17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Analitiki vsakodnevno sklepajo, da Bitcoin nad 48.000 $ odpira odločen tečaj do nove najvišje vrednosti vseh časov

- Advertisement -

Analitiki zahtevajo porast Bitcoina nad $48, 0 ali je določena makro konstrukcija nadomestna, za katero so opazovali trgovci, kljub temu pa so pri tej vrsti sveže najvišje vrednosti vseh časov?

2750 Celotni pogledi

54 Popolne delnice

Stranke kriptovalut so marca

dobre volje , ker je teden dni trajajoče raztapljanje vse popolne sheme skozi trg podaljšano, vendar še en dan, ko se Bitcoin (BTC) dvigne na $20,040 in Ether nakupovanje in prodaja nad 3 $,426.

Podatki iz predstavitev Cointelegraph Markets Reputable in TradingView, ki se po hitrem koncu skoraj okrepijo pri $47,040 v zgodnjem nakupovanju in prodaji v ponedeljek je popoldanski val poskusov sprejetja pomagal pri odločitvi za BTC nad $ ,280 in biki ugotavljajo $56,0 bec uporabite naslednji konec.

BTC/USDT 1-dnevni grafikon. Vir: TradingViewTukaj je pogled na nekaj tržni analitiki razglašajo o tem najsodobnejšem prenosu za Bitcoin in kar bi morda morda morda kmalu kmalu, ker bikovska bajka še naprej pridobiva zagon.

$50,000 je naslednji konecVpogled v ločeni BTC bi morda morda tudi brez predsodkov uporabil analitik in psevdonimni potrošnik Twitterja ‘Nunya Bizniz’, ki je objavil naslednji grafikon z opisom, o katerem bi prav tako razmišljali prenosa nad $48,500.

1-dnevni grafikon BTC/USD. Vir: TwitterNunya Bizniz je rekla,

»Izmerjeni namen prenosa prelom iz naraščajočega trikotnika. Zaslužite tam?« Prenos enakih obetov napredovanje je nekoč izrazil tehnični analitik ‘Crypto Yoddha’, ki je objavil naslednji grafikon, ki je poudaril “zavezujoč preboj medvedje strukture.”

1-dnevni grafikon BTC/USD. Vir: TwitterCrypto Yoddha je rekel,

»Oba resnična umika za ponovno testiranje preboja ali oznaka bosta ohranila potiskanje večji, da zagotovi enake vrednosti pri $20,000.” Prenos ključa povprečja so bila obrnjenaNadaljnji vpogled v ponedeljkovo uporabo oznake BTC se je dotaknil tržni analitik in psevdonimni potrošnik Twitterja ‘filbfilb’, ki je objavil naslednjo tabelo, ki prikazuje “tedenski vrečki v bližini Bitcoin”, ki se je zaprl “nad 42 WMA in 50/92 DMA.”

BTC/USD 1-tedenski grafikon. Vir: Twitter Filbfilb je rekel,

»Resno dodatno prekinitev prevladujočega tednika naredi močnejšo/odporno stopnjo, ki definira središče od različnih. Sedaj sem sedel pod 57 DMA in letni pivot ter vozlišče velike količine.”Povezano: Bitcoin v $56V redu naknadno? A 1200 podoben ‘preobratno naraščajoči trikotnik’ namiguje na večjo rast za BTC

Ali izbruh podaljša 4-letni cikel Napoved dolgotrajne uspešnosti oznake BTC je nekoč omenjal prodajalec kriptovalut Jordan Lindsey, ki je objavil naslednji grafikon, ki nakazuje, da bika bika Bitcoin sprehajal ki se je začelo zgodaj 2021 je miren zaradi podaljšanja 4-letnega cikla.

BTC/USD 3-dnevni grafikon. Vir: Twitter Lindsey je rekla,

»Bikovski trg ni nikoli oslabel. Nadaljujemo na bikovskem trgu Bitcoin od 2019. Cikli so daljši. Podaljšanje ali sveža struktura? Tukaj je povpraševanje.«The splošna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 2 $. 75 bilijona in stopnja prevlade Bitcoina je 46.1%.

Izražena stališča in mnenja tukaj so samo avtorjevi in ​​ne dodelijo več bistveno sodijo stališča Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja ter nakupovanje in prodaja vključuje grožnjo, ki bi lahko ocenili navade, ki jih imate, ko sprejemate odločitev.

83641

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -