16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Animoca potrjuje krog v vrednosti 110 milijonov dolarjev, ki ga vodi Temasek, načrtuje nove prevzeme

- Advertisement -

Singapurski vlagatelj Temasek, ki ga podpira vlada, je znan po naložbah, povezanih s kripto, vendar še ni vplival na svojo prvo uveljavljeno naložbo v kripto.

2022 Skupaj ogledov

59 Skupni deleži

Animoca Producers, prvovrstni udeleženec v metaverse in blockchain igrah, je uradno razkrila pomembne zmožnosti kroga financiranja, ki ga vodi singapurski vlagatelj v lasti Temasek.

Animoca je objavila dne V četrtek je zaključil krog strateškega financiranja v višini $100 milijonov od izdaje zamenljivih vrednostnih papirjev majhnim preferencam institucionalnih trgovcev. Izvedeno pri konverziji v višini 4 AU $.50 ali približno 3,0 USD, novi krog vrednoti Animoca podobno kot njegov zastareli krog financiranja, je sporočilo podjetje. najbolj pošteno podjetje Boyu Capital in svetovno podjetje tveganega kapitala GGV Capital. Te korporacije uživajo v ustanovljenem strateškem konzorciju najnovejših trgovcev, katerega namen je svetovati podjetju, ker se še naprej razvija in vpliva na njegovo organizacijsko zgradbo.

Temasek, Boyu in GGV so zdaj se pričakuje, da bo Animoca kupoval in razlagal o številnih trgovinskih dejavnikih tako pametno, kot je zagotovil vstop v njene trgovinske in kapitalske značilnosti, ugotavlja obvestilo.

Poleg tega predstavite trgovce znotraj krogu vključena velika južnokorejska investicijska družba Mirae Asset Administration in družba tveganega kapitala Accurate Global Ventures.

Animoca načrtuje uporabo svežih sredstev za nadaljevanje pridobivanja naložb v strateške prevzeme, razvoj sveže blago in stabilne licence za psihološke lastnosti. Podjetje cilja tudi na napredek znotraj metaverse, v povezavi s prizadevanji za promocijo pravic digitalne lastnine za spletne stranke.

Yat Siu, soustanovitelj in predsednik vlade Animoca Producers, je izpostavil pomen sodelovanja velikih svetovnih institucij v krogu in poudaril:

»Naši sveži trgovci bodo prispevali strateško svetovanje in stališče, saj vplivamo na vodilno podjetje na tem območju, ki spodbuja pravice digitalne lastnine v trgovini Web3.« Nekatere predhodne izkušnje o krogu financiranja Animoca so se prvič pojavile v počasnem avgustu, pri čemer so neimenovani viri trdili, da bo Temasek vodil $59 milijon krog za Animoca.

Povezano: Blockchain inkubator ocenjen na $ M po seriji A pod vodstvom NGC Ventures

Temasek je vlagatelj, povezan s kripto-profilom, ki sodeluje v številnih naložbenih krogih za velike kripto-korporacije, skupaj z Binance in Amber Neighborhood. Glavni direktor za naložbe Temasek Global Rohit Sipahimalani je sporočil, da podjetje, ki ga podpira vlada, zdaj ni neposredno vlagalo v kripto, ampak je precej osredotočeno na vlaganje v trgovanje, povezano s kripto.

« Ne vlagamo naravnost v kriptovalute, toda eden od skladov, v katerega smo vložili, bi morda prav tako razveselil kripto publiciteto,« je Sipahimalani menda dejal julija 2022. Dodal je, da se je podjetje na tej ravni počutilo še posebej zadovoljno z oglaševanjem, ki je “dodatno znotraj krampov in lopat vašega celotnega stroja, ki so boljši od valut.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -