14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Anketa Bank of America: "Long Bitcoin" je najbolj obljudena trgovina, 75% upraviteljev...

Anketa Bank of America: “Long Bitcoin” je najbolj obljudena trgovina, 75% upraviteljev skladov BTC vidi kot Bubble

Bank of America Survey: 'Long Bitcoin' Is Most Crowded Trade, 75% of Fund Managers See BTC as Bubble

Najnovejša Bank of America Raziskava upravitelja sklada ugotavlja, da je trgovina z največ gnečo »dolgi bitcoin«. Kljub temu 75% upraviteljev skladov pravi, da je kriptovaluta v bubble zone.

Upravitelji skladov pravijo, da je dolg Bitcoin najbolj gneča trgovina, vendar večina vidi mehurček

Raziskava upravitelja sklada Bank of America (BoA) za maj, objavljena v torek, kaže, da je “dolgi bitcoin” trenutno najbolj gneča na svetu. Prejšnji mesec je bil dolgi bitcoin druga trgovina z največ gnečo, najbolj gneča pa je bila „long tech.“

Anketirana Bank of America 216 upravitelji skladov z $ 625 milijard skupnih sredstev v upravljanju (AUM) med 7. majem in majem 13.

Glede na rezultate upravitelji skladov pravijo, da je “dolga bitcoin” najbolj gneča trgovina pri 43%. Raziskava ugotavlja, da je bila v preteklosti prepoznana kot gneča v preteklosti.

Bank of America Survey: 'Long Bitcoin' Is Most Crowded Trade, 75% of Fund Managers See BTC as Bubble

Bitcoin ni bil prvič na vrhu seznama kot najbolj obljudena trgovina v anketi upravitelja sklada Bank of America. To je bila tudi najbolj gneča v januarju, preden je cena BTC dosegla rekordno visoko vrednost. Kriptovaluta je bila tudi na lestvici med bikovskim tekom 2017.

Druge priljubljene trgovine med upravljavci skladov so dolga tehnologija, dolga ESG in kratke ameriške zakladnice. Raziskava je tudi pokazala, da je bila inflacija opredeljena kot največje tveganje za rep.

Medtem pa 75% anketiranih upraviteljev skladov je reklo, da je bitcoin v območju mehurčkov. To se je nekoliko povečalo v primerjavi s prejšnjim mesecem, ko je 74% upraviteljev skladov dejal, da je BTC mehurček. Tudi Bank of America je opozorila, da je kriptovaluta v balonih. Januarja je glavni investicijski strateg banke dejal, da je bitcoin “mati vseh mehurčkov.”

Kaj menite o tej raziskavi Bank of America? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

'Chartmaster' Expects BTC Price to Tap $29K, Delta Exchange CEO Says 'Bitcoin Hasn't Found a Floor Yet'

Report: South African Taxes and Smuggling Behind Gold's Price Distortions in Zimbabwe

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Bank of America

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments