15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Analitik pričakuje, da se bo Bitcoin "zmeljel" na 15 tisoč dolarjev, medtem...

Analitik pričakuje, da se bo Bitcoin “zmeljel” na 15 tisoč dolarjev, medtem ko bo “Periodični odboj mrtve mačke” na poti


Analyst Expects Bitcoin to 'Grind Down' to $15K, With a 'Periodic Dead Cat Bounce' Along the Way

Analitik iz biotehniške svetovalne skupine Biotechvalley Insights verjame, da je bitcoin izgubljen 53% od najvišje vrednosti kripto sredstev, “zabava je očitno končana.” Analitik biotehniške svetovalne skupine meni, da bodo kripto investitorji priča počasnemu “brušenju upanja s periodičnim odbijanjem mrtve mačke” in pričakuje, da se bodo cene znižale na $ 15, 000 v naslednjih nekaj tednov.

Opomba urednika: Ta članek je bil posodobljeno ob 4: 55 pm (EST), da odraža komentar bralca novic Bitcoin.com, ki je komentiral uredništvo analitika Biotechvalley Insights, ki je gostilo Iskanje alfe, in dejal, da je bil komentar izbrisan.

Analitik pravi, da spusti Bitcoin in se nikoli ne ozira nazaj

Po mnenju analitika podjetja Biotechvalley Insights bi morali kripto vlagatelji prodajati bitcoin in se “ne ozirati nazaj”. Analitik je dejal, da je vlagatelje opozoril že v prejšnjem članku, preden se je bitcoin (BTC) zrušil z visokih $ 64, 720 do $ 19, 066 izgubi več kot 50% v vrednosti . Investitor skupine za biotehnološko svetovanje poudarja, da bi morali ljudje “razmisliti o likvidaciji vsega, kar je povezano z bitcoinom, ali ga skrajšati.”

“ nedavni kolaps dokazuje, da Bitcoin ni varno zavetje, skladišče vrednosti ali varovanje pred inflacijo / korekcijo trga, ampak špekulativni žeton, ki lahko pade 50% v enem tednu, «piše ​​v torek objavljenem članku. »Bitcoin je izčrpal svoje eksotične katalizatorje in je pod usklajenim regulativnim napadom vlad po vsem svetu. V tem trenutku mislim, da ni ničesar, kar bi ga lahko rešilo, da se ne bi še bolj zrušilo, «dodaja poročilo analitika.

Biotehnični avtor je finančni bloger z 7. mestom , 211 od 8, 041 blogerji in – 18. 3% povprečni donos na oceno. Kljub temu raziskovalec Biotechvalley Insights ni edini, ki verjame, da je “bitcoin mrtev.” Pred dvema dnevoma je zlati hrošč Peter Schiff z neokusnostjo tvitnil o ethereumu in bitcoinih.

“Ethereum je odnesel svoj maj 19 najnižja cena 1 USD, 850. Bitcoin je manj kot 2 tisoč USD oddaljen od tega, da ga vzamete maja 19 tudi nizka. Maja 05 th celotne tržne kapitalizacije 10, 000 kripto valute so dosegle najvišjo vrednost 2 USD. 485 bilijonov. Manj kot dva tedna sta padla pod 1,3 bilijona dolarjev, «je dejal Schiff.

Biotechvalley analitik načrtuje kratek Bitcoin vse do $ 15 K Target

Biotechvalley Insights ‘ analitik meni, da bo spirala bitcoina navzdol trajala dlje, kot večina pričakuje. Ciljna cena analitika je $ 15, – $ 16, na BTC, vendar nadalje pravi “vprašanje za milijon dolarjev na ta točka bi bila, ali smo iz gozda? ” V članku raziskovalca za biotehnološko svetovalno skupino je poudarjeno:

Verjamem, da mora Bitcoin od tu še daleč pasti. Mislim, da se bo počasi meljelo po pobočju upanja z občasnim odbijanjem mrtve mačke. Ker je tehnologija močno poškodovana, je bolje, da se prva prodaja v mehurček, preden potone celotna ladja.

Bitcoin (BTC) in nešteto drugih kriptovalut se soočajo z ostrim nadzorom nad skrbi za okolje, vlade pa zatirajo s pretiranimi predpisi. Analitik za biotehnologijo pravi, da so to zagotovo težave, vendar imajo kriptovalute tudi “izjemno raven vzvoda.”

“Vsako nepričakovano gibanje cen navzdol lahko privede do hitrih likvidacij, saj mnogi vlagatelji ne more izpolniti zahteve glede marže, «ugotavlja poročilo. “K temu pa ni nobena skrivnost, da bitcoin kitovi s pretiranim vzvodom izkoristijo manipulacijo na trgu in povzroči nepričakovano nestanovitnost, da likvidirajo položaje malih vlagateljev.”

Analitikov načrt igre je skrajšati bitcoin (BTC) “do US $ 31 k in likvidirati 30 – 31% položaja za pokritje stroškovne osnove in nenehno kratko z denarjem hiše. ” Raziskovalec meni, da bo v tem območju ključni odpor, vendar potem, ko odbije upor okoli “$ 19 – 20 k “.”

Po tem članku je bilo objavljeno, je bilo na Bitcoin.com News poslano e-poštno sporočilo v zvezi z uredništvom analitika iz Biotechvalley Insights. Posameznik je dodal komentar k svojemu analitičnemu članku na spletnem mestu Iskanje alfe, biotehnološki analitik pa ga je domnevno izbrisal.

Kaj menite o analitiku Biotechvalley Insights in cilju $ 15, 000 – $ 16, 000 na bitcoin? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Daily Cryptocurrency Exchange Trade Volume Taps All-Time High, Stablecoin Swaps Dominate

Former US Treasury Secretary Larry Summers Says Cryptocurrency Is Here to Stay as Digital Gold

Oznake v tej zgodbi

$ 15 K Target, raziskovalec biotehnologije, Biotechvalley Insights, analitik Biotechvalley Insights, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin je mrtev, Bitcoin na $ 15 k, Odboj mrtve mačke, spirala navzdol, energetski pomisleki, trgi in cene, Peter Schiff, predpisi, odpornost, kratka bitcoin

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments