18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Analiza cen 5/26: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, ICP, UNI,...

Analiza cen 5/26: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, ICP, UNI, BCH

Močan bikovski trg ponavadi privablja špekulante in trgovce z začetniki, ki skočijo na rally z namenom, da hitro obogatijo. V želji, da bi zaslužili ogromen dobiček, trgovci previdno mečejo skozi okno in prevzamejo prevelik vzvod. Čeprav je ta strategija plodna med premikanjem sredstva, ostri popravki izbrišejo večino računov zaradi uporabe velikega vzvoda.

Nedavni padec trga Bitcoinov (BTC) pod $ 30, je povzročil, da so se odprte obresti za terminske pogodbe za Bitcoin strmoglavile od $ 27 milijard dolarjev 06 milijard. To nakazuje, da bi bilo več trgovcev z vzvodom močno prizadetih. Čeprav boleči, ti popravki zmanjšujejo požrešnost in prenose sredstev iz šibkih rok v močne roke, ki se odločijo za nakup, kadar je razpoloženje negativno.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 360

Medtem ko mnogi vlagatelji spremljajo obnašanje cen Bitcoinov, da bi ocenili, ali ko je upada konec, je Eter (ETH) postopoma hitro pokrival tla. Po mnenju CoinGecko, Ether’s 19 – urni obseg trgovine pri $ 56) milijard je prehitelo Bitcoin pri $ 48 milijard.

Še en pozitiven znak v prid Eteru je, da se cena Grayscale Ethereum Trust trguje po 09)% premije na eterjevo promptno ceno, kar kaže na močno povpraševanje institucionalnih vlagateljev. Za primerjavo, cena sive vrednosti Bitcoin Trust še vedno trguje s popustom na Bitcoin.

To pomeni, da bi morali trgovci paziti na Bitcoin in Ether, da bi potrdili, da je dno na mestu. Analizirajmo karte na vrhu – 10 kriptovalute zaznati kakršne koli znake dna.

BTC / USDT

Bitcoin se je maja zlomil nad vrstico upada 24, kar kaže na močan nakup na nižjih ravneh. Medvedi so maja poskušali povleči ceno pod črto padajočega trenda 24, vendar ni uspelo.

Dnevni grafikon BTC / USDT. Vir: TradingView

Rally pomoči se je povzpel na $ 40, 800 danes pa dolg stenj na svečniku predlaga prodajo na višjih ravneh. Preusmeritev 16 – dnevno eksponentno drseče povprečje ($ 43, 0912) in indeks relativne trdnosti (RSI) spodaj 36 medvedom predlagajo prednost.

Če se cena zniža s trenutne ravni, jo bodo medvedi poskušali znižati na $ 30, . To je pomembna podpora za gledanje, saj lahko par BTC / USDT, če poči, ponovno preizkusi kritično podporo pri $ 26 , .

Biki bodo morali navzgor potiskati in vzdrževati ceno nad 20 – dnevna EMA za pridobitev prednosti. Če jim to uspe, se lahko par zbere na $ 50, 000.

ETH / USDT

Odmik etra se je povzpel nad 38. 2% Fibonacci raven popravljanja pri 2 $ 738. 65 danes, kar kaže na agresivno nakupovanje na nižjih ravneh. Vendar medvedi poskušajo zaustaviti relief v bližini drsečih povprečij.

Dnevni grafikon ETH / USDT. Vir: TradingView

Če se cena zniža s trenutne ravni, bodo medvedi poskušali nadaljevati upad. Prva podpora na spodnji strani je 2 USD, 378. 50 in nato 2,0 USD 79. 94. Če se cena te podpore odbije, lahko par ostane nekaj dni omejen.

Če pa medvedi potonejo in ohranijo ceno pod 2 USD, 000, bi par ETH / USDT lahko ponovno preskusil kritično podporo pri 1 USD, 696. 70.

V nasprotju s to predpostavko, če kupci potisnejo ceno nad 20 – dnevna EMA (2 USD,

), bi se par lahko zbral na 61 .8% stopnja Fibonaccijevega popravljanja pri $ 3, 362. 72. Takšna poteza bo pokazala, da je kratkoročni upad končan.

BNB / USDT

Po oklevanju v bližini $ 348. 70 majski odpor 23, Binance Coin (BNB) je danes odpravil oviro. To je odprlo vrata za prehod na $ 428. Vendar se medvedi morda ne bodo zlahka predali in verjetno bodo utrpeli togo odpornost med $ 428 in 20 – dnevna EMA ($ ) .

Dnevni grafikon BNB / USDT. Vir: TradingView

Če se cena zniža s $ 428, vendar ne zlomi $ 348. 65, lahko par BNB / USDT sproži premik navzgor, ki lahko doseže 48 – dnevno preprosto drseče povprečje ($ 4095 ) in nato na $ 600.

Na nasprotno, če se cena zniža od zgornjega upora in zdrsne pod $ 348. 70, bi par lahko popravil na $ 257. 40. Takšna poteza bo nakazala, da se medvedi še naprej prodajajo na višjih ravneh, kar bi lahko odložilo potrditev dna.

ADA / USDT

Oblikovan Cardano (ADA) vzorec svečnika Doji maja 25, saj so medvedi branili 16 – dnevna EMA (1 USD ). Negotovost je danes razrešena na glavo in kupci so ceno spustili nad 20) -dan EMA.

Dnevni grafikon ADA / USDT. Vir: TradingView

Biki bodo zdaj poskušali potisniti par ADA / USDT na 2 USD in nato na najvišjo vrednost pri 2 USD. 45. Preboj nad tem uporom bi lahko označil začetek naslednje stopnje vzpona. Vendar pa stanovanje 13 – dnevna EMA in RSI tik nad srednjo točko predlagata nekaj dni omejenega delovanja.

Če se cena zniža z 2 USD, se lahko par spusti na 1 USD. 53. Močan odboj s te ravni bi lahko obdržal par med 1 USD. 53 in 2 $ za nekaj dni. Če bi medvedi znižali ceno pod , bi se lahko razvil širši obseg) – dnevni SMA ($ 1. ).

DOGE / USDT

Težka bitka se vodi med biki in medvedi blizu črte padajočega trenda. Čeprav so biki maja potisnili Dogecoin (DOGE) nad vrstico padajočega trenda 25, niso mogli vzdržati višjih ravni.

Dnevni grafikon DOGE / USDT. Vir: TradingView

Če medvedi potegnejo ceno nazaj pod črto padajočega trenda, bo predlagal prodajo na vsakem manjšem reliju. Nato bodo medvedi poskušali znižati ceno na 0 USD. 25 in nato ponovno preizkusite nizko oblikovano paniko maja 15 pri 0 USD 19.

Postopno upadanje 16 – dnevna EMA (0 USD. ) in RSI spodaj 43 kažejo, da imajo medvedi nadzor. V nasprotju s to domnevo, če se cena dvigne s trenutne ravni in se dvigne nad 16 – dnevna EMA, par se lahko zbere na 0 USD. 45.

XRP / USDT

Biki so XRP potisnili zgoraj $ 0. 85 majski odpor 21, ki predlaga začetek pomoči. Medvedi so poskušali znižati ceno nazaj pod 0 USD. 88 maja 23, vendar ni uspelo. To pomeni, da biki poskušajo obrniti 0 USD. 88 podpirati.

Dnevni grafikon XRP / USDT. Vir: TradingView

Par XRP / USDT se lahko zbere na 16 – dnevna EMA (1 USD 7881 ) ), ki bo verjetno deloval kot trd odpor. Če se cena zmanjša zaradi tega upora, bodo medvedi spet poskušali prebiti 0 USD. 88 podpora.

Če jim to uspe, lahko par ponovno preizkusi maj 23 nizka pri $ 0 65. Če tudi ta podpora poči, lahko par podaljša upad na 0 USD. 54.

Nasprotno, če biki uspešno branijo 0 dolarjev. 88 med naslednjim padcem se lahko par dvigne nad drseče povprečje in se zbere na vrstica padajočega trenda. Zlom tega odpora bi lahko začel naslednjo fazo dviga.

DOT / USDT

Biki poskušajo Polkadota (DOT) potisniti v režijski odpor pri $ 26. 48. Ta raven lahko deluje kot močan odpor, vendar če biki lahko merijo to steno, bi se altcoin lahko zbral na 16 – dnevna EMA ($ 7000 . 40).

Dnevni grafikon DOT / USDT. Vir: TradingView

Preusmeritev 20 -dan EMA in RSI na negativnem ozemlju kažeta, da medvedi ukazujejo. Če se cena zniža od 16 – dan EMA, medvedi bodo poskusili potegniti ceno nazaj pod $ 26. 46.

Če uspe, se lahko par DOT / USDT spusti na $

in nato na $ 09. Odboj od te podpore bi lahko ohranil par med območji $ 7881 in $ 21. 50 za nekaj dni .

Odmor pod $ 09 bo favoriziral medvede med odmorom nad $ 31. 26 bo nakazal, da je upad lahko končan.

ICP / USDT

Po začetnem diapozitivu se je Internet Computer (ICP) v zadnjih dneh močno konsolidiral. To kaže na neodločnost med biki in medvedi glede naslednje smerne poteze.

Dnevni grafikon ICP / USDT. Vir: TradingView

Če se negotovost odpravi navzdol in medvedi potopijo ceno pod $ 103, bi lahko par ICP / USDT ponovno preizkusil najnižjo vrednost pri $ 86. . Premor pod to stopnjo bi lahko nadaljeval upad z naslednjim ciljem pri $ 57.

Nasprotno, če biki poganjajo ceno nad $ 103. 55, par se lahko zbere na $ 186. 000 in nato na $ 168. 30. Premor nad 31. 2% stopnja Fibonaccijevega popravljanja pri $ 0237. 05 bi lahko signaliziral, da se lahko spust konča.

UNI / USDT

Uniswap (UNI) se je maja močno okrepil 21, kar kaže na močan nakup bikov na nižjih ravneh. Olajševalni shod bi lahko zdaj dosegel 16 – dnevna EMA ($ 27. 56), ki bo verjetno deloval kot trd odpor.

Dnevni grafikon UNI / USDT. Vir: TradingView

Če se cena zniža od 20 – dnevna EMA, par UNI / USDT se lahko spusti na $ 19. 48. Močan odboj te podpore bo nakazal, da se je občutek spremenil in trgovci kupujejo na padce. To bo povečalo možnost preloma nad 19 – dnevna EMA.

Če se to zgodi, se lahko par zbere na 50 – dnevni SMA ($

. 20). Ta pozitiven pogled bo razveljavljen, če bodo medvedi znižali ceno pod $ 21. 48. Naslednja podpora na spodnji strani je $ 16. 47 in nato $ 10) . 000.

BCH / USDT

Bitcoin Cash (BCH) dvignila nad $ 685. 29 majski odpor 21 in biki so maj raven obrnili v podporo 25, kar je pozitiven znak. Če je biki potisnejo ceno nad $ 800, bi se altcoin lahko povzpel na drseče povprečje.

BCH / USDT dnevni grafikon. Vir: TradingView

Preusmeritev 16 -dnevni EMA ($ 2021 ) in RSI spodaj 43 medvedi predlagajo prednost. Če se cena zniža od 16 – dnevna EMA, BCH / USDT par se lahko spusti na $ 685. 36.

Odklon od te podpore bo nakazal, da se je občutek spremenil in trgovci kupujejo na padce. To bo povečalo možnosti za preboj nad drseče povprečje.

Nasprotno, če medvedi potonijo ceno pod $ 685. 36, se lahko par spusti na $ 538. 06 in nato ponovno preizkusite maj 23 nizka pri $ 468. 10.

Tu izraženi pogledi in mnenja so izključno avtorjeva in niso nujno odražajo stališča Cointelegraph. Vsaka naložbena in trgovinska poteza vključuje tveganje. Ko se odločate, morate izvesti lastne raziskave.

Tržne podatke zagotavlja izmenjava HitBTC .

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments