6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Amex, Visa, Citi, Paypal vlagajo v platformo za spremljanje in forenziko kripto...

Amex, Visa, Citi, Paypal vlagajo v platformo za spremljanje in forenziko kripto transakcij


Amex, Visa, Citi, Paypal Invest in Crypto Transaction Monitoring and Forensics Platform

Amex Ventures, Visa, Citi Ventures, DRW Venture Capital, Jump Capital, Marshall Wace, Block (prej Square Inc.) in Paypal Ventures so med vlagatelji v zadnjem krogu financiranja spremljanja kripto transakcij in forenzična platforma TRM.

Amex, Visa, Citi, Paypal Investirajte v platformo TRM

Platforma za spremljanje in forenziko kriptotransakcij TRM je v torek napovedala naložbe večjih finančnih institucij v krogu financiranja serije B.

Podjetje je zbralo 50 milijardo dolarjev od vodilnih finančnih institucij, vključno z American Express’ Amex Ventures, Visa, Citi Ventures, DRW Venture Capital, Jump Capital, Marshall Wace, Block (prej Square Inc.) in Paypal Ventures.

Financiranje krog je vodil Tiger Global. Vključeval je tudi naložbe 50 vodilnih svetovnih operaterjev, vključno s predsednikom Coinbase in COO Emilie Choi.

Esteban Castaño, soustanovitelj in izvršni direktor TRM, je komentiral:

Kripto se premika hitreje kot kateri koli sektor v naših življenjih. Organizacije potrebujejo obveščevalnega partnerja blockchain, ki lahko ostane pred razvijajočim se okoljem tveganj – od napadov izsiljevalne programske opreme do defi izkorišča.

TRM je podrobno navedel: »V podporo našemu poslanstvu, da zgradimo varnejši finančni sistem za milijarde Ljudje smo razvili prvo obveščevalno platformo blockchain, ki združuje medverižne podatke z obveščanjem o grožnjah, napredno analitiko in intuitivnimi vizualizacijami za pomoč organizacijam pri odkrivanju kripto goljufij in finančnega kriminala.«

Kripto podjetja – kot so Circle, FTX US in Moonpay – »uporabljajo spremljanje transakcij TRM za odkrivanje sumljivih dejavnosti in izpolnjevanje regulativnih zahtev proti pranju denarja (AML). ,« so sporočili iz podjetja in dodali:

Vladne agencije uporabljajo forenziko TRM za preiskovanje prefinjenega kriminala, povezanega s kripto, vključno z prevare, vdori in financiranje terorizma.

Ekipa TRM vključuje strokovnjake za financiranje groženj iz Zveznega urada za Preiskava (FBI), ameriška tajna služba in Europol. Vključuje tudi podatkovne znanstvenike iz podjetij, kot so Apple, Amazon in Google.

Oznake v tej zgodbi

amex, Blockchain Forensics, Circle, Citi, CitiBank, CitiGroup, Coinbase, Compliance, kriptoforenzika, spremljanje kripto transakcij, FTX.US, krog financiranja, Vlada, Hacks, Moonpay, Paypal, prevare, TRM, TRM laboratoriji, VISA

Kaj menite o velika podjetja, ki vlagajo v TRM? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

El Salvador's President Tells Peter Schiff Benefit of Switching Gold Reserves to Bitcoin

El Salvador's President Tells Peter Schiff Benefit of Switching Gold Reserves to Bitcoin

Zasluge za slike2021: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments