20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Analiza cen 5/17: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, BCH, LTC,...

Analiza cen 5/17: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, BCH, LTC, UNI

Bitcoin (BTC) se je strmoglavil na najnižji dnevni tečaj blizu $ 39, danes, spusti 30% od najnižje najvišje vrednosti pri $ 61, 849. 22. Konec tedna se je prodaja okrepila, ko je novica, da je Tesla morda prodal svoja bitkoinška imetja, povzročila valove, in tudi potem, ko se je to izkazalo za neresnično, je bila prevlada Bitcoina na trgu še vedno znižana na triletno najnižjo vrednost spodaj 38%.

Čeprav je ta upad Bitcoina morda prestrašil nove vlagatelje, je ustvarjalec delnic do pretoka PlanB dejal, da je uspešnost trenutne bikove faze še vedno boljša od 2017 tek z biki. PlanB je vlagatelje tudi opozoril, naj pričakujejo več 26% padcev med Bitcoinovim vzponom na novo najvišjo vrednost.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 360

Čeprav dolgoročna zgodba ostaja nedotaknjena, ostri medvedji premiki v Bitcoinu na vsaka manjša negativna novica kaže na živčnost vlagateljev. Pomanjkanje ostrega okrevanja tudi po pojasnilu Elona Muska, da “Tesla ni prodal nobenega bitcoina”, nakazuje, da vlagatelji ne kupujejo agresivno pozitivnih novic.

Ali bo Bitcoinova slabost zaustavila sezono altcoinov ali Bitcoin dobiva pripravljeni na oster relief? Analizirajmo karte na vrhu – 05 kriptovalut za izvedeti.

BTC / USDT

Bitcoin se je maja zlomil pod izrezom vzorca glave in ramen 14, vendar medvedi niso mogli doseči blizu pod njim. Do konca dneva se je cena vrnila in zaprla nad izrezom.

Dnevni grafikon BTC / USDT. Vir: TradingView

Vendar se je prodaja danes nadaljevala in medvedi so ceno spustili pod izrez. Če se par BTC / USDT zapre pod vratnim izrezom, bo vzorec glave in ramen zaključen.

Če biki cene ne potisnejo hitro nazaj nad izrez, se bo prodaja verjetno še okrepila. Par bi lahko nato začel upadati proti cilju vzorca pri $ 31, 653. 71.

Preusmeritev 14 – dnevno eksponentno drseče povprečje ($ 46, 200) in indeks relativne trdnosti (RSI) na preprodanem ozemlju označite, da imajo medvedi prednost.

Vsak povratek se bo verjetno soočil s trdim uporom pri 13 – dnevna EMA. Ta negativni pogled bo razveljavil, če biki potisnejo ceno nad močan odpor nad glavo na $ 60, .

ETH / USDT

Eter (ETH) popravlja strm trend v zadnjih dneh. Cena je padla pod 20 – dnevna EMA (3 USD, 431) danes, vendar biki poskušajo zaustaviti upad v bližini 34). 2% Fibonaccijeva raven popravljanja pri 3 $, 195. 95.

ETH / USDT dnevni grafikon. Vir: TradingView

Če se cena vrne s trenutne ravni in se dvigne nad 3 USD, 600, bodo biki poskušali ceno dvigniti na 4 $, 200. Vendar 15 – dan, ko se je EMA izravnala in je RSI padel blizu srednja točka, kar nakazuje, da bikovski zagon morda slabi.

Če kupci ne uspejo ubraniti $ 3, 170. 95 podpora se lahko upad podaljša do naslednje podpore pri 48 – dnevno preprosto drseče povprečje (2 USD, ). Tako globok padec bo verjetno odložil začetek naslednjega dela vzpona.

BNB / USDT

Binance Coin (BNB) zlomil pod 48 – dnevni SMA ($ 466885 ) prvič po decembru 10. 15 – dnevna EMA ($ ) ) se je začel zmanjševati in RSI je zdrsnil spodaj 39, kar kaže na to, da medvedi poskušajo prevladati.

Dnevni grafikon BNB / USDT. Vir: TradingView

Če se trenutno izterjava zavrne iz 15 – dnevna EMA bo predlagala, da trgovci zapirajo svoja stališča na relijih. To bo povečalo možnost preloma pod $ 480. V tem primeru se lahko par BNB / USDT spusti na $ 428 in nato na $ 348. 61.

Prvi znak moči bo preboj in blizu nad $ 615. Takšna poteza kaže na to, da je popravek končan in je par morda pripravljen nadaljevati naraščajoči trend. Preboj in blizu nad $ 691. 71 lahko začne naslednjo stopnjo naraščajočega trenda, ki lahko doseže $ 796. 59.

ADA / USDT

Cardano (ADA) močno napreduje. Dosegel je novi rekord v višini 2 USD. 31 maja 16, kjer je nastavljena rezervacija dobička. Če je cena nižja od 1 USD. 95, lahko altcoin pade na 20 – dnevna EMA (1 USD 972178 ).

Dnevni grafikon ADA / USDT. Vir: TradingView

Močan odboj od 20 – dan bo EMA predlagala, da čustvo ostaja bikovsko, trgovci pa kupujejo na dropsih. Nasprotno, odmor pod 13 – dan EMA bo pokazal, da ponudba presega povpraševanje in to lahko zniža ceno na 50 – dnevni SMA ($ 1. ) .

Namesto tega, če se cena dvigne s trenutne ravni in se dvigne nad 2 USD. 34, lahko par ADA / USDT nadaljuje naraščajoči trend. Naslednji ciljni cilj navzgor je 2 USD. 82 in nato 3 USD. Naraščajoča drseča povprečja in RSI zgoraj 60 označujejo pot najmanjšega odpora navzgor.

DOGE / USDT

Biki trenutno poskušajo braniti 15 – dnevna EMA (0 USD. 95306 ). Če jim to uspe, se lahko Dogecoin (DOGE) premakne na 0 USD. 59, kjer biki verjetno naletijo na močan odpor medvedov.

DOGE / USDT dnevno grafikon. Vir: TradingView

Če se cena zniža z 0 USD. 52, možnost preloma pod 15 – dnevna EMA se poveča. V tem primeru se lahko par DOGE / USDT spusti na kritično podporo pri $ 0. 32. Močan odboj te podpore bi lahko ohranil par med 0 USD. 35 in 0 USD 59 za nekaj dni .

V nasprotju s to domnevo, če biki vozijo ceno nad 0 USD. 52, lahko par ponovno preizkusi najvišjo vrednost pri 0 $. 71). Zlom tega odpora bi lahko začel naslednjo stopnjo naraščajočega trenda, ki lahko doseže 0 USD. 82 in nato 1 USD.

XRP / USDT

Biki so kupili dip do podporne črte simetričnega trikotnika danes, kar kaže na nakup na nižjih ravneh. Kupci bodo zdaj poskušali poganjati XRP nad uporovno črto trikotnika.

Dnevni grafikon XRP / USDT. Vir: TradingView

Če uspe, lahko par XRP / USDT vzame zagon in se pridruži 49 – najvišji teden pri $ 1. 96. Ta raven lahko deluje kot trd odpor, vendar če biki to lahko premagajo, par se lahko zbere na 2 USD. 68.

Stanovanje 15 – dnevna EMA (1 USD 4214 ) in zgornji RSI 50 ne signalizirajo očitna prednost bikov. Če se cena zmanjša od uporovne črte trikotnika, lahko par podaljša svoje bivanje v trikotniku še nekaj dni.

Če se cena prebije pod trikotnik, se bo trend obrnil v prid medvedov. To bi lahko povzročilo znižanje na 0 USD. 83 .

DOT / USDT

Polkadot (DOT) izbil iz $ 39 majski odpor nad glavo 14, vendar biki niso mogli vzdržati višjih ravni. Medvedi so ceno potegnili nazaj pod raven prodora pri $ 42 maja 15.

DOT / USDT dnevni grafikon. Vir: TradingView

The 20 – dan EMA ($ 34. 25) se izravnava, RSI pa je blizu srednje točke, kar pomeni, da se lahko ukrepanje glede na doseg nadaljuje še nekaj dni.

Premor pod $ 30. 50 bi lahko odprl vrata za znižanje kritične podpore pri $ 24. 50. Odboj od te podpore bo predlagal kopičenje na nižjih ravneh.

Po drugi strani pa, če se cena dvigne s trenutne ravni in se prebije nad $ 42, bo predlagal, da razpoloženje ostane pozitivno in biki še naprej kupujejo na nižjih ravneh. To bo povečalo možnost ponovnega preizkusa najvišjih vrednosti pri $ 9781 . 74.

BCH / USDT

Bitcoin Cash (BCH) zlomil in zaprl pod 15 – dnevna EMA (1 USD, 164) maja 10. Biki so poskušali potisniti ceno nazaj nad 20 – dan EMA v maju 14, vendar ni uspel obdržati višjih ravni. To je privedlo do nadaljnje prodaje danes in cena se je spustila na psihološko raven 1 USD 000.

Dnevni grafikon BCH / USDT. Vir: TradingView

Biki trenutno poskušajo ubraniti podporo pri $ 1, . Vendar pa se bo vsako olajšanje glede na sedanjo raven verjetno soočilo s trdim odporom 20 -dnevna EMA (1 USD, 1976 ) in nato na $ 1, 362. 72.

Če se cena zniža s te ravni, lahko par BCH / USDT ostane omejen na nekaj dni.

Ta nevtralni pogled bo razveljavljen, če bo par nadaljeval nižje in se zlomil pod 48 – dnevni SMA ($

). Takšna poteza bi lahko odprla vrata za nadaljnji padec na $ 700. Trend lahko favorizira bike na odmoru in zapre nad $ 1, 362. 74.

LTC / USDT

Neuspeh bikov pri gradnji ob izbruhu naraščajoče širitve klina bi lahko prinesel agresiven dobiček -knjiženje pri kratkoročnih trgovcih. To je Litecoin (LTC) potegnilo v 2734 – dnevna EMA ($ 308) maja 12.

Dnevni grafikon LTC / USDT. Vir: TradingView

Čeprav so biki maja poskušali obnoviti 10 in 12, odboj končan pri $ 301. 000. Prodaja se je nadaljevala maja 13 in poslal par LTC / USDT pod 13 – dan EMA.

Danes biki poskušajo braniti 48 – dnevni SMA ($