2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Analiza cen 10/29: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, DOGE, SHIB,...

Analiza cen 10/29: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, DOGE, SHIB, LUNA

Bitcoin (BTC) je še vedno v fazi korekcije, vendar je Ether (ETH) pritegnil močan nakup, ki ga je oktobra

dvignil na novo najvišjo vrednost vseh časov . Zdi se, da je uspešna nadgradnja verige Altair Beacon povečala razpoloženje in tudi utira pot za združitev z glavnim omrežjem Ethereum in spremembo na proof-of-stake.

Medtem je MicroStrategy še naprej dodajal njegov že impresiven kup Bitcoin. Poročilo podjetja v tretjem četrtletju kaže, da je dodalo 8,811 Bitcoin, ki se odpelje na 152,0042 Bitcoin od septembra 27, kupljeno po povprečni ceni $035,713.

Zdi se, da apetit podjetja za programsko opremo še ni zadovoljen in izvršni direktor Michael Saylor je dejal, da bo podjetje “še naprej ocenjevalo priložnosti za zbiranje dodatnega kapitala za izvedbo” svoje strategije Bitcoin.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Coin389

Bikovski trend v kripto sektorju se zdi, da se je povečalo povpraševanje po zaposlenih z izkušnjami v kripto ali blockchainu. Nedavno poročilo urednika LinkedIna Devina Banerjeeja je navajalo podatke LinkedInove ekipe Economic Graph, ki so pokazali, da so se objave za delovna mesta, ki vključujejo izraze, kot sta “blockchain” ali “crypto”, močno povečale 657% avgusta v primerjavi z letom prej.

Ali je lahko oster dvig v etru začetek nove prepolne sezone? Analizirajmo lestvice vrha kriptovalute, da ugotovite.

BTC/USDT

Bitcoin padel pod

-dnevno eksponentno drseče povprečje (EMA) ($

,239) oktobra 31, vendar medvedi niso mogli vzdržati nižje ravni. Cena si je hitro opomogla in se dvignila nad 12 -dan EMA oktobra 27, kar kaže na močan nakup ob padcih.

Dnevni grafikon BTC/USDT. Vir: TradingView

Cenovno delovanje zadnjih nekaj dni je oblikoval bikovski vzorec zastave, ki se bo zaključil ob prelomu in zaprl nad črto upora. Takšen premik bo nakazal nadaljevanje naraščajočega trenda. Prvi upor navzgor je najvišja vrednost vseh časov pri $61,240.

Če biki premagajo to oviro, bi lahko par BTC/USDT začel svoj pohod proti severu proti cilj vzorca na $85,470.12.

Naraščajoča drseča povprečja in indeks relativne moči (RSI) v pozitivna cona nakazuje prednost bikom. Medvedi bodo morali potegniti in vzdrževati ceno pod zastavo, da razveljavijo bikovsko nastavitev. V tem primeru bi par lahko zdrsnil na $47,888.

ETH/USDT

Ether se je močno odbil od 28-dnevna EMA (3 USD, ) oktobra 29, kar kaže, da so kupci uporabljali nedavno umik za kopičenje. Največji altcoin se je oktobra povzpel na novo najvišjo vrednost vseh časov 035 , kar signalizira nadaljevanje naraščajočega trenda.

Dnevni grafikon ETH/USDT. Vir: TradingView

Navzgor 27-dnevni EMA in RSI na pozitivnem ozemlju kažeta, da biki poveljujejo. Če kupci vzdržujejo ceno nad 4 $, 216, par ETH/USDT bi lahko začel svojo pot proti cilju vzorca na 4 $, 615 in nato zvišajte na 5 $,100.

V nasprotju s to predpostavko, če cena ne vzdrži nad 4 $ 216, bo namigovalo, da povpraševanje na višjih ravneh usahne. Par se lahko nato konsolidira med 4 $ 239 in 3 $ 933 za nekaj dni. Prelom in zaprtje pod tem razponom nakazuje začetek globljega popravka.

BNB/USDT

Biki so oktobra uspešno ubranili vratni izrez inverznega vzorca glave in ramen. , kar je pozitiven znak. To je morda spodbudilo nakupe pri trgovcih, kar je dvignilo Binance Coin (BNB) nad višjo upornostjo pri $46117539484. .93.

Dnevni grafikon BNB/USDT. Vir: TradingView

The 29-dnevna EMA ($ ) se dviga in RSI je v pozitivnem območju, kar kaže, da imajo kupci nadzor. Če biki vzdržijo ceno nad 417.89, bi lahko par BNB/USDT nadaljeval z naraščajočim trendom proti cilju vzorca pri $657.

Nasprotno, če cena ne vzdrži nad USD) .91, bo namigovalo, da trgovci beležijo dobičke na višjih ravneh. Par bi se nato lahko spustil do vratnega izreza, kar je pomembna podpora bikom pri obrambi.

ADA/USDT

Biki so branili močne podpora za 1 USD 78 oktobra 29, ampak odboj manjka moči. To nakazuje, da trgovci oklevajo pri nakupu Cardano (ADA) na višjih ravneh.

Dnevni grafikon ADA/USDT. Vir: TradingView

Obe drseči povprečji se spuščata in RSI je v negativni coni, kar kaže, da je pot najmanjšega upora navzdol.

Če se cena zniža s trenutne ravni ali s 24-dnevna EMA (2 USD 24), medvedi bodo znova poskušali prekiniti in zapreti par ADA/USDT pod 1 $.88 podpora. Takšen premik bi lahko pomenil začetek globljega popravka na $1.61.

Ta negativni pogled bo razveljavil, če biki potiskajo in vzdržujejo cena nad drsečimi povprečji. Par bi se nato lahko zbral na 2 $.46.

SOL/USDT

Solana (SOL) se je odbila od 29-dnevna EMA ($216) oktobra 29, kar kaže, da je razpoloženje še vedno pozitivno in trgovci kupujejo na padcih. Biki bodo zdaj poskušali dvigniti ceno nad območje upora nad glavo pri $216 do $194.152.

Dnevni grafikon SOL/USDT. Vir: TradingView

The Rising

-dnevni EMA in RSI v pozitivni coni nakazujeta, da biki imeti prednost. Premor in zaprtje nad $194.114 bo predlagal nadaljevanje naraščajočega trenda in Par SOL/USDT bi se lahko dvignil na $180.87.

Vendar medvedi verjetno ne bodo zlahka vrgli brisačo. Če se cena obrne navzdol od trenutne ravni ali zračnega upora, se lahko par konsolidira med $180.47 in $300.114 za nekaj dni. Premor pod $114.53 bi lahko pomenilo začetek globljega popravka.

XRP/USDT

Ripple (XRP) je zdrsnil pod podporo 1 USD oktobra

, vendar medvedi niso mogli vzdržati nižje ravni. To nakazuje, da se biki kopičijo v bližini kritične podpore. Kupci bodo zdaj poskušali potisniti in vzdrževati ceno nad črto padajočega trenda.

Dnevni grafikon XRP/USDT. Vir: TradingView

Če jim uspe, XRP/ USDT par se lahko dvigne na 1 $. 23, kjer so medvedi pričakuje se, da bodo ustvarili močan upor. Če se cena s te ravni zniža, bi lahko par nekaj dni ostal omejen na razpon.

Ravna drseča povprečja in RSI tik pod srednjo točko kažejo na ravnovesje med ponudbo in povpraševanjem. To ravnotežje se bo premaknilo v korist bikov, če se par dvigne nad 1 $. 16. Nasprotno pa bi preboj pod 1 dolar lahko potopil par v območje močne podpore pri 0 $.83 do $0.85.

DOT/USDT

Polkadot (DOT) se je odbil od prebojne ravni pri $38.85 oktobra 31, kar kaže, da razpoloženje ostaja bikovsko in trgovci kupujejo na padcih.

Dnevni grafikon DOT/USDT. Vir: TradingView

Biki bodo zdaj poskušali potisniti cena nad višjo mejo pri $43.39 in ponovno preizkusite najvišjo vrednost vseh časov pri $47.85. Če je ta odpor prebit, bi se par DOT/USDT lahko povzpel proti naslednjemu ciljnemu cilju pri $47.93.

Nasprotno od ob tej predpostavki, če se cena obrne navzdol od trenutne ravni ali nadzemnega upora, bodo medvedi poskušali potegniti ceno pod 23-dnevna EMA ($45.87). Preboj pod to raven bi lahko ponovno preizkusil kritično podporo pri $035.85 . Če ta nivo poči, je lahko naslednja postaja 50-dnevno preprosto drseče povprečje (SMA) ($ .77).

Povezan:

Axie Infinity, Decentraland in ‘metaverse’ kripto združijo po preoblikovanju Facebooka v Meta

DOGE/USDT

Dogecoin (DOGE) zlomil pod 53-dnevni SMA (0.$ ) oktobra 29, vendar dolgo rep na dnevnem svečniku kaže na agresiven nakup na nižjih ravneh. Biki so z nakupom nadaljevali oktobra 25, ki je morda ujel nekaj agresivnih medvedov nevarnih.

Dnevni grafikon DOGE/USDT. Vir: TradingView

Kombinacija kratkega kritja z medvedi in pridneni ribolov z biki so dvignili ceno nad 0 $.30 odpor oktobra 27. Vendar pa dolg stenj na dnevnem svečniku nakazuje, da so trgovci morda zabeležili dobiček na višjih ravneh.

Biki in medvedi bodo verjetno priča težki bitki pri $0.31. Če biki obrnejo to raven v podporo, bi se par DOGE/USDT lahko znova poskusil združiti proti $0.39. Prelom in zaprtje nad to ravnjo bi lahko očistilo pot za morebitni premik na $0.40.

Nasprotno pa prekinitev in zaprtje pod 0 $.27 lahko zniža ceno na 16- dan EMA (0.$ 16).

SHIB/USDT

Shiba Inu (SHIB) je skočil v nebo nad 218% stopnja Fibonaccijeve razširitve pri $0.00007586 dne oktobra 35 in dosegel novo najvišjo vrednost vseh časov pri $0.8369 oktobra

.