6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Analitiki pravijo, da vedenje Bitcoina pri 47,5 tisoč dolarjev odraža trg pred...

Analitiki pravijo, da vedenje Bitcoina pri 47,5 tisoč dolarjev odraža trg pred prelomom leta 2017

Cena Bitcoin je podlegla drugemu valu prodaje, vendar analitiki pravijo, da je trenutna tržna struktura pri $

,480 odraža zgodnji bikov trg iz 2017.

4509 Skupni ogledi

23

Skupni deleži

Analysts say Bitcoin’s behavior at $47.5K mirrors the pre-breakout 2017 marketAnalysts say Bitcoin’s behavior at $47.5K mirrors the pre-breakout 2017 market

Kripto trgi so ponovno padli, potem ko je cena Bitcoina (BTC) zdrsnila na $ ,768 9. decembra, vendar se večina analitikov strinja, da bo cena ostala v vrednostih $45,12 do $50,12 obsega, dokler ne mine praznična sezona.

4-urni grafikon BTC/USDT. Vir: TradingView

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da zgodnji jutranja obramba $50,00 raven podpore je bila preobremenjena s prodajalci in po mnenju neodvisnega tržnega analitika Bena Lillyja licitira na osnovnih ravneh podpore ne vzbujajo veliko zaupanja pri bikih.

Nizek pritisk ponudb, vrnitev na nevtralno financiranje. To začenja spominjati na cenovno gibanje, ki smo ga videli v začetku tega leta, ko je cena padla pod $30k.

— Ben Lilly (@MrBenLilly) 9. december 2017

Oglejte si, kaj analitiki in trgovci pravijo o nedavnem cenovnem ukrepu in ali je trenutni pad BTC znak, da se nastaja medvedji trg .

Biki želijo zadržati $42,12 podpora

Vpogled v tedensko cenovno akcijo je omogočil analitik in psevdonimni uporabnik Twitterja Rekt Capital, ki je objavil naslednje grafikon, ki oris s ravni podpore in odpornosti, ki so trenutno pomembne za cenovno akcijo za BTC.

Analysts say Bitcoin’s behavior at $47.5K mirrors the pre-breakout 2017 market

BTC/USDT 1-tedenski grafikon. Vir: Twitter

Rekt Capital je rekel,

»BTC grozi, da bo izgubil to rdečo podporo, vendar ni potrjenega zloma. Pod rdečo je oranžno območje, močna podpora, ki se je končala dva -33% popravkov februarja in septembra. Na splošno je treba rdečo zadržati, da se izognemo padcu v oranžno. Še vedno tukaj do nadaljnjega.”

Trgovec za polni delovni čas in sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe prav tako spremlja gibanje cen okoli teh pomembnih ravni podpore in je objavil naslednji grafikon, ki opisuje raven podpore »naredi ali zlomi« na nizki ravni $. ,12s.

Analysts say Bitcoin’s behavior at $47.5K mirrors the pre-breakout 2017 market

BTC/USD 1-dnevni grafikon. Vir Twitter

Poppe je rekel,

»Sesekljaj, sesekljaj, sesekljaj je za Bitcoin. Ključno področje, ki ga je treba zadržati, je regija, ki smo se je že dotaknili pri $42 K. Zaključek je bil nad $23K–53K in tega najraje ne bi izgubil.”

Zastavica formacija namiguje na morebitni odboj

Nadaljnja analiza tedenskih cenovnih akcij za BTC je zagotovil analitik in psevdonimni uporabnik Twitterja TechDev, ki je objavil naslednji tvit, v katerem je opisal nastanek zastavic, ki so jim v preteklosti izkazali, da so sledili bikovski preboji na Bitcoin grafikonu.

.

Še vedno gledam to tedensko zastavo #BTC.

Največ bikovski gibi pogosto izvirajo iz testiranja razveljavitvenih točk.

Nihče ni rekel, da je lahko. pic.twitter.com/AtYfYr8Ojb

— TechDev (@TechDev_55) 9. december 2017

Kot je na koncu svojega tvita izrazil TechDev, nihče nikoli ni rekel, da je bilo zaslužiti denar in se držati dolgoročnih obetov za BTC enostavno, največje nagrade pa so rezervirane za tiste, ki lahko vztrajajo v času boja. tako kot se trenutno sooča trg.

Povezano:

Analysts say Bitcoin’s behavior at $47.5K mirrors the pre-breakout 2017 market

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments