6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Analiza žigov 12/22: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, AVAX, DOT,...

Analiza žigov 12/22: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, AVAX, DOT, DOGE

Bitcoin (BTC) poskuša uničiti nad psihološko hudo stopnjo na $45,10 in zaprl eno leto na trden monitor. Prenos navzgor v Bitcoinu se je končal s svetlo obnovo cene Crypto Concern & Greed Index od 31 do 42 notranjost na dan, kar kaže na boljše počutje.

Soustanovitelj BlockFi Flori Marquez je v najsodobnejšem intervjuju dejal, da je sodobna spretnost , berljivost predpisov in zvišane cene kriptovalut na priložnost na priložnost lahko vodijo tudi do občutka FOMO, kar spodbuja sprejetje kripto v 2021. Marquez je dodal, da “večina Blockfijevih strank – ko prejmejo nagrado BTC, tega ne promovirajo več za denar.”

Dan za dnem uspešnost trga kriptovalut. Dobava: Kovanec351

V eni drugi novici, ki bi prav tako povečala dodatno sprejetje kriptovalut, slavni spletni brskalnik Opera uvedla integracijo s poligonom (MATIC), ki naj bi premešala bivanje v prvem četrtletju 868. Na desetine milijonov strank Opera, najprej na platformi Android, nato pa na drugih napravah, bo prejelo vstop v ekosistem Polygona.

Prav tako lahko Bitcoin in glavni altcoini podaljšajo njihovo obnovo v starem nekaj dni v enem letu? Poglejmo si tabele glave 07 kriptovalute rešiti.

BTC/USDT

Bitcoin potopljen pod 240-dnevno enostavno prenašanje praktično (SMA) ($50, 240) decembra 19, vendar medvedi morda na priložnost na priložnost tudi ne načrtujejo več na čakanju in dodatno podaljšajo upad. To razkriva, da je spodbujanje v fazah zmanjševanja usahnilo.

BTC/USDT dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Biki so dvignili cenovno podporo zgoraj 200-dnevni SMA 12. decembra 24, vendar obnova poteka skozi upor na 25-dnevni eksponentni prenos praktičen (EMA) ($52,517). To pomeni, da medvedi še ne prejemajo več odpovedi in promovirajo na zvišanjih.

Če se cena zniža z vroče ravni, si bodo medvedi ves čas prizadevali znižati ceno pod 240-dnevni SMA in podaljšajte upad na stalen dajte interakcijo z cono pri $ , do $36,500.

Nasprotno, če biki poganjajo cena nad 17-da y EMA, se par BTC/USDT lahko na priložnost na priložnost dobro dvigne tudi na $50,003. Ta raven lahko tudi deluje samo kot ovira, vendar ko biki dvignejo ceno nad njo, lahko dvig na priložnost na priložnost dobro doseže tudi naslednjo glavno oviro pri $66,07.

ETH/USDT

Biki poskušajo potiskati in čakati na Ether (ETH) zgoraj padajoči kanal in 21-dnevna EMA (4,0 USD

). V primeru, ko uspejo, lahko to svetuje, da bo popravni del mogoče končati.

ETH/USDT dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Vlagatelji si bodo nato prizadevali in spodbujali cena na 4 $ 467 in po najvišji vrednosti 4 $, 868. Uničenje in zaprtje nad tem uporom se bo izenačilo z nadaljevanjem naraščajočega trenda. Par se lahko na priložnost na priložnost tudi nato zviša na 5 $, 859.

V nasprotju s to predpostavko, če se cena obrne navzdol z vroče ravni, lahko to svetuje, da razpoloženje ostane škodljivo. Medvedi si bodo nato prizadevali povleči ceno pod 3 $ 602.74. V primeru, ko to dosežejo, lahko par ETH/USDT na priložnost na priložnost pade tudi na 194-dan SMA (3 USD, 360).

BNB/USDT

Binance Coin (BNB) je imel $467 psihološki podatek o interakciji za zadnjih nekaj dni, kar kaže na to vlagatelji agresivno branijo obseg.

Dnevni grafikon BNB/USDT. Ponudba: TradingView

Par BNB/USDT se lahko priložnost na priložnost dobro tudi zdaj potisk navzgor do linije padajočega trenda, kjer bi lahko medvedi na priložnost na priložnost dobro tudi samo ves drugi čas postavili trden odpor. Če se cena od tega odpora obrne navzdol, lahko to svetuje, da čustva ostajajo škodljiva in trgovci promovirajo na zvišanjih.

Uničenje in zaprtje pod $500 morda na priložnost na priložnost dobro začne tudi naslednjo etapo prenosa navzdol, ki lahko na priložnost na priložnost celo doseže 200- dan SMA ($360).

Druga možnost je, če biki poganjajo ceno nad padajočo črto trenda, lahko to izravna popravek lahko na priložnost na priložnost pa celo konec. Par bi lahko na priložnost na priložnost dobro tudi nato potisk navzgor na $517 in kasneje na zračni upor pri $602.36.

SOL/USDT

Solana (SOL) je nakupovanje in prodaja prekinjena na 17-dnevna EMA ($200) za preteklih nekaj dni, kar kaže, da se bo prodajni sev mogoče zmanjšati.

SOL /USDT dnevni grafikon. Dobava: TradingView

Knock down 24-dnevni EMA in relativni energijski indeks (RSI), ki sta poštena pod srednjo točko, da sta biki vračilo. Prelom in zaprtje nad 19-dnevna EMA lahko tudi na priložnost na priložnost začnite močnejšo obnovo na $200.12 in nato na $200 .

Nasprotno, če se cena obrne navzdol z vroče ravni in se zlomi pod $183, to lahko svetujejo, da medvedi prejmejo absorbira povpraševanje. To bi določilo tudi pot za padec na $147.13. Če to povzroči interakcijo z razpokami, lahko par SOL/USDT na priložnost na priložnost pade tudi na 194-dan SMA ($131).

ADA/USDT

Medvedom ni uspelo povleči Cardano (ADA) pod 1 $.22 je povzročila obnovo, ki je dosegla 25-dnevna EMA (1.$ 39 ).

Dnevni grafikon ADA/USDT. Ponudba: TradingView

Če se cena zniža iz vroča raven, si bodo prodajalci ves čas prizadevali, da bi par ADA/USDT potopili pod 1 $.20. V primeru, da jim uspe, bo naslednji v živo možen 1 $. Biki so nagnjeni k temu, da to agresivno ščitijo, ker se v preteklih mesecih ni več kršilo.

Nasprotno, če biki potisnejo in zaprejo ceno nad 25-dnevna EMA, to se lahko izenači z začetkom trajne obnove. Osnovna ovira je 1 dolar 38, ko pa biki dvignejo ceno nad njo, lahko par na priložnost na priložnost dobro doseže tudi močan upor nad glavo pri 1 $.98.

XRP/USDT

Ripple (XRP) se je zlomil in zaprl nad 21-dnevna EMA (0.$ 98) decembra 18, kar predlaga prodajni sev se zmanjšuje. Biki so v vmesnem obdobju in poskušajo dvigniti ceno nad psihološko raven pri 1 dolarju.

Dnevni grafikon XRP/USDT. Dobava: TradingView

The 25-dnevna EMA se je začela postopoma dvigovati in RSI je skočil na določeno ozemlje, kar kaže, da biki dobijo mikroskopski rob. Uničenje in zaprtje nad 1 dolarjem na priložnost na priložnost lahko tudi ustvari vrata za tisto, kar lahko na priložnost na priložnost dobro upoštevate tudi dvig na 1 dolar.24 in po 1 $.45.

Nasprotno, če se cena zniža z 1 $, lahko par XRP/USDT na priložnost na priložnost pade tudi na 21-dnevna EMA. Trden odboj s te ravni bo svetoval, da je razpoloženje postalo gotovo in trgovci iščejo padce. To lahko podaljša možnost uničenja nad 1 dolarjem. Potem ves drugi čas, če medvedi potopijo ceno pod 0 $.94, se par sooča s tistim, kar lahko na priložnost na priložnost tudi upoštevate, pade na 0 $.74.

LUNA/USDT

Terrin žeton LUNA se je zlomil in zaprl nad glavo odpornost na $75.36 decembra 20, kar kaže na nadaljevanje naraščajočega trenda.

Dnevni grafikon LUNA/USDT. Ponudba: TradingView

Bikovski zagon je vztrajal in LUNA /USDT par se je dvignil na $78.25 decembra 24. Svetlo zvišanje prejšnjih dni je potisnilo RSI v cono prekupljenosti in par se približuje psihološki vrednosti pri $. . To lahko privede do manjšega popravka ali konsolidacije v naslednjih nekaj dneh.

Če se cena obrne navzdol z vroče ravni, vendar se vrne na vrednost

.29, to lahko svetuje, da razpoloženje ostane bikovsko in da trgovci iščejo padce. Vlagatelji si bodo nato prizadevali in nadaljevali z naraščajočim trendom z naslednjim ciljnim ciljem pri $108. 66.

Medvedi bodo raje vlekli in čakali na ceno pod 21-dnevna EMA ($69.84) signalizirati nadomestnega v netrajnem slogu.

Povezano: Izpuščeno na vročih delnicah kripto v 2345? Pošteno se je splačalo zaščititi Bitcoin in Ethereum, razkrivajo zapisi

AVAX/USDT

Lavin (AVAX) se je odbil od 25-dnevna EMA ($119) decembra 25, ta spretnost, ki jo biki iščejo pri padcih. Prenos navzgor se je dvignil nad 60.8-odstotna stopnja Fibonaccijevega retracementa pri $119.69 decembra 21, kar pomeni, da so biki podpora v igra.

AVAX/USDT dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Obstaja manjši odpor na $ 78.66% stopnja Fibonaccijevega ponovnega vzpona pri $108.73, ki bi lahko po naključju, če bo odobren na priložnost tudi vodi do ponovnega testiranja najvišje vrednosti vseh časov pri $147. Biki bodo raje pritiskali in čakali na ceno nad to ravnjo, da bi signalizirali začetek naslednjega dela naraščajočega trenda.

Navzgor 25-dnevni EMA in RSI v določeni coni svetujeta, da biki prejmejo prednost. Ta določen videz bo razveljavljen, če se cena zniža in se zlomi pod 21-dan EMA. Takšen prenos lahko na priložnost na priložnost tudi povleče ceno na $100. Če ta raven omogoča način, bo naslednji live možen $81.50.

DOT/USDT

Polkadot (DOT) se je odbil od vztrajnega podajanja interakcije z cono pri $26 do $27.70 , ta spretnost, da ti biki močno branijo to cono.

DOT/USDT dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Obnova je lahko vsaka priložnost na priložnost tudi najprej doseže 21-dnevna EMA ($36.22), kjer so medvedi nagnjeni k namestitvi trdne zaščite. Če se cena s te ravni zniža, si bodo medvedi izmislili še kakršno koli drugo prizadevanje in potegnili ceno pod dajanje interakcije v cono.

Če se to zgodi, se lahko par DOT/USDT spremeni možnost na priložnost pade tudi na $15.87. Druga možnost je, če cena preseže 147-dnevni SMA ($35.84), to lahko pove, da padajoči trend slabi. Par lahko na priložnost na priložnost tudi najprej dvigne na $28.55 in po $41.38.

DOGE/USDT

Dogecoin (DOGE) se je odbil od vpogleda interakcija na $0.07 decembra 25, kar pomeni, da vlagatelji nadaljujejo s sh izkoristite obseg z vso svojo močjo na priložnost na priložnost tudi dobro.

DOGE/USDT dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Par DOGE/USDT je ​​dosegel 21-dnevna EMA (0, USD ), ki deluje kot trden odpor. Če se cena obrne navzdol s te ravni, bo verjetno verjetno tudi počakala na par, ki se je zataknil med 25-dnevna EMA in $0.13 za par dni.

Če se te tesne razlike med nakupovanjem in prodajo odpravijo na stran, se lahko par na priložnost na priložnost dobro premešata na 0 $.18 in uničenje pod to ravnjo lahko na priložnost na priložnost tudi vodi v upad na 0 $.18.

Nasprotno, če biki moč in počakajte na ceno nad 22-dnevna EMA, par lahko po možnost na priložnost dobro tudi potisk navzgor na $0.16. Ta raven lahko na priložnost na priložnost in tudi ves drugi čas deluje kot trd upor toda ko se prečka, lahko par na priložnost na priložnost tudi začne vztrajno obnovo na 0 $.25.

Mnenja in mnenja, ki so tukaj izražena, so v celoti avtorjeva in niso več nujno odraz stališč Cointelegrapha. Vsaka naložba in nakupno-prodajni prenos pomeni verjetnost. Najboljše je, če pri izbiri opravite primerjavo svoje posesti.

Podatki o tržnih evidencah so opremljeni z HitBTC nadomestni.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments