14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Analitik investicijskega podjetja Berenberg meni, da je MicroStrategy varnejša stava kot Coinbase kot posledica možnosti SEC

- Advertisement -

Vir: AdobeStock / photo_gonzo Analitik pri investicijski družbi Berenberg meni, da je MicroStrategy zdaj bolj varna ugibanja, ko jo postavimo poleg Coinbase zaradi regulativnih pomislekov glede spremembe.

Imenovani Palmer, analitik za delnice pri Berenberg Capital Markets, je omenil, da bodo ameriški vrednostni papirji in sprememba cene verjetno vložili izvršilni postopek v nasprotju z Coinbase ker stroški povečujejo njegov nadzor nad kripto sektorjem.

»Glede na povečano negotovost, s katero se sooča Coinbase, bi bili naši kupci vredni večje naložbe v delnice MicroStrategy,« je menda zapisal analitik.

Delnice MicroStrategyja, izdelovalca shem, ki je bolj znan po tem, da je res omembe vreden javni imetnik bitcoinov, so povišane več kot 90% YTD, ko se postavi poleg z % poveča v delnicah Coinbase v istem obdobju.

Močna učinkovitost je posledica podpore odboja Bitcoina v sodobnih mesecih. Vodilna kriptovaluta je pridobila več kot % YTD.

V skladu s Palmerjem je MicroStrategy »bleščeča drugačnost« od Coinbase glede na regulativne pritiske na slednjo.

Analitik, ki je še dodatno vreden, da je SEC identificirala Bitcoin kot blago, hkrati pa trdi, da je večina drugih kripto virov vrednostnih papirjev. Zaradi tega je MicroStrategy, ki je nepogrešljiv nosilec Bitcoina, privlačna izbira za kupce.

»SEC je označil bitcoin kot blago, medtem ko poudarja, da skoraj vsi ( če ne več vsi), so drugi kripto žetoni neregistrirani vrednostni papirji, ki bitcoin in MSTR dosegajo prednostne položaje sredi regulativnega napada.”

Palmer je omenil, da bodo izvršilni ukrepi v nasprotju s kripto borzami Kraken in Bittrex ter platformo za posojanje kripto Nexo predogled zmogljivosti SEC za Coinbase.

»Imamo, da bi se kupci morali osredotočiti na to, ali bo podjetje uživalo sposobnost, da uspešno zasuka svojo industrijsko manekenko ali ne in geografsko osrednjo točko, če bi bila prisiljena omejiti ali ustaviti ogromen del svojih dejanj v ZDA.”

Odnos SEC-Coinbase se še naprej poslabšujeSEC je bil v zelo popoln boj s Coinbase od postopnega.

Encourage marca je cost Coinbase poslal “Wells leer”, ki je grozil spremembi kripto z osupljive akcije v zvezi s samo nekaterimi njegovimi navedenimi digitalnimi viri, njegovim ponudnikom vložkov Coinbase Create, Coinbase High in Coinbase Wallet.

V odgovor je generalni direktor Coinbase Brian Armstrong obtožil podjetje, da napeljuje k “nekateremu v resnici nedorečenemu vedenju.”

Sprememba je poleg tega vložila tožbo pri zveznem prizivnem sodišču v Filadelfiji v preostalem mesecu, češ da “SEC noče obvladati peticije Coinbase za oblikovanje predpisov”, čeprav je cilj podjetja začeti uveljavljanje dejanja v nasprotju s podjetjem zaradi razčlenjevanja neregistriranih vrednostnih papirjev.

Kljub temu je cost zahteval rob, da zavrne zahtevo Coinbase, da bi prisilil cost k odgovoru na peticijo za izdelavo smernic.

Omemba cene je, da je Armstrong predlagal, da lahko sprememba tudi zapusti ZDA, če regulatorji ne pojasnijo svojih zmogljivosti priponki za digitalna sredstva .

“Ena stvar je na mizi, skupaj s selitvijo ali karkoli drugega, kar je ekstremno,” je omenjal ves preostali mesec na globalnem vrhu Innovate Finance . Vnesite svoj e-mail za naše brezplačne e-novice dan za dnem

Prehodna 3-minutna spletna stran glede zadnjih kripto novic!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -