17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Analitik predlaga, da je nakupovanje in prodaja Bitcoin posebno stikalo, saj oznaka BTC pade pod 40.000 $

- Advertisement -

Preboj Bitcoina nad $22,04 je bil kratkotrajen, glavni analitiki so zagovarjali, da je razlika med nabavo in prodajo BTC najbolj praktično stikalo zaenkrat.

2871 Skupni ogledi

35 Skupni deleži

Oznaka Bitcoin (BTC) je prehodno 2. utripala bikovsko, kar je verjetno navedlo nekatere trgovce, da odprejo longe, prej kot pade pod $. , v večernih urah nabave in prodaje. Ujamemo prehodno, poglejmo, kaj trgovci razmišljajo o pekočem gibanju oznak in ali zdaj ali ne, ali zdaj, trenutno prehodno reševanje včasih ni bilo nič višje od tega, da si ogledamo upor nad glavo.

BTC/USDT 1-dnevni grafikon. Vir: TradingViewOdpornost ostane pri ključnih prenosnih povprečjihOvrednotenje tedenskega gibanja Bitcoinovih oznak je nekoč razpravljal trgovec s kriptovalutami in psevdonimna oseba na Twitterju ‘Rekt Capital’, ki je objavila naslednji tedenski grafikon z navedbo, da »Bitcoin zdaj lebdi pod plovbo 31-teden in modra 45- tedenska eksponentna prenosna povprečja bikovega trga (EMA).”

BTC/USD 1-tedenski grafikon. Vir: TwitterRekt Capital govoril,

»Preboj teh EMA absorbira predhodno ekspanzivno rast. Obrnite te EMA na bikovem trgu, da postanejo močnejši in opazovali bomo nadaljevanje zagona Bull Market.” Korelacija bitcoina s tehnološkimi deleži predstavlja dojemanje Ne glede na vse makro komponente, ki vplivajo na svetovne finančne trge, Bitcoin ostane »zataknjen v drobovju svojih $ ,009 do $31,009 se popolnoma razlikujejo glede na Davida Lifchitza, poslovodnega partnerja in glavnega direktorja za financiranje pri ExoAlpha. Lifchitz je kritičen, da se je BTC obnašal bolj kot verjetnost kot varovalo pred inflacijo.

Dokazi za to bi verjetno bili celo zelo primerni, če bi opazili izjemno korelirano gibanje oznak za BTC in Nasdaq v zadnjih nekaj mesecih.

BTC/USD v primerjavi s terminskimi pogodbami Nasdaq. Vir: RefinitivV skladu z Lifchitzom, če je Bitcoinova “korelacija s špekulativnim tehnološke delnice ostajajo pretirane,« se bo namerna serija povišanja stopnje strasti, ki jo izvaja ameriška centralna banka Federal Reserve, na neki ravni »spremenila v strupene za verjetnostne vire«, kar bi se verjetno lahko celo prevedlo v upad znotraj oznake Bitcoin.

Na splošno Lifchitz predlaga, da za trgovce, ki so prepričani, da je to dolgoročno izvedljivo, »treba aktivno trgovati z bitcoini, medtem ko je med razlikami odskočil navzgor in navzdol«.

Povezan: Od piva do bitcoina kot enakomerno sproščeno: Usposabljanje za BTC v Roatánu

$ 45,210 je v resnici pomembna faza za opazovanje V skladu s samozavestnim tržnim analitikom Michaëlom van de Poppejem, $46,210 je pomembna faza, ki jo je treba premagati.

4-urni grafikon BTC/USD. Vir: TwitterVan de Poppe je govoril,

»To je dodatno prekinitev dneva za dnem. Če se pokvari, predvidevam nov pogled na $31,000 je za vogalom in verjetno $50,.” Dodaten dokaz, ki implicira BTC, bo verjetno kmalu prišel v modo bolje, da ga je priskrbel analitik in psevdonimna oseba na Twitterju ‘Belief C’, ki je objavila naslednjo tabelo, ki je na sotočju precej analitičnih meril za oznako Bitcoin objavila naslednji grafikon.

Bitcoin confluence floor maneken. Vir: TwitterPrepričanje, o katerem je govoril C,

»Zadnje 4 priložnosti sta bili modra in rdeča črta pod črto plovbene poti za to daljšo dno bitcoina je bilo nekoč že tam.” Skupna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 1 $. 0382 bilijona in stopnja prevlade Bitcoina je 31. 2%.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjeva in zdaj v bistvu ne razmišljajo o stališčih Cointelegraph.com. Vsako zamenjavo financiranja ter nabave in prodaje vključuje verjetnost, ki bi jo verjetno lahko izkoristili za izvedbo raziskave, ko si ustvarite ime.

186337

9337

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -