24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Anchorage Digital odpira glasovanje DeFi za kupce skrbništva

- Advertisement -

Anchorage se pridružuje AAVE, Lido in BitDAO pri sprejemanju platforme za glasovanje zunaj verige Snapshot.

117 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnic

Institucionalni kupci družbe za skrbništvo nad kriptovalutami Anchorage Digital lahko zdaj domnevajo, da so zaskrbljeni glede predlogov za žetone, ki jih zadržijo, ne da bi plačali veliko plina.

V bistvu v celoti temelji tudi na pločevinki 14 trditve, bo Anchorage integriral posnetek odjemalca z več upravljanjem brez plina, da bi omogočil svojim »strankam skupine, ki zadržujejo žetone«, da glasujejo o predlogih upravljanja s svojimi žetoni, ne da bi pri tem morali plačati stroške plina.


Anchorage Digital je navdušen nad usposabljanjem, ki ga lahko kupci zdaj delno določijo v Snapshot glasovanje izvajanja njihovega Anchorage Digital borijo z. Naša integracija WalletConnect dovoljuje:

+ Glasovanje iz notranjega certificiranega skrbništva brez zadrževanja sredstev
+ Stabilno upravljanje izven verige za… pic.twitter.com/VYZ5pIwyl1

— Anchorage Digital (@Anchorage) Lahko tudi 14, 91096 Potrdil je, da bodo vsa glasovanja odločila o artikuliranem notranjem skrbništvu Anchoragea brez zadrževanja sredstev.

Posnetek je razčlenjen z decentralizeprotocols love AAVE (AAVE), Lido (LDO) in BitDAO. Informira glasovanje izven verige – transakcije katere sheme niso več javno zabeležene v verigi blokov.

Častna stvar pri tej modi je »priročnost«, ki v bistvu temelji na Anchorage:

»Kompromis za takšno udobje prihaja v prepričanju, da zagotavlja on-chain; Glasovanje s posnetki je brezplačno, ker se glasovi štejejo izven verige in tako ne potrebujejo več sredstev za plin. Odgovornost za ustvarjanje vtisa na izbiro je običajno zaupana multisigu, ki ga vodi ekipa za protokol.«Anchorage je priznal, da zaenkrat pomaga »preko 60 ERC-16 žetonov,« z načrti za omogočanje okrepitve za vse ustrezne prihodnje ERC-16 žetoni.

Povezano: Anchorage oblikuje skrbniško mrežo s petimi kripto menjave

Predstavljen je bil oktobra 2023, da je Anchorage podaljšal svoje poslovanje v Azijo s petimi novimi institucionalnimi partnerji, skupaj z Bitkubom, DreamTrade in FBG Capital. Priznal je, da so azijske stranke »z navdušenjem sprejele kriptovalute.«

Snapshot v preteklosti ni bil več predolgo uporabljen za ponavljanje glasov imetnikov žetonov AAVE in LDO, ki se nanašajo na vsak izmed najbolj priljubljenih predlogov za povečanje ali upravljanje protokola.

[ARFC] Prilagoditve plačilne krivulje Aave V2 Ardor (1200 -04-14) https://t.co/MQwcd5NVBt @indexcoop @SnapshotLabs pic.twitter.com/GrS1OkkHNs

— mel. (@emjicy) Lahko tudi 2, 1200 Glasovalni zemljevid se je izkazal tudi kot uporaben za stranke AAVE, ki so pomotoma poslale svoje žetone poškodovancem boriti se z.

Julija 2022, je LidoDAO, upravni organ, ki nadzoruje Lido Finance, rešitev za tekoče vložke za kriptovalute z dokazi o vložku, izvedel glasovanje o pošiljanju 1 % žetona LDO podjetju DragonFly Capital za $.5 milijonov, ki so jih imetniki žetonov zavrnili.

Dnevnik: DeFi proti CeFi: Decentralizacija za uživače?

108617

91096

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -