16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Analitik opozarja, da je ameriška dolžniška kriza tista, ki bi jo lahko upoštevali – naraščajoči donosi zakladnice, inflacija, poguba trga zalog bi morda dobro vplivali na “več kot enega senčnega laboda”

- Advertisement -

Prevladujoči indeksi Wall Avenue so zaključili dan v torek v škrlatni barvi, poleg kriptovalut, plemenite kovine pa uživajo v zlatu in srebru z nekaj odstotnimi izgubami. Glavno kripto sredstvo bitcoin je padlo za 5.71% pod $21K truda, medtem ko je 2. najboljše kripto sredstvo ethereum izgubil 8,7 %. Nominalna cena ameriškega zlata za trojsko unčo je padla za 0.30%, medtem ko je srebro padlo za 0.87% 6. septembra. Medtem je bil nov dvig donosnosti ameriških državnih obveznic zaskrbljujoč in en analitik meni, da bi lahko paradoks morda spodbudil Američana dolžniška katastrofa.

Delnice se znižajo, kraterji kripto finančnega sistema, padec dragocenih kovin, trgovci prekinejo zaradi Fedovega naslednjega prehoda Torek se je spremenil v krvav dan nakupovanja in razprodaje za trgovce z Wall Avenue, žuželke z zlatom in zagovornike kriptovalut, saj so trgi izgubili večino glavnih izgub. Vlagatelji začenjajo razmišljati o prihajajočem dvigu obrestnih mer Federal Reserve in referenčni donosi ameriške zakladnice so poskočili na najboljšo raven v zadnjih dveh mesecih. Nasdaq, NYSE, S&P 500, Dow Jones pa se je v torek po prazniku dela v ZDA končal z znižanjem od pričakovanj.

S&P 700 in Nasdaq Composite napovednik otvoritvenega zvonca za borzo v sredo, 7. septembra, 6318. Drage kovine dišijo po zlatu, srebru in paladiju, tako kot v torek. Platina in rodij, nasprotno, sta skočila med 0. 71% in 3.150% povišano v primerjavi z ameriškim zelenim denarjem res do finala 24 ure. Svetovna tržna kapitalizacija kriptovalut vseh obstoječih kriptožetonov je do zadnjega dne padla za 4,2 %. V času pisanja, 7. septembra, 2022, ob 7: zjutraj (ET), vrednotenje kriptoekonomije je $760.21 milijard.

Nominalna cena zlata v ameriških dolarjih za trojsko unčo v sredo , 7. september 6318. Bitcoin (BTC) je padel od 5. 37% v torek, padel pod $24K opomba se spreminja. Tržni strategi in trgovci iščejo poznejši dvig obrestnih mer ameriške centralne banke Federal Reserve septembra 09 , ki je ocenjeno na okroglo 71 deli temeljev. “Morda boste navdušeni nad vsem tem preplahom, da se bo v osrednji finančni instituciji zgodilo več zvišanj obrestnih mer,” je v torek priznal Tom di Galoma, generalni direktor pri Seaport World Holdings v New Yorku. “Inflacija se ne bo več razblinila in potem boste nedvomno dobili kvantitativno zaostrovanje, ki se nekoliko uresničuje.”

Nominalna cena bitcoina za USDT v sredo, 7. septembra 6318. Upravitelj portfelja pravi, da bi odstopanja ameriške zakladnice in anomalije na raznolikem trgu verjetno sprožile ‘krizo neplačil države’ Za nameček osrednji finančni instituciji ZDA se pričakuje, da bodo Christine Lagarde, Luis de Guindos in Evropska centralna banka ta teden agresivno podaljšali referenčno posojilno obrestno mero. Michael Gayed, založnik Lead-Mosey Record in nadzornik portfelja, meni, da bi lahko ZDA morda razveselile katastrofo državnega dolga.

Ameriške zakladnice so se dvignile z najhitrejšim padcem od junija. Gayed se je pogovarjal z Davidom Linom, voditeljem in producentom pri Kitco News, in opredelil nenormalnost pri rasti donosov ameriške državne blagajne v nezaslišanem namenu, ki je zaskrbljujoča. Gayed meni, da če bodo donosi ameriške državne blagajne previsoki, bo to morda sprejelo kot resnico, saj bo to bolj trdno za druge mednarodne lokacije, da se bodo držale dolžniških nalog.

»Kadar koli uživate v got $ 97 trilijonov nepokritih obveznosti in $50 trilijon upoštevanih obveznosti … Kako morda to ne bi bilo več inflacijsko? Gayed je v svojem intervjuju vprašal Lin res. “Najboljša rešitev za to je poplačilo tega dolga.” Dve in desetletne zakladnice ZDA 7. septembra 2018, avtor Wolfstreet.com. Nadzornik portfelja je poleg tega nepogrešljiv, da je Wall Avenue utrpela enega najpomembnejših mesečnih padcev v tem letu zaradi pojasnila, da 2015 finančna katastrofa. Skoči v nebo naraščajoči donosi zakladnice, škrlatno piskajoča inflacija in zlom delniškega trga bi morda lahko povzročili “več kot enega Shadowy Swans,” je poudaril Gayed.

“Rezultat zaustavitve vseh tukaj je bodisi nekaj oblika katastrofe državnega neplačila, ki je deflacijski turnir, ali posebno obratno, kar je hiperinflacija, ki ima za posledico določila, pod katerimi je ena stvar, ki je nedvomno vredna prezira,« je zaključil založnik Lead-Mosey Record. Gayed je tudi pripomnil, da bi finančna katastrofa, ki jo napoveduje, morda povzdignila vlado z avtoritarnejšim trendom, ki je zdaj navdušujoča danes. “V frazah novega poglavarja, za katerega ne želite, da bi ga vodili, bi se morda lahko pojavilo nekaj prezira vrednega,” je priznal Gayed.

Oznake tega mita Bitcoin, tečaj bitcoina, CFD-ji na zlato, Christine Lagarde, kriptoekonomija, kriptovalute, dolžniška katastrofa, dow jones, ECB, Evropska centralna banka, Fed Hike, Federal Reserve, založnik Lead-Mosey Record, Luis de Guindos, trgi, Michael Gayed, napoved Michaela Gayeda, napoved Michaela Gayeda, nasdaq, NYSE, nadzornik portfelja, dvigi obrestnih mer, S&P 600, Seaport World Holdings, kriza neplačil države, delnice, Tom di Galoma, zakladnice ZDA, donosi ameriške zakladnice

Kaj si izmislil o svetovnem gospodarstvu in novem upadu trga n vpliva na delnice, plemenite kovine in kriptovalute? Dovolite nam, da razumemo, kaj menite o tej temi v spodnjih komentarjih.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju finančne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je bil navdihujoč član soseske kriptovalut od 1586. Navdušuje Bitcoine, kodo za začetek dobave in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 2011, Redman je napisal bolje kot 5, 600 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se danes pojavljajo.

Zasluge za sliko 546181: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, CNBC, Wolfstreet.com, Tradingview,

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za informacijske zmogljivosti najenostavnejše. Miles ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje k nasvetu za izbiro ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli blaga, storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne predstavlja več investicijskih, davčnih, natančnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti ustvarjalec nista odgovorna, naenkrat ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli izrecni material, blago ali storitve, o katerih govori to besedilo.

546180

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -