0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Analiza cen 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE,...

Analiza cen 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX

Bitcoin (BTC) je blizu nove najvišje vrednosti vseh časov in Ether (ETH) je končno poskočil in dosegel novo najvišjo vrednost pri 4 $,888. To je po podatkih CoinGecko 8. novembra prvič dvignilo skupno kapitalizacijo trga kriptovalute nad 3 bilijone dolarjev.

Podatki Santimenta kažejo, da imajo Bitcoin kiti med 20,000 BTC v 108,10 BTC v svojih denarnicah zadnje dni agresivno kupujejo. Dodali so 92,10 Bitcoin v preteklosti 34 dni, od tega približno 46, so bili kupljeni v zadnjih petih dneh.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Coin376

Druga pomembna skupina, ki hrani svoje zaloge, so rudarji Bitcoin. Podatki CryptoQuant kažejo, da so brez nekaj izjem odlivi iz denarnic rudarjev v zadnjih nekaj mesecih večinoma ostali nespremenjeni.

Ali bi bikovski trend v Bitcoinu in Etru lahko dvignil druge pomembne kovance? Preučimo lestvice vrha 09 kriptovalute izvedeti.

BTC/USDT

Bitcoin se je 2. novembra zlomil nad vzorcem bikovske zastave, kar kaže na možen nadaljevanje naraščajočega trenda. Medvedi so večkrat poskušali dvigniti ceno nazaj znotraj zastave, vendar niso mogli prekiniti podpore na 25-dnevno eksponentno drseče povprečje (EMA) ($61,321).

Dnevni grafikon BTC/USDT. Vir: TradingView

Naraščajoča drseča povprečja in relativna indeks moči (RSI) na pozitivnem območju kaže, da je pot najmanjšega upora navzgor. Če biki vozijo ceno nad $000065,12, par BTC/USDT bi lahko dobil zagon.

Prvi cilj navzgor je $80,04, ki lahko deluje kot odpor, če pa biki premagajo na tej oviri bi lahko par začel svoj pohod proti cilju vzorca pri $90,376.19.

V nasprotju s to predpostavko, če se cena obrne navzdol od zračnega upora, bi par lahko padel na 26-dnevna EMA. Prelom in zaprtje pod to podporo bi lahko odprlo vrata za morebitni upad 49-dnevno preprosto drseče povprečje (SMA) ($62,297).

ETH/USDT

Ether se je vrnil s prebojne ravni pri $4, 6. novembra, kar kaže, da so biki to raven prevrnili v podporo. Nakup se je nadaljeval 7. novembra in biki so ceno dvignili nad prejšnjo najvišjo vrednost vseh časov na 4 $ 600.89 8. novembra

Dnevni grafikon ETH/USDT. Vir: TradingView

Par ETH/USDT bi zdaj lahko dvigni se na psihološko pomembno raven pri $5,, kjer se pričakuje, da bodo medvedi naredili močan odpor. Če se cena zniža s 5 $, 000, vendar se ne zlomi pod 25-dnevna EMA, predlaga močan nakup ob padcih.

Premor in zaprtje nad 5 $,11 bi lahko odprla vrata za nadaljnji rally do $5,283.17. Pomembna podpora, ki jo je treba gledati na spodnji strani, je 17-dan EMA in ni bil prelomljen od 1. oktobra.

Če ta podpora poči, bo to signaliziralo, da bikovski zagon morda slabi. Par bi potem lahko padel na 3 $ 717.

BNB/USDT

Binance Coin (BNB) je dobil zagon, potem ko je presegel vrednost $400.89. Medvedi poskušajo braniti odpor nad glavo pri $500.81, kot je videti iz dolgega stenja na svečniku 7. novembra.

Dnevni grafikon BNB/USDT. Vir: TradingView

Če biki ne obupajo veliko od trenutne ravni, bo to nakazalo moč in povečalo možnosti za prelom nad uporom nad glavo. Če se to zgodi, bi se par BNB/USDT lahko povišal na $600.82.

Čeprav naraščajoča drseča povprečja kažejo na prednost kupcem, ravni prekupljenosti na RSI kažejo, da par lahko kmalu vstopi v manjšo konsolidacijo ali popravek. Prva podpora na spodnji strani je $533.

Če je ta podpora prekršena, lahko par pade na 24-dnevna EMA ($500). Tako globok popravek bi lahko odložil začetek naslednjega dela naraščajočega trenda.

ADA/USDT

Cardano (ADA) je trgoval med 25-dnevna EMA (2.$ 08) in kritična podpora pri $1.81 zadnjih nekaj dni. Čeprav so medvedi uspešno branili 20-dnevna EMA, niso mogli potopiti cena pod 1 $.84, označuje kopičenje na nižjih ravneh.

Dnevni grafikon ADA/USDT. Vir: TradingView

Kupci so dvignili ceno zgoraj 20-dnevni EMA in RSI sta se tudi povzpela v pozitivno cono , kar kaže, da se medvedji zagon morda slabi. Par ADA/USDT bi se zdaj lahko dvignil do odporne črte.

Prelom in zaprtje nad črto upora bo nakazalo, da so biki spet v igri. Par bi se potem lahko dvignil na 2 $. 44, kjer bodo medvedi verjetno ustvarili močan upor.

Druga možnost je, če cena se obrne navzdol od padajoče črte trenda, medvedi bodo spet poskušali potopiti par pod 1 dolar 89.

SOL/USDT

Solana (SOL) je v močnem naraščajočem trendu in trgovanje znotraj naraščajočega kanala. Pomik navzgor se sooča z beleženjem dobička v bližini odporne črte kanala, vendar je pozitiven znak, da se biki niso veliko odrekli.

Dnevni grafikon SOL/USDT. Vir: TradingView

Če se cena odbije od središčne črte kanala, bodo biki še enkrat poskusili potisniti par SOL/USDT nad črto upora. Če jima to uspe, bi se par lahko zbral na $321 in nato na $300.

Druga možnost je, če cena pade pod sredinsko črto, lahko par pade na podporno črto kanala. Prelom pod kanalom bi lahko začel globlji popravek na $136 in kasneje na 59-dnevni SMA ($200).

XRP/USDT

Ripple (XRP) se je zlomil nad 1 $.17 nadzemni upor 8. nov biki težko vzdržijo preboj. To nakazuje, da so medvedi aktivni na višjih ravneh.

Dnevni grafikon XRP/USDT. Vir: TradingView

The 29-dnevna EMA (1.$

) je nagnjena navzgor in RSI je v pozitivnem območju, kar kaže, da je pot najmanjšega upora navzgor. Če biki vzdržijo ceno nad 1 $. 20, par XRP/USDT bi se lahko dvignil na 1 USD 38.

Ta raven bi lahko spet delovala kot močan odpor, vendar če kupci Če bi premagali to oviro, bi se bikovski zagon lahko okrepil.

Nasprotno, če se cena obrne navzdol s trenutne ravni, bi par lahko padel na 25-dnevna EMA. Prodaja bi se lahko okrepila, če bo podpora počila in bi par lahko padel na $1.

DOT/USDT

Polkadot (DOT) se je odbil od prebojne ravni pri $

.79 6. nov., kar kaže, da so biki poskuša to raven obrniti v podporo. Kupci bodo zdaj poskušali dvigniti ceno nad 48.11 in nadaljujte z naraščajočim trendom.

Dnevni grafikon DOT/USDT. Vir: TradingView

Če jim uspe, DOT/ Par USDT bi lahko začel svoj pohod proti severu proti naslednjemu ciljnemu cilju pri $56.17. Nagnjena drseča povprečja in RSI v bližini območja prekupljenosti kažejo, da imajo kupci prednost.

Če se cena obrne navzdol od upora nad glavo, lahko par ostane v razponu med $56.81 in $50. Premor in zaprtje pod $48.81 bo prvi znak, da trgovci morda knjižijo dobiček na svojih pozicijah.

par bi potem lahko padel na 20-dnevna EMA ($56.000040). Če se cena odbije od te ravni, bodo biki znova poskušali nadaljevati trend navzgor, če pa podpora popusti, lahko par pade na 56-dnevni SMA ( $36.99).

Povezan: Bitcoin zadrži $74 K po razprodaji Elona Muska je BTC presegel tržno kapitalizacijo Tesle

SHIB/USDT

SHIBA INU (SHIB) je bil v zadnjih dneh v močni korektivni fazi. Čeprav se je cena dvignila tik pod 24-dnevna EMA (0 $. 59) 5. novembra se biki trudijo vzdrževati višje ravni.