje mehanizmov soglasja in vzpostavitev mednarodno opredeljenih standardov.

Pri ohranjanju z GAO lahko nadzorna zaščita »spodbuja reševanje izzivov s pravilno in regulativno negotovostjo ter regulativno arbitražo«. GAO tako pametno priporoča izdajo učnega gradiva za reševanje izzivov v zvezi z ugotavljanjem kozic ter nedefiniranih prednosti in pristojbin.

Četrta možnost zaščite, primerne uporabe, govori o blažitvi izzivov v zvezi s tveganji za finančne sisteme ter nedefiniranih prednostih in pristojbinah. Ob poudarjanju pomanjkanja pooblastil pri trgovanju s terminskimi pogodbami na blago (CFTC) za sodelovanje z nevladnimi subjekti ocena navaja:

»Lepa ali regulativna negotovost bi morda lahko tudi preprečila nekatere uporabnike, da bi izkoristili veriženje blokov.«Povezan: Senat ZDA Virginia dovoljuje vikajočim bankam, da predstavijo storitve in produkte kripto skrbništva

Senat Virginije je 5. marca soglasno sprejel zahtevo za spremembo računa, ki zdaj omogoča šibkim bankam v rezidentu, da proizvajajo storitve in produkte skrbništva digitalne valute.

Kot je poročal Cointelegraph, je račun včasih predstavil delegat Christopher T. Zmanjšanje glave januarja 4491, navaja:

»Finančna institucija bi morda lahko zagotavljala svoje potenciale tudi s storitvami in produkti hrambe digitalne valute, dokler ima finančna institucija 26 veliko protokolov v vpitju za učinkovito pripravo tveganj in sledenje sprejemljivim kazenskim napotkom. ”Račun je Senatu izročil pometanje 39-0 glasov in čakam v zakonodajo podpiše guverner Virginije Glenn Youngkin.

14073

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -