17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Anketa Bitcoin Mining Council ocenjuje, da bo v drugem četrtletju 56-odstotna mešana...

Anketa Bitcoin Mining Council ocenjuje, da bo v drugem četrtletju 56-odstotna mešana moč

Po mnenju Sveta za rudarstvo bitcoinov globalna rudarska industrija Bitcoin zdaj uporablja 56% trajnostne energije.

1511 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

Bitcoin Mining Council survey estimates a 56% sustainable power mix in Q2

Svetovni sektor rudarjenja Bitcoin je dosegel 56% trajnostne kombinacije moči v drugem četrtletju, glede na ocene iz poročila Bitcoin Mining Council (BMC).

“Bitcoin rudarstvo porabi zanemarljivo količino energije, hitro postaja vse bolj učinkovito in ga poganja višja mešanica trajnostne energije kot katera koli večja država ali industrija,” julij Navedeno je bilo 1 sporočilo za javnost sveta.

Ocena je temeljila na raziskavi treh vprašanj o samo 32% rudarjev v omrežju. Ugotovilo je, da anketiranci “trenutno uporabljajo elektriko z 67% trajnostna mešanica moči “, ki jo je uporabil kot osnovo za 56% ocena v celotnem omrežju.

Eden glavnih ciljev BMC je zagotoviti pregledne in preverljive podatke o porabi obnovljive energije v rudarstvu Bitcoin.

Vendar veljavnost podatkov in ocen, ki izhajajo iz raziskave BMC, ni jasna, saj je v veliki meri odvisna od prostovoljnih in samoprijavljenih odzivov le iz podskupine omrežja. BMC nejasno ugotavlja, da njegova ocenjena letna moč svetovnega Bitcoin omrežja temelji na lastni “analizi, predpostavkah in raziskovanju.”

BMC trajnostno električno energijo opredeljuje kot “hidro, veter, sončna, jedrska, geotermalna in ogljikova proizvodnja z neto emisijami ogljika, “ki temeljijo na načelih Mednarodne agencije za energijo (IEA) Net Zero avtorja 2050 poročilo.

Ne zaupate, preverite?

Zdi se, da ta nova študija BMC verjetno še ne bo vplivala na Elona Muska, ki je prejšnji mesec izjavil, da bo Tesla nadaljevala z omogočanjem transakcij Bitcoin, ko bo svetovno omrežje Bitcoin rudarstvo preverljivo podprlo vsaj 32% obnovljivih virov energije.

Predsednik uprave MicroStrategy in član sveta za rudarstvo bitkoinov Michael Saylor je bil s poročilom “zadovoljen”, vendar je opozoril, da je rudarska industrija Bitcoin “prostovoljno” sodelovala pri zagotavljanju “kritičnih informacij širši javnosti in oblikovalcem politik “

Dejal je, da bi to pomagalo” razjasniti pogoste napačne predstave o naravi in ​​obsegu uporabe energije Bitcoin. “

Globalna mešanica trajnostne energije: Svet za rudarstvo bitkoinov

Anketa je udeležencem zastavila le tri vprašanja:

“Koliko električne energije danes porabi celotna flota? Kolikšen je današnji delež trajnostne električne energije znotraj kombinacije za proizvodnjo električne energije vašega voznega parka? Kolikšen je skupni skupni hashrate vaše flote danes? “

Povezano: Najnovejši Elon Musk poskus črpanja Dogecoin neuspešno

Študija prihaja v prelomnem trenutku v zgodovini rudarjenja Bitcoinov, ko kitajski rudarji bodisi zapirajo prodajalne bodisi se spuščajo v tujino v energetsko poceni vozlišča, kot sta Quebec v Kanadi in Kazahstan v osrednji Aziji. vplivajo na uporabo obnovljive energije, vendar upamo, da bo imela pozitiven učinek.

Bitcoin Mining Global Energy Energy: Bitcoin Mining Council

179776

Prejšnji članekShanghai Man: Boj proti kripto, kot je COVID-19, poziva Global Times, priljubljene hidroelektrarne …
Naslednji članekPoročilo JPMorgan: Eth2 bi lahko do leta 2025 začel z vlaganjem 40 milijard ameriških dolarjev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments