20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Andreessen Horowitz vodi 40 milijonov dolarjev naložbe v platformo za kripto trgovanje

Andreessen Horowitz vodi 40 milijonov dolarjev naložbe v platformo za kripto trgovanje

Talos želi pospešiti institucionalno sprejemanje digitalnih sredstev. Zdaj ima nekaj največjih podpornikov v industriji, ki podpirajo njegovo poslanstvo.

3028 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Andreessen Horowitz leads $40M investment round into crypto-trading platform

Talos, prihajajoči institucionalni ponudnik tehnologije za trgovanje s kriptovalutami, je zavaroval $ 40 milijonov v seriji A financira nekaj največjih tveganih kapitalistov na trgu digitalnih sredstev.

V povišici, ki jo je vodil Andreessen Horowitz, so sodelovali tudi PayPal Ventures, Fidelity Investments, Galaxy Digital, Elefund, Illuminate Financial in Steadfast Capital Ventures.

Talos je dejal, da bo financiranje serije A pomagalo zagnati širitev svoje institucionalne platforme za trgovanje. Podjetje upravljavcem skladov in drugim institucijam zagotavlja likvidnost, neposreden dostop do trga ter storitve obračuna in poravnave. Njegove stranke vključujejo odkupovalne institucije in ponudnike finančnih storitev, kot so banke, posredniki, OTC-jevi skladi, skrbniki in menjalnice.

Anton Katz, soustanovitelj in izvršni direktor Talosa, je dejal, da je njegovo podjetje v zadnjih dveh letih “pridobilo velik oprijem” pri privabljanju novih institucionalnih strank in dodal:

“Zdaj lahko v sodelovanju z nekaterimi najvidnejšimi akterji na svetovnih finančnih trgih uresničimo svoj cilj, da tkanina za institucionalno trgovanje z digitalnimi sredstvi po vsem svetu.

Arianna Simpson, partnerica pri Andreessen Horowitz, je dejala , “Dosegli smo prelomno točko, kjer bo razširjeno institucionalno posvojitev napredovalo le z vzpostavljeno trdno, obsežno in institucionalno tržno infrastrukturo.”

Upravni partner PayPal Ventures Peter Sanborn je digitalna sredstva označil za “ključno vlogo” v svetovnem finančnem sistemu in dodal, da Talosova programska oprema “zagotavlja kritično podporo tržne strukture in institucijam omogoča zanesljivo interakcijo z digitalnimi valutami. “

Andreessen Horowitz je letos na trgu digitalnih valut močno popljuval, podprl rešitve za merjenje plasti 2, tržnice NFT in zasebnost osredotočeni na blockchain protokole v višini $ 76 milijonov. podjetje je razkrilo tudi načrte za 1 milijardo dolarjev vreden kripto sklad, ki bo uporabljen za zagon različnih prihodnjih podjetij za digitalno premoženje.

Prejšnji članekBitcoin se spopada s 40.000 dolarji, ko je Biden predstavil novi zvezni proračun za porabo v višini 6 bilijonov dolarjev
Naslednji članek1inch se integrira z Mercuryo, kar omogoča fiat onramp na DeFi

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments