19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Anketa Bank of America: Večina upraviteljev skladov pravi, da je Bitcoin mehurček,...

Anketa Bank of America: Večina upraviteljev skladov pravi, da je Bitcoin mehurček, inflacija pa prehodna

Bank of America Survey: Most Fund Managers Think Bitcoin Is a Bubble and Inflation Is Transitory

Najnovejši Global Bank of America Raziskava upravitelja sklada kaže, da je “dolgi bitcoin” zdaj druga trgovina z največ gnečo. Poleg tega večina upraviteljev skladov verjame, da je bitcoin v mehurčku, in se strinja z Fed, da je inflacija prehodna.

Junijska raziskava upraviteljev skladov Bank of America

Bank of America (BofA) je ta teden objavila svojo junijsko raziskavo upraviteljev skladov. Raziskava, opravljena med 4. junijem – 10, zajema 82 upravitelje skladov z $ 667 milijard v upravljanju.

Upravitelje skladov so vprašali o številnih vprašanjih, ki so zaskrbljujoča za vlagatelje, od tega, kje gospodarstvo in trgi vodijo do tega, koliko imajo upravitelji denarnih portfeljev in katere posle se jim zdijo najbolj pretirane.

Z “dolgim ​​blagom” je zdaj najbolj gneča trgovina, saj je prehitel “dolg bitcoin”, ki je zdaj druga trgovina z največ gnečo. Tretja trgovina z največ gnečo je “long tech delnice”, ki ji sledijo “long ESG”, “short US Treasasures” in “long euro.”

Kljub znižanju cene BTC, 81% anketiranih upraviteljev skladov še vedno misli, da je bitcoin v mehurčku. To je rahlo povečanje od maja, ko 75 % anketiranih upraviteljev skladov je dejal, da je bitcoin v mehurčnem območju. Tudi Bank of America je opozorila, da je kriptovaluta v balonih. Glavni investicijski strateg banke je januarja dejal, da je bitcoin “mati vseh mehurčkov.”

Medtem pa 72% upraviteljev skladov pravi, da je inflacija prehodna in se strinja s tem, kar govori Fed. Vendar 23% misli, da je inflacija je trajna. Predsednik zvezne rezerve Jerome Powell je z besedo “prehodno” večkrat opisal grožnjo inflacije za ameriško gospodarstvo. Kljub temu je več ljudi navedlo, da se z njim ne strinjajo, vključno s slovitim upraviteljem hedge skladov Paulom Tudorjem Jonesom in izvršnim direktorjem JPMorgan Jamiejem Dimonom.

Kaj menite o tej raziskavi upravitelja sklada Bank of America? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Fed Expects 2 Rate Hikes in 2023, Stock Market Plunges, Powell Anticipates Higher Inflation

Nigerian Central Bank Threatens Jail Time for Citizens Caught Defacing Naira Banknotes

Oznake v tej zgodbi

Bank of America, Bank of America inflacija, Anketa Bank of America, mehurček bitcoinov, Fed, upravljavec skladov, inflacija, prehodna inflacija, dolgi Bitcoin, trgovina z največ gnečo, prehodna

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments