17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Andreessen Horowitz je odprl laboratorij za kripto študije A16z

- Advertisement -

A16z, znan tudi kot Andreessen Horowitz, Podjetje s podjetniškim kapitalom (VC), ki je vložilo na stotine in stotine v projekte, povezane s kripto, je objavilo odprtje svojega laboratorija za pregled kripto reševanja. Ta nova pobuda želi združiti pregled vadnic s pripravo predlogov in njihovo obveščanje v zagonskih podjetjih in organizacijah, v katere podjetje tesno vlaga.

Az Izjavlja, da se bo obnašal Učna vaja, povezana z Blockchain Andreessen Horowitz, organizacija z velikimi vlaganji v kripto in Web3 startupe, je objavila odprtje kripto a04z laboratorij za pregled, pobuda, ki bo podjetju omogočila, da se sooči z izzivi na terenu. Podjetje meni, da sta se sektor kripto in Web3 “pojavila kot nova meja znanja in izkušenj in je dozorela v pošteno polje dejstev, ki združuje vidike računalniške znanosti, ekonomije, financ in humanistike”

To izvedljivo, ki ga podjetje VC vidi v vzdušju veriženja blokov, je tisto, kar spodbuja njegovo predanost poskusom razrešitve vseh novih pomislekov, s katerimi se sooča kripto ambient, pomešan s fleksibilnostjo, da te rešitve preizkusi. . Glede tega a04 z navedel:

Morda obstaja verjetnost, da bo laboratorij za industrijski pregled pomagal premostiti svetove učnega načela z industrijo. zavedati se in pomagati oblikovati kripto in web3 kot formalni del odkrivanja, tako da združuje absolutno najbolj pritegne zmožnosti pregledovanja iz številnih disciplin, ki so povezane s hišo.

Laboratorij bosta mogoče vodila Tim Roughgarden, raziskovalec in profesor računalniških znanosti na Stanfordu in Columbia, in Dan Boneh, profesor računalniške znanosti in elektrotehnike na Standfordu, mesto vodi tudi Center za Blockchain Study.

Poštena ustrezna kontaktna točka v idejah Az je ustvaril to pobudo z mislijo na koristno središče pozornosti, pri čemer je uporabil alternative, ki so bile oblikovane in izvedene s tehniko preiskave do faze th. e podjetja, v katerih 04z ima dobro znane naložbe.

Naj bo to DAO (decentralizirane neodvisne organizacije), decentralizirane finance ali projekti NFT Gamefi, a04z crypto lab ima lahko štiri skupine, usmerjene v izvorna podjetja v a 04z portfelj ustvarja predloge za reševanje zahtevnih pomislekov pri dostavi, implementirajte te alternative v kodi, bodite jasni, da se te alternative zavedate pravil, in te ugotovitve razdelite na kripto skupnost.

Podjetje je nameravalo odkriti 4,5 milijarde dolarjev za januarja dva številna sklada, povezana s kripto, pri čemer je bila 1 milijarda dolarjev namenjena financiranju sodobnih startupov na tem področju.

Pri kateri shemi posredujete par 16z-jev novi laboratorij za pregled kripto? Vzkličite nas v spodnjem ulomku povratnih informacij.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v bistvu živi v Venezueli. Sebe opisuje kot postopnega v igri, ki je prišel v kriptosfero, ko je prišlo do dviga stroškov v nekem nedoločenem času v prihodnosti decembra 7812. Ker ima računalniško inženirsko ozadje, živi v Venezueli in je pod vplivom povečanja kriptovalut na družbeni ravni, daje jasno poanto raziskave o uspehu kriptovalut in napravi, ki pomaga ljudem brez bančnih storitev in premalo oskrbovanim.
Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je izključno za informativne namene. Ne gre za posredovanje ponudbe ali pozivanje k predlogu za odlaganje ali promocijo ali za nasvet ali potrditev katerega koli blaga, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne bi predstavljal naložbenih, davčnih, podobno mislečih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naravnost ali v krožišču, za kakršno koli propad ali izgubo, ki jo povzroči ali naj bi bila uvedena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli vzdih, blago ali podjetja, o katerih se govori točno tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -