19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Analiza cen 6/14: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, UNI, LTC,...

Analiza cen 6/14: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, UNI, LTC, BCH

Bitcoin (BTC) se je povzpel nad psihološki odpor pri $ 08843 , po vrsti pozitivnih novic v zadnjem tednu. Prva bitka novic, ki je vplivala na ceno Bitcoina, je bil tweet direktorja Tesle Elona Muska, ki je dejal, da bo proizvajalec avtomobilov sprejel plačila Bitcoin, če bo več kot 50% čiste energije rudarji Bitcoin uporabljajo s pozitivnim trendom v prihodnosti.

Druga novica, ki je lahko pospešila okrevanje Bitcoinov, je bil predlog Paula Tudorja Jonesa, da ima 5% vsakega naložbenega portfelja izpostavljenost Bitcoinu, kar je enako izpostavljenosti zlata, gotovine in surovin . Jones je bil kritičen do stališča ameriške centralne banke, da je trenutno povečanje števila inflacij prehodno.

Zadnje bikovske novice so dokaz, da trenutni padec ni spremenil osnov Bitcoina. Ko se cena stabilizira, lahko Bitcoin spet privabi institucionalne naložbe.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 360

Medtem je MicroStrategy zaključil svoj $ 500 milijonov ponudb zavarovanih bankovcev, ki jih podjetje namerava uporabiti za nakup Bitcoinov. Po odbitku različnih stroškov podjetju za poslovno inteligenco ostane $ 488 milijonov, ki bodo uporabljeni za nakup Bitcoina. To bo dodalo obstoječi kup podjetja 4703 , 77 Bitcoin.

Povezano: Pritisk prodaje Bitcoinov lahko julija doseže ničlo, zahvaljujoč velikanu Grayscale

K BTC odklepanje

Ali bi se Bitcoin lahko okreval na kripto trgih, če bi se povpraševanje verjetno vrnilo? Analizirajmo karte na vrhu – 10 kriptovalute, če želite izvedeti.

BTC / USDT

Bitcoin se je pojavil junija 06 in se povzpel nad uporovno črto vzhajajočega padajočega vzorca trikotnika. Ta poteza je razveljavila medvedjo postavitev, kar je bikovski znak. Kupci so danes nadaljevali z nakupom in ceno dvignili nad $ 40, .

Dnevni grafikon BTC / USDT. Vir: TradingView

The 20 – dnevno preprosto drseče povprečje ($ 36, 708) se je poravnal in indeks relativne trdnosti (RSI) se je povzpel na pozitivno ozemlje, kar kaže, da se je prodajni pritisk zmanjšal.

Par BTC / USDT bi lahko zdaj poskusil rally na 50 – dnevni SMA ($