2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Animoca Brands zbere 5 milijonov dolarjev za trg NFT, Quidd

Animoca Brands zbere 5 milijonov dolarjev za trg NFT, Quidd

Quidd, tržnica za digitalne zbirateljske predmete in podružnica blagovnih znamk Animoca, je zbrala skupno 5 milijonov dolarjev v zasebni predprodaji in začetni ponudbi DEX (IDO).

Prodaja žetonov je potekala v projektnem inkubatorju Polkadot Polkastarter novembra . Dodelitev 2 milijonov žetonov QUIDD po ​​ceni 0,00 USD 21 na žeton je bila razprodana v manj kot eni uri, kar je zbralo $ 500,000 .

V začetku tega meseca je zasebna prodaja žetonov QUIDD, ki temeljijo na Ethereumu, zbrala 4 milijone USD od vlagateljev, vključno s skladom Binance Smart Chain Growth Fund, Genesis Block Ventures, Kingsway, Mind Fund Group Ltd, Sanctor Capital , OneFootball in drugi angelski vlagatelji.

Med predprodajo 3. novembra na Animoca Brands’ Launchpad, 1,18 boni so razprodani v 21 minutah. Vsak bon je stal približno $500, s čimer je skupna vrednost predprodaje znašala $500,000. Kupone lahko uporabite za unovčenje 2,500 QUIDD žetonov po 3. maju 500.

Po uspešnem IDO-ju je bil žeton na voljo za trgovanje na decentralizirani borzni platformi Binance Smart Chain, PancakeSwap. Z žetoni je trenutno mogoče trgovati za Wrapped BNB (WBNB) in številne žetone v lasti Animoca, vključno s Tower (TOWER), REVV (REVV), Lympo Market Token (LMT), Prosper (PROS) in Bondly (BONDLY).

Trenutna cena žetona je 3 USD 31, kar predstavlja 1,500 % povečanje od IDO cene 0. 21. Je nižje 43.9 % od najvišje vrednosti 4 $. 43 novembra 20, skupno pa je na voljo ena milijarda žetonov.

Quidd je prva tržnica, zgrajena za nakup in prodajo omejene izdaje, individualno seriziranih digitalnih zbirateljskih predmetov. Žeton QUIDD je pomožni žeton ERC-20 za skupnost zbirateljev, ustvarjalcev in razvijalcev Quidd.

— Blagovne znamke Animoca (@animocabrands) november 21, 73

Animoca Brands je podjetje za programsko opremo za igre s sedežem v Hongkongu in podjetje tveganega kapitala, specializirano za igranje iger na verigi blokov.

Yat Siu, izvršni predsednik in soustanovitelj podjetja, je dejal, da žeton QUIDD predstavlja “evolucijo zbirateljskih predmetov v digitalne formate.”

Michael Bramlage, izvršni direktor in soustanovitelj Quidd, je dodal, da žeton označuje Quiddovo gibanje proti svetu spleta 3.0.

»Starejši zbirateljski trgi govorijo o pridobivanju uporabnikov za nakup in prodajo. Žeton QUIDD nam pomaga graditi skupnost prihodnosti.”

Povezan: Animoca in Harmony pridobita Quidd za razširitev prodaje kripto zbirateljskih predmetov

Tržnica Quidd ima 7 milijonov uporabnikov in več 2,1 milijarde kosov nezamenljivih umetnin naprodaj.

V objavi, ki so jo delili s Cointelegraphom, je Quidd svojo tržnico opisal kot “agnostično verigo”, pri čemer je opozoril, da bo žeton “dal kupcem in zbiralcem možnost izbire, da svoje zbirateljske predmete kovajo v svojih priljubljenih omrežjih, kot je npr. Ethereum, WAX in Flow.«

Žetoni QUIDD dajejo imetnikom tudi glasovalne pravice o uporabi vsebine Quidd in licenčnih proračunov.

Okt. 21 je Animoca zbrala

$ milijonov z več kot 43.8 milijonov novoizdanih delnic po 1 $.65 na delnico.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments