17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Analitiki Goldman Sachs so si razdelili mnenje, ali je Bitcoin "naložbeni razred...

Analitiki Goldman Sachs so si razdelili mnenje, ali je Bitcoin “naložbeni razred sredstev”

Goldman je v istem tednu, ko je razširil svojo pisarno za kripto trgovanje, ponovno razglasil kripto premoženje kot nevredno naložbe.

1388 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

Goldman Sachs analysts divided over whether Bitcoin is an 'investable asset class'

Investicijska banka Wall Street Goldman Sachs je ponovno spremenila svoje stališče do Bitcoinov, ko se trudi opredeliti naložbeni status sredstva.

Investicijska banka je spet zamahnila v svojem pristop k kriptovalutam s poročilom, objavljenim v začetku tega tedna, v katerem trdi, da niso “izvedljiva naložba”.

Poročilo z naslovom “ Digitalna sredstva: Lepota ni v očeh opazovalca “, je zaključil Bitcoin ne “dolgoročno hrambo vrednosti ali naložbeni razred sredstev”.

To je v nasprotju z njihovim majem 21 poročilo z naslovom “ Kripto : Nov razred sredstev? «, ki je bil v glavnem pozitiven glede Ideja je celo predstavila Matthewa McDermota, globalnega vodjo digitalnega premoženja pri Goldman Sachs, rekoč:

“Bitcoin je zdaj velja za naložljivo sredstvo “.

To pa je bila zavrnitev drugega Goldman Sachsa predstavitev lani, kjer so različni analitiki iz banke navedli pet razlogov, da Bitcoin ni razred sredstev, primeren za vlagatelje.

V novem poročilu je skupina za naložbene strategije banke izjavila, da želi varno ravnati s kriptovalutami. “Vzdržali smo se ponavljanja pozitivnega in negativnega hiopa, ki obkroža ta ekosistem, ker ne želimo, da bi se stranke kladile, celo omajale s kakofonijo trditev, med katerimi je veliko neutemeljenih,” je zapisano v poročilu.

Nadaljevalo je z izjavo, da Bitcoin ni “digitalno zlato” – v vsakem primeru pa zlato samo po sebi ni zanesljivo hranilo vrednosti:

“Argument, da so Bitcoin in kriptovalute digitalna različica zlata, bitcoinu in drugim kriptovalutam ne daje nobene vrednosti, ker je zlato samo po sebi ni dosledno ali zanesljivo shranjevanje vrednosti, “

Investicijska strateška skupina Goldman Sachs bi morala svoje raziskovalne dele o kripto podpisati z “Zabavaj se Ostati reven “. pic.twitter.com/TiedRBxWhI

– Alex Krüger (@krugermacro) junij 14, 2021

Poročilo je tudi nakazovalo, da so verige blokov nezaupljive, in zaključilo, da so kriptovalute in tehnologija veriženja blokov “zgrajene na plasteh zaupanja, ki bi ga lahko porušili. “

” Po analizi različnih metodologij vrednotenja in uporabi naše večfaktorske strateške model razporeditve sredstev smo ugotovili, da kriptovalute niso izvedljiva naložba za raznolike portfelje naših strank. “

Povezano: Goldman Sachs pripravlja Bitcoin izdelek za stranke

V banki očitno obstajajo oddelki glede njenega pristopa k kriptovaluti. Maja je Goldman Sachs vodil $ 15 milijon naložb za podjetje za analitiko veriženja blokov Coin Metrics.

V ponedeljek, junija 14, poročali so, da je McDermott potrdil, da investicijska banka širi svojo pisarno za kripto trgovanje, da bi vključila možnosti Ethereum in terminske pogodbe.

Prejšnji članekDeFi usmerjen: Grayscale raziskuje še 13 kripto sredstev za svoje sklade
Naslednji članekNifty News: Hot Wheels, NFT za vstopnice za igre NBA in Crypto.com vlagajo v eBay za NFT

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments