-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Analitična storitev veriženja blokov Nansen za vključitev DeFi protokola Arbitrum

Analitična storitev veriženja blokov Nansen za vključitev DeFi protokola Arbitrum

Arbitrum je trenutno deveta veriga DeFi z 2 $.22 milijard v skupni vrednosti zaklenjenih.

107 Skupno število ogledov

2

Skupaj delnic

Blockchain analytics service Nansen to incorporate DeFi protocol ArbitrumBlockchain analytics service Nansen to incorporate DeFi protocol ArbitrumBlockchain analytics service Nansen to incorporate DeFi protocol ArbitrumBlockchain analytics service Nansen to incorporate DeFi protocol Arbitrum

Ponudnik podatkov Blockchain Nansen je napovedal prihajajoča integracija omrežja Arbitrum, da bi svojim globalnim uporabnikom, tako maloprodajnim kot institucionalnim uporabnikom, omogočila, da prepoznajo nastajajoče trende na trgu decentraliziranih financ (DeFi).

Tehnične karte in kvantitativni podatki bodo dostopni za ogled na prilagojeni nadzorni plošči Arbitrum, podobno več kot 100 milijonov podatkovnih točk v Ethereumu, Polygonu in Binance Smart Chain, med drugim.

Ena od Nansenovih orodje je Smart Money, funkcija, ki sledi naslovom denarnic hedge skladov, institucionalnih naložb in kitov ter njihovo dejavnost združuje v vizualno phic, ki uporabnikom omogoča določanje tehničnih vzorcev.

Druge funkcije platforme vključujejo NFT Paradise in Mint Master, ki zagotavljata vpogled v rastoče trende nezamenljivih žetonov (NFT), preden dosežeta mainstream.

V začetku tega meseca je Nansen razkril načrte za integracijo nadzorne plošče Solana, da bi razširil dostopnost uporabnikov do podatkov v verigi in meritev uspešnosti v okviru DeFi in nezamenljivega žetona (NFT) trgi.

Ob tej objavi je ekipa Nansen objavila raziskovalno nalogo, v kateri trdi, da imajo protokoli sloja 2, kot je Arbitrum, potencial, da postanejo vodilni na trgu pri razširljivosti Ethereum nad naslednjih pet let, vendar tudi opozoril:

»Skaliranje ni dovolj. Medtem ko povečujejo svojo transakcijsko prepustnost, morajo verige blokov ohraniti dve temeljni lastnosti tehnologije blockchain: decentralizacijo in varnost. To je znano kot trilema blockchain. Od danes je edina rešitev za skaliranje Ethereuma, ki izpolnjuje vse tri elemente, združitve, kot je Arbitrum.”

Arbitrum One mainnet je svojo zbirno rešitev predstavil v javno domeno 1. septembra in se je od takrat povzpel na ugled z več kot 2 $.38 milijard v skupni zaklenjeni vrednosti (TVL) po analitičnih podatkih podatki DeFi Llame.

Ta 10-številčni znesek je prispeval niz 54 protokoli, predvsem večverižni protokol Curve Finance, ki predstavlja 41.10%, poleg tega za SushiSwap in Abracadabra, ki sta zabeležila $107.22 milijon, $

.84 milijon in $401.84 milijonov v TVL oziroma.

Povezano: Binance odpre 2. sloj ETH depoziti z integracijo Arbitrum One.

Poleg prepričljivih vpogledov v nizke transakcijske stroške in pristojbine za plin Arbitrum v primerjava z Ethereumom — slednji je bistveno nižji za približno 67-90% — Nansenov raziskovalni članek je komentiral tudi možnost lansiranja domačih žetonov Arbitrum, tema razprave, ki je v preteklosti pridobila veliko pozornosti nekaj mesecev sredi pozitivne posvojitve.

Ustanovitelj Frac tional Art, Andy Chorlian, je pred kratkim delil svoj pogled na to razpravo in predlagal, da bi žeton Arbitrum verjetno pognal protokol nad naraščajočo blockchain Avalanche prvega sloja, ki trenutno sedi na 11 th na lestvici skupne tržne kapitalizacije.

Če bi arbitrum imel žeton, bi rušil avax

— andy (@andy2021) november 19, 8052

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments