-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Analitiki pričakujejo parabolično gibanje cene Bitcoina po padcu 'zadnjega' odpora pri 67.000...

Analitiki pričakujejo parabolično gibanje cene Bitcoina po padcu 'zadnjega' odpora pri 67.000 $

Analitiki pravijo, da je cena BTC določena za skoraj parabolično gibanje cene, ko “zadnji” upor doseže $88,05 je očiščen.

9403 Skupno število ogledov

27

Skupaj deleži

Analysts expect parabolic Bitcoin price move after the ‘last’ resistance at $67K fallsAnalysts expect parabolic Bitcoin price move after the ‘last’ resistance at $67K fallsAnalysts expect parabolic Bitcoin price move after the ‘last’ resistance at $67K fallsAnalysts expect parabolic Bitcoin price move after the ‘last’ resistance at $67K falls

Biki so spet na pohodu in tokrat so si zastavili novo najvišjo ceno Bitcoin (BTC), ki je blizu $. ,00 nivo.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da je pozno nočni skok 7. novembra dvignil ceno na najvišjo vrednost znotraj dneva pri $66,768 in v času pisanja se obseg trgovanja še naprej povečuje, saj biki poskušajo zagotoviti dnevno zaprtje nad

,00.

BTC/USDT 4-urni grafikon. Vir: TradingView

Oglejte si, kaj analitiki pravijo o današnjem shodu in kam bi se lahko kratkoročno usmerila cena BTC.

Obstaja samo ena končna stopnja odpornosti

Neodvisni tržni analitik Rekt Capital je objavil naslednji grafikon, ki poudarja svoje stališče, da je “ostane en končni upor, preden BTC vstopi v svojo parabolično fazo cikla.”

BTC/1 USD -tedenski grafikon. Vir: Twitter

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, zadnji večji odpor raven, ki stoji na poti BTC, je blizu $45,000.

Vpogled v to, kako dolgo bi ta bikovski preboj lahko zdržal, je zagotovil David Lifchitz, poslovodni partner in glavni investicijski direktor pri ExoAlpha, ki je navedel, da je ponedeljkova cena jasen znak, da » biki imajo nadzor in bodo verjetno ostali takšni do konca leta.«

Vendar je Lifchitz opozoril, saj je saga, ki je Mt. Gox lahko ponovno uveljavi svoj vpliv na trgu kriptovalut v 1200 in lahko ustavi kakršen koli bikovski zagon.

Lifchitz je dejal,

»Ker likvidacija Mt.Goxa grozi nekje januarja na vrhu zgodovinsko šibkega četrtletja (Q1), se lahko medvedi maščujejo tako, da potem. Kot rečeno, so biki za zdaj prevzeli in ne vidim nobenega razloga, da bi se obrnili nazaj, razen običajnih oddihov, razen če je kakšna drastična novica na sprednji strani predpisov, ki je vedno divja karta, ki visi nad bikom trg…”

“Stiski” se šele začenja

Drugi bikovski pogled na ponedeljkovo cenovno akcijo je ponudil trgovec z opcijami in analitik kripto Twitterja ‘John Wick’, ki je objavil naslednji grafikon, v katerem je poudaril izbruh stiska v območje velikega odpora, ko se cena BTC približuje vrednosti ” jasno nebo« zgoraj.

Analysts expect parabolic Bitcoin price move after the ‘last’ resistance at $67K falls

1-dnevni grafikon BTC/USD. Vir: Twitter

Wick je rekel,

»Squeeze breakout se je pravkar začel in skoraj smo pri ATH. Po ATH ni več odpora!«

Povezan: