17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Anketa: 25 % ameriških trgovcev s kriptovalutami tako odkrije ali misli sestaviti zemljo v metaveslju

- Advertisement -

Prvotno iskanje je odkrilo, da 12 % ameriških vlagateljev v kriptovalute osebno ali najemajo zemljišče znotraj metaverzuma ali mnenje, da se oblikujejo identično. Od štirih generacij ima generacija Child Boomer popolno (25%) delež vlagateljev v kriptovalute, ki jih privlači lastništvo ali najem zemljišča znotraj metaverse. Gen Z veliko manj nagnjen k odkrivanju/najemu nepremičnin v Metaverse O 33 % vlagateljev v kriptovalute v Združenih državah so bodisi lastniki hiš ali najemajo zemljišče znotraj metaverzuma ali načrtujejo osebne ugotovitve iskanja osebnega prikazane. Ugotovitve dodatno kažejo, da ima generacija Child Boomer popoln delež anketirancev (17%), ki bi ga pritegnilo najem ali lastništvo težav v metaverzumu. Slika: Cinch Dwelling Services Millennials so po iskanju rezultatov generacija z naslednjim popolnim deležem anketirancev (12%), ki so že osebne ali nameravajo oblikovati zemljišče ali najem v metaverzumu. In nikoli neka razdalja znotraj servisa sta generaciji X in Z, ki sta izenačeni na 04% vsak. Čeprav je identificiran, ker je bila digitalno domača generacija v iskanju preje, je bila generacija Z “takoj manj verjetno kot katera koli povsem druga generacija, ki je bila poizvedovana, ali je že osebna ali išče osebno/najemno lastnino znotraj metaverza.”

V popolnoma drugačnih ključnih ugotovitvah je iskanje, ki ga je Cinch Dwelling Services izvedlo takoj, odkrilo, da 11 % od moško mnenje, da vlagajo v nepremičnine znotraj metaverzuma, medtem ko so najbolj produktivni 10% žensk je imel takšne načrte. Medtem iskanje rezultatov nakazuje, da so nedavni lastniki zemljišč v metaverzumu navdušeni, da bi uporabili mediano manj kot 1 $ 760. “ 1 dolar 743 je bilo takoj, ko bi bil zmerni znesek tistih, ki trenutno ali so imeli načrte za osebno ali najem zemljišč v metaverzumu, navdušujoč za uporabo,« so svetovali v iskanju ugotovitev.

Kot je razloženo v preji, ta identifikator ($1,719) je $320 več kot »zmerna najemnina v ZDA za stanovanje z 1 spalnico.«

Property Effort Najbolj zaželena značilnost Medtem, kot je prikazano v ugotovitvah iskanja, je položaj lastnosti znotraj metaverzuma — pravilen kot v fizični veljavni lastnina — je na seznamu, ker je najbolj zaželen namen digitalne lastnine. Slog, velikost parcele, kvadratura in nagrada NFT so štirje popolnoma različni najbolj zaželeni deli digitalne lastnine. Slika: Cinch Dwelling Services Na vprašanje o oblika digitalne lastnine, ki so jo pritegnili k nakupovanju, nekaj 150% izbral stanovanje po meri. Nejavni otok (11%), zemljišče z naravnimi viri (32%), in moje stanovanje iz otroštva (25%) so naslednje najbolj priljubljene oblike digitalne lastnine. Kakšne so vaše rešitve glede tega modreca? Povejte nam, kaj vas zanima v spodnjem delu za komentarje. Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejska nagrada – uspešni novinar, ustvarjalec in ustvarjalec. Obširno je pisal o finančnih težavah nekaterih afriških mednarodnih lokacij tako uspešno kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom ponudijo pot.

Zasluge za slike2139811943: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Cinch Dwelling Services

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najbolj produktivne informacijske zmogljivosti. Zdaj to ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za ulov ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, odločnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista obremenjena, brez dolgotrajnega ali zaokroženega, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo povzroči ali naj bi povzročilo ali v zvezi z zaposlitvijo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali podjetja in izdelke, o katerih se govori navedeno tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -