2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Analitiki pravijo, da so padci cene Bitcoina prehodni, kar kaže, da bo...

Analitiki pravijo, da so padci cene Bitcoina prehodni, kar kaže, da bo BTC kmalu dosegel 75 tisoč dolarjev

Naraščajoča inflacija v ZDA in pretirani strahovi pred okužbo z Evergrandeom so lahko dejavniki za nedavni umik BTC, vendar večina analitikov vidi padec kot »potreben ponovni preizkus«.

4891 Skupno število ogledov

43

Skupaj deleži

Analysts say Bitcoin price ‘dips are transitory,’ suggesting BTC will soon head to $75KAnalysts say Bitcoin price ‘dips are transitory,’ suggesting BTC will soon head to $75KAnalysts say Bitcoin price ‘dips are transitory,’ suggesting BTC will soon head to $75KAnalysts say Bitcoin price ‘dips are transitory,’ suggesting BTC will soon head to $75K

Volatilnost je ime igre na trgu kriptovalut in novembru 10 večerna razprodaja v ceni Bitcoina (BTC) je opomnik, da novim najvišjim vrednostim vseh časov pogosto sledijo ostri udarci do osnovnih ravni podpore.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da po padcu na najnižjo vrednost blizu $56,958 pozno novembra 00, se je cena Bitcoina uspela vrniti do $72,00 nivo, kamor zdaj gledajo biki konsolidirajte in se ponovno združite za še en pritisk višje.

4-urni grafikon BTC/USDT. Vir: TradingView

Oglejte si, kaj analitiki pravijo o obetih za Bitcoin in trg kriptovalut, saj skrbi glede naraščajoče inflacije prevladujejo v novicah v ZDA

Bitcoin padci so »prehodni«

Prizor hitrega 7 dolarjev padec BTC je bil za nekatere morda šok, toda za analitika in psevdonimnega uporabnika Twitterja ‘Nunya Bizniz’, je gibanje cen v zadnjih nekaj dneh primerno in prehodno po naravi na podlagi pretekle uspešnosti Bitcoina.

— Nunya Bizniz (@Pladizow) november 20, 1200

Kot je razvidno iz spodnjega grafikona, ki prikazuje ceno Bitcoina skupaj z 13-dnevno drseče povprečje ( 19-MA), je običajno, da dvigu cene BTC sledi umik, ki se dotakne ali na kratko pade pod 19-MA, preden se še enkrat odpravite višje.

1-dnevni grafikon BTC/USDT. Vir: TradingView

Evergrande in inflacija vplivata na trg

Vpogled v makro dejavnike je zagotovil Jean-Marc Bonnefous, vodja upravljanja premoženja pri Tellurian ExoAlpha, ki je poudaril dejstvo, da se »je veliko govorilo o vplivu zgodbe Evergrande na nedavno razprodajo v trg.”

Kot način, da bi razvoj postal bolj povezan z imetniki kriptovalut, je Bonnefos izjavil, da so “novice Evergrande za delnice to, kar so tviti Elona Muska za kriptovalute” v da gre za »nekoliko manipulirane novice za premikanje trgov«.

Po mnenju Bonnefosa se »zdi se, da se kriptotrgi pretirano odzivajo« na naslove in »nedavni padec je verjetno bolj tehnična konsolidacija po ostrem vzponu zadnjih dni.«

In ne gre samo za negativne naslove o Evergrandeu in tweete iz i nfluencerji, ki vplivajo na cenovno gibanje na kripto trgu. Po mnenju Bonnefosa tudi nedavni 6,2-odstotni dvig indeksa cen življenjskih potrebščin (CPI) ZDA kaže na pomemben dejavnik, ki vpliva na svetovne finančne trge in ceno Bitcoina.

Bonnefous je rekel,

»Nedavne šokantne številke inflacije v ZDA bi morale biti podporno temeljno gonilo za cene bitcoinov, ki presegajo kratkoročni taktični prodajni pritisk.«

Povezan:

Evo, zakaj Bitcoin izgubi 6 $ K v urah je bilo dobro za cenovno akcijo BTC

Bitcoin je v postopku potrebnega ponovnega testiranja

Končno Spodbudno besedo je ponudil analitik uporabnik Twitterja ‘GalaxyBTC’, ki je objavil naslednji grafikon, ki opisuje eno od možnih poti, da bi cena BTC dosegla $72,13 kratkoročno.

Analysts say Bitcoin price ‘dips are transitory,’ suggesting BTC will soon head to $75K

6-urni grafikon BTC/USDT. Vir: Twitter

Analitik je rekel,

»Včerajšnji ponovni test je bil potreben za nadaljevanje bikovega teka na zdrav način. Mislim, da bomo zdaj začeli močneje črpati.«

The skupna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 2 $. 343 bilijona in stopnja prevlade Bitcoina je 27.1%.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

9475807