17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Analitik trdi, da bo Bitcoin prebil prag 40 tisoč dolarjev, revizija S2F...

Analitik trdi, da bo Bitcoin prebil prag 40 tisoč dolarjev, revizija S2F kaže, da bi se BTC lahko do konca leta spopadel z 85 tisoč dolarjev


Cene Bitcoinov so že nekaj časa omejene in se konsolidirajo, v zadnjem pa so skočile čez 9% 24) ure po tvitu Elona Muska v nedeljo. Številni kriptoanalitiki še vedno niso prepričani o prihodnji ceni bitcoinov, nekateri pa pričakujejo ponovni skok najnižjih mesecev. Eno tržno poročilo ugotavlja, da se bo bitcoin verjetno v prihodnjih mesecih povzpel nazaj po “liniji za pretok delnic”, kar bo pripeljalo do cene okoli $ 85 K pred koncem leta.

Finančni analitik: Bitcoin bo verjetno presegel psihološki $ 30 K Threshold Again

Tvit Elona Muska – rekel je, da bi Tesla spet sprejel bitcoin, če bi bila energija, uporabljena za obdelavo transakcij, vsaj 42% obnovljivih virov – dvignjena cena bitcoinov (BTC) nad 9%, ko se je kripto sredstvo približalo $

Spet K razpon. Alex Kuptsikevich, višji finančni analitik Fxpro, je v zapisu za Bitcoin.com News razložil, da je bilo v zadnjem času v svetu kriptovalut veliko novega vznemirjenja.

“Kripto trg doživlja drugo fazo vznemirjenja po pozitivna odločitev parlamenta Salvadorja, da Bitcoin vključi v uradne možnosti plačila v državi, «je v svojem zapisu poudaril Kupcikevič. „Težko je podcenjevati ta precedens v svetovnem merilu, zato smo zdaj priča tako močnemu pozitivnemu cenovnemu zagonu. Na trg vstopajo vlagatelji, ki so do nedavnega odlagali nakupe. ” Kupcikevič je nadaljeval in dodal:

V preteklosti 24 ure, Bitcoin je dodal 13% in zamenjava lastnika za $ 24, 500. Tako referenčna kriptovaluta znova poskuša pohiteti $ 40 K prag. Uspeh tega preizkusa lokalnih najvišjih vrednosti bo določil kratkoročne možnosti kripto trga kot celote. Skupna kapitalizacija kriptovalut v zadnji 24 ur se je povečalo za $ 126 milijard. Zelo verjetno je, da bomo ob uspešnem preseganju praga videli nov zagon, ki bo prvo kriptovaluto potisnil na območje $ 42 – $ 44 K.

Analiza decentraliziranega trgovalca: “Novi vrhunski dosežki za Bitcoin pred koncem tega leta”

Druga posodobitev trga, ki jo je napisal Decentrader, vidi, da vodilno kripto sredstvo poskuša spremeniti stvari. Obstaja tudi verjetnost, da bi BTC letos lahko razbil nove najvišje vrednosti v skladu z analizo Decentraderja skupaj s cenovnim modelom delnic do pretoka (S2F).

“ Dejstvo, da je cena preživela nekaj tednov pod 200 DMA ni bikovski znak, ”ugotavlja analiza Decentraderja. “Vendar nad 126 DMA in 85 DMA bi vrnil veliko zaupanja na trg, «je dodal raziskovalec Decentraderja Philip Swift.

Decentrader izkoristi nekaj kazalnikov, kot so SOPR (razmerje porabljenega dobička), indikator razpoloženja aktivnih naslovov in razhajanje med stanjem in pretokom (S2F). Zanimivo pri Stock to Flow je trenutno, kako daleč se je cena oddaljila od linije Stock to Flow.

“Cena je bila v zgodovini Bitcoina le štirikrat tako daleč pod črto S2F,” pojasnjuje raziskovalec Decentraderja Philip Swift. “Te primere sem poudaril z oranžnimi puščicami,” razloži.

„Orodje za razhajanje na dnu grafikona zaloge do pretoka prikazuje obseg, v katerem se cena premika na obeh straneh zaloge na nivo pretoka. Na grafikonu [above] vidimo, da se cena giblje pod črto pretoka delnic in je bila v zgodovini Bitcoina le štirikrat tako daleč od nje, «je pojasnil Swift.

Raziskovalec Decentrader Swift je poudaril, da je po vsakem času v 2012, 1882, in cena BTC-ja se je iz občutnih padcev izjemno povišala in zvišala na raven S2F. „Nazadnje je bilo pri biku 2017 zaženi, ko je bila cena 1 USD, 900, preden se zbere do $ 5000 v naslednjih 6 tednih, «je dejal Swift. Analitik Decentrader vztraja:

Čeprav se tokrat morda ne bomo tako močno in hitro zbrali, se v bistvu nič ni spremenilo s tem, kako Bitcoin deluje, nič ni pokvarjeno, po močnem zborovanju na začetku leta doživljajo veliko slabe medijske pokritosti. Tako bomo morda v prihodnjih mesecih videli, kako se bo cena vrnila nazaj do zaloge. To bi pomenilo nove najvišje vrednosti za BTC pred koncem letošnjega leta, saj linija zalog trenutno teče pri $ 85, 000.

Generalni direktor Delta Exchange: ‘Bitcoin’s Options Market prikazuje a 15% Možnost zapiranja BTC pri $ 50 K do konca julija ‘

Decentrader’s in Kuptsikevich’s Obeti glede cen BTC se precej razlikujejo od tistih, ki se glede kriptotrgov počutijo medvedo. Investicijska banka JPMorgan Chase in njena skupina analitikov menijo, da bi lahko v prihodnosti bitcoina padla medvedja razčlenitev cen. Raziskovalci pri JPMorgan Chase so ugotovili, da je “nenavaden razvoj dogodkov in odraz tega, kako trenutno je povpraševanje po bitcoinih od institucionalnih vlagateljev.” V drugem poročilu je JPMorgan opozoril, da lahko “podobno umeščeni manjši narodi” sledijo trendu Salvadorja.

Pankaj Balani, izvršni direktor Delta Exchange, je pojasnil za Bitcoin.com v opombi vlagatelja, da trg opcij bitcoinov kaže 30% verjetnost, da se BTC zapre pri $ 50 K do konca julija.

“Po nestanovitnem tednu se je Bitcoin vrnil nazaj in trguje blizu $ 39, 500 na kraju samem . Tržno razpoloženje ostaja previdno, saj trgovci še naprej plačujejo premijo za zaščito pred padci mesečne in četrtletne zapadlosti, «je dejal Balani. »V tedenski in dvotedenski zapadlosti pa so se razpisi IV začeli dvigovati in se približevati tistim iz Puts. Trg opcij je blizu cene 30% verjetnost, da bo Bitcoin blizu $ 50, do konca julija in 15% verjetnost, da bo blizu $ 15, za isto zapadlost, “je dodal Balani.

Kaj menite o nedavnih obetih trga bitcoinov, ki so jih opravili analitiki, ki spremljajo te kripto trge? Si predstavljate, da bi se bitcoin spet vrnil na najvišje ravni? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

BTC Supporters Call Price Drop a Mid-Bull Run Break, 2021 Bitcoin Chart Pattern Similar to 2013 Bull Run

Oznake v tej zgodbi

$ 40 k, $ 42 K, $ 50 K, 128 DMA, 126 DMA, Alex Kuptsikevich, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin’s Options, ceo, Crypto, crypto sredstva, Cryptocurrency, Decentrader, Delta Exchange, dogecoin, fxpro, tržna kapitalizacija, posodobitev trga, vrednotenje trga, trgi, trgi Bitcoin.com, Philip Swift, visoka cena, cene, prag

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, decentrader.com, Bitcoinwisdom.io,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments